SONY DVD salvestaja ja mpeg4 h.264
SONY DVD salvestaja ja mpeg4 h.264
nimelt on olemas 2 sony hdd digitv tyyneriga salvestajat.
http://www.sony.lv/product/CompareProdu ... DR-HXD1095
1095 ja 1070, mudelid, erilist erinevust neil ei paista olevat.
poodides on meil müügil 1070 mudel, sellele sai proovitud "neotoni" mpeg4 moodulit, aga aparaat ei osanud sellega midagi teha.
Kas äkki mingigi võimalus, et 1095 on see viga paranadatud ja mpeg4 moodul võimaldab zuumi ka vaaadata?
http://www.sony.lv/product/CompareProdu ... DR-HXD1095
1095 ja 1070, mudelid, erilist erinevust neil ei paista olevat.
poodides on meil müügil 1070 mudel, sellele sai proovitud "neotoni" mpeg4 moodulit, aga aparaat ei osanud sellega midagi teha.
Kas äkki mingigi võimalus, et 1095 on see viga paranadatud ja mpeg4 moodul võimaldab zuumi ka vaaadata?
Re: SONY DVD salvestaja ja mpeg4 h.264
Nalja teed või?
Sony sugusel hiiul pole sooja ega külma mingist imelikust MPEG4 kasutavast eesti turust. globaalne standard on praegu MPEG2.
mul on sama aparaat (1070). Põhimõtteliselt on tegu lihtsalt hästi kalli dvd mängijaga, millel on mingisugune läbi ussi-emmi salvestamisvõimalus väliselt MPEG4 seadmelt (näiteks sony w3000 seeria telekas) üle Smartlinki. Mitte, et see päriselt töötaks, aga no nii natukene. Täpselt niipalju, et mitte seda kasti aknast välja visata.
Sony sugusel hiiul pole sooja ega külma mingist imelikust MPEG4 kasutavast eesti turust. globaalne standard on praegu MPEG2.
mul on sama aparaat (1070). Põhimõtteliselt on tegu lihtsalt hästi kalli dvd mängijaga, millel on mingisugune läbi ussi-emmi salvestamisvõimalus väliselt MPEG4 seadmelt (näiteks sony w3000 seeria telekas) üle Smartlinki. Mitte, et see päriselt töötaks, aga no nii natukene. Täpselt niipalju, et mitte seda kasti aknast välja visata.
ehhe, aga sony on üks väheseid kes juba tükk aega turul laia valikuga mpeg4 full hd telekatega. Kellet siis veel oodata, kui mitte sonylt.matrox kirjutas:Nalja teed või?
ja mine tea, äkki uus mudel 1095 ikkagi sööb seda mpeg 4 moodulit. 1070 proovisin ka ise poes ja pidasin sisi juba seda mõtetuks. Lidub aga inimesi, kes ostavad.
No jumal tänatud, et ma seda kasti eestist ei ostnud. maksin seetõttu ikka suht vähe ta eest.
ma lootsingi sinu poolt kiidetud 3000 seeria mpeg4 teleka tuunerile, mis üle smartlinki äkki võiks salvestada.
selgub, et kõik toimibki kui salvestaja just juhuslikult standby-s ei ole.
proged teleka epg-st salvestaja üle smartlinki ära. lülitad teleka välja ja jätad salvestaja käima ja kõik toimibki - asjad saavad salvestatud. aga salvestajat standbysse lülitades enam ei toimi. teleka EPG paneb asja küll õigel ajal käima - aga salvestama asi ei hakka.
minu jaoks suht arusaamatu funktsionaalsus - nagu öeldud - läbi ussi sellesamusegi just nagu töötab.
sony arvates muidugi probleemi pole. kuna manuali järgi ei peaks üldse smartlinki kaudu mittemingisugust salvestamist toimuma, siis nemad on sellise funktsionaalsusega väga häppid.
ma võiks siinkohal veel paar paremat sõna selle sony 3000 dvb-t tuuneri kohta öelda, aga ei viitsi. soovitaks lihtsalt mitte väga suuri lootusi sellele panna. tegu on poolkõva tootega nagu see 1070 isegi.
ma lootsingi sinu poolt kiidetud 3000 seeria mpeg4 teleka tuunerile, mis üle smartlinki äkki võiks salvestada.
selgub, et kõik toimibki kui salvestaja just juhuslikult standby-s ei ole.
proged teleka epg-st salvestaja üle smartlinki ära. lülitad teleka välja ja jätad salvestaja käima ja kõik toimibki - asjad saavad salvestatud. aga salvestajat standbysse lülitades enam ei toimi. teleka EPG paneb asja küll õigel ajal käima - aga salvestama asi ei hakka.
minu jaoks suht arusaamatu funktsionaalsus - nagu öeldud - läbi ussi sellesamusegi just nagu töötab.
sony arvates muidugi probleemi pole. kuna manuali järgi ei peaks üldse smartlinki kaudu mittemingisugust salvestamist toimuma, siis nemad on sellise funktsionaalsusega väga häppid.
ma võiks siinkohal veel paar paremat sõna selle sony 3000 dvb-t tuuneri kohta öelda, aga ei viitsi. soovitaks lihtsalt mitte väga suuri lootusi sellele panna. tegu on poolkõva tootega nagu see 1070 isegi.
Kas ta pakib salestamisel video ümber mpeg-2-e?
Ma ei saa küsimusest päris hästi aru, aga ma arvan, et see võiks vastus olla:tonuj kirjutas:Kas ta pakib salestamisel video ümber mpeg-2-e?
Telekas ja recorder on omavahel ühendatud scart kaabliga (telekal AV2 (Smartlink), recorderil Line3 (TV)) ja seal vist jookseb tavaline pakkimata videosignaal.
Sony supporti arvates ei peaks selline ühendusviis muidugi üldse töötama, aga näe - töötab. Kuigi ainult "natukene" nagu ma juba ülalpool selgitasin.
Ühesõnaga - ostke, mis tahate, aga ärge te Sony asju küll ostke. Ja seda ütlen ma teile kui
- Sony 46W3000 (poolpidune MPEG4 tuuner),
- Sony RDR-HXD1070 (lihtsalt eesti turule sobimatu toode, eriti meie poehinna juures (so siis 11000 vms) täiega mõttetu (jumal tänatud, et ma ise poole vähem maksin) - ajuvaba Smartlink funktsionaalsus) ja
- Sony HDR-HC1E (varajane ja ebaõnnestunud HD "prosumer" kaamera, väga tundlik kassetivalikule)
omanik.
Mina olen nende toodetes iga järgneva valikuga järjest rohkem pettunud. Ja nüüd aitab. Ei ühtegi Sony enam.
W3000 seeria telekaga sain veel ses mõttes ka toreda tünni, et ega müüjad (ja ma ei ostnud kuskilt euronicsist...) kaks nädalat enne 4000 seeria väljakuulutamist ja sellega kaasnenud päris mega hinnalangust ei olnud muidugi "mitte kui midagi kuulnud" uue mudeli väljatulekust.
Ma muidugi mõistan müüjate ahnust, aga mind paneb see (ja fakt, et tegu on poolpiduse tootega) antud brändile viltu vaatama igatahes.
PS Sony kiituseks tuleb öelda seda, et peale seda kui ma olin selle kuradi raske 46W3000 garantiiremonti ja tagasi vedanud, siis nad olid nii tublid, et olid valmis tunnistama tuuneri vigasust. Enne ei olevat seda kellegagi juhtunud. Nii et ma olin maailma esimene case. Nüüd pidada mingid mehed kuskil Inglismaal pead murdma, et kuidas seda viga lahendada.
Ilmselt õnnestub mul see kolakas veelkord teenindusse ja tagasi vedada kui need ajud seal Inglismaal miskit välja peaks mõtlema. Ma olen juba ette rõõmus selle perspektiivi pärast. Mulle lihtsalt nii väga meeldib telekaid tassida.
- bladerunner
- Edasijõudnu
matrox, ole õnnelik, et see sul 46" CRT telekas ei ole.
32" CRT on juba selline, et tassid silmad punnis

32" CRT on juba selline, et tassid silmad punnis

Parandage mind, kui eksin, kuid üle 36 tollise ekraanidiagonaaliga CRT telereid ei olegi toodetud. Lihtsalt tehnoloogiliselt polevat võimalik, miskit niimoodi. Suuremad kui 36" pole enam puhtad kineskooptelerid, vaid miskisugused projektsioonhübriidid.
Inglased foorumis räägivad 40 ja 43 tollistest. 40" kaalus 138Kg 

renee - uurisin veidi asja ja sain teada, et ka RDR-HXD1095 ei tööta koos MPEG4 mooduliga, kahjuks
Tuleb edasi oodata
matrox - kas viitsiksid ehk kirjeldada, milles seisneb Sinu W3000 puhul see digituuneri poolpidusus
Mul endal on X3500, see kergem (40")
mudel. Pilt on küll täitsa OK minuarust, aga ta näiteks vahetab eelhäälestatud digikanaleid (dvb-t, muud mul pole) teinekord päris kaua, vahel isegi ca 15 sek. Annab ekraanile kirja CHANNEL IS NOT TURNED ette, aga lõpuks ikka tuleb pilt ka.
Mis ta Sul teeb? Ma miskipärast usun, et tuunerid on X- ja W-mudelitel kindlasti samad sees.

matrox - kas viitsiksid ehk kirjeldada, milles seisneb Sinu W3000 puhul see digituuneri poolpidusus

Mul endal on X3500, see kergem (40")

Mis ta Sul teeb? Ma miskipärast usun, et tuunerid on X- ja W-mudelitel kindlasti samad sees.
forest kirjutas:renee - uurisin veidi asja ja sain teada, et ka RDR-HXD1095 ei tööta koos MPEG4 mooduliga, kahjuksTuleb edasi oodata
.
jah, käisin ka ise ka pool aastat tagasi, onoffis mpeg4 mooduliga proovimas
imelik mul vanem sony mudel mpeg4 mooduliga, vahetab sama moodi nagu zuumbox ca 3sek, CHANNEL IS NOT TURNED kiri tuleb ka alati ette, ja kui on vägakiire- st ootamatu kaadrivahetus siis ruudud on ka alati ees paar sekki.forest kirjutas:matrox - kas viitsiksid ehk kirjeldada, milles seisneb Sinu W3000 puhul see digituuneri poolpidusus![]()
Mul endal on X3500, see kergem (40")mudel. Pilt on küll täitsa OK minuarust, aga ta näiteks vahetab eelhäälestatud digikanaleid (dvb-t, muud mul pole) teinekord päris kaua, vahel isegi ca 15 sek. Annab ekraanile kirja CHANNEL IS NOT TURNED ette, aga lõpuks ikka tuleb pilt ka.
vahest tikub see moodul lolliks minema - hakkab hakkima, siis pesast välja oodata paar sekki ja tagasi.