jyri403 kirjutas:...Nüüd järgmine asi. Äkki mõni asjale lähedalolev isik seletaks, mis need "programmiuuendused" ikkagi on. Midagi ei uuendata ju, aga roheline lärakas koos kirjaga siin mõne foorumlase salvestuse ära rikkunud ja kuuldavasti isegi lemmikute listide kallal viimasel ajal.
Nagu ma siin ühes teemas juba kirjeldasin - seda suurt saladust lihtsalt ei avaldata. Ei aita ka otse küsimine helpdeskist.
Ei aita afektiseisundis karjumine, ei aita peaaegu nuttes palumine.
Suudan selle põhjal pakkuda kolme varianti:
1. Tegemist on väga õrna teemaga. St. et tegelikuses on kaos seal Starmanis ja Leviras oluliselt suurem kui me siin ette kujutadagi oskame ja kogu projekt on alles tõelises alfa-staadiumis. Seda tõendab ka hiljutine, lausa naeruväärseks kiskunud ruudutamine Mux1-el.
2. Täielik bardakk on hoopis töökorralduses. Info helpdeskist ei jõua üldse tehnikuteni (ei peagi jõudma ?). Helpdesk minu kogemuse põhjal ei saa küsimusest absoluutselt aru ja tehnikud võib-olla ei teagi, et selline probleem üldse eksisteerib.
3. Probleem on olemas, aga meie üle lihtsalt irvitatakse (ei peeta piisavalt tõsiseks asjaks).
Siit ka minu palve - helistage neile igal võimalusel. Ärge jätke võimalust ignoreerimiseks.