HD kanalid Thorilt.
HD kanalid Thorilt.
Nüüd siis kõik HD kanalid Thorilt DVB-S2 MPEG-4 HD.Tea kas lõplik nüüd muidu uitasid siin ja seal.Midagi testivad kah uus test tekinud.Silver HD toimib kah.Kahjuks kinni minul
.Infoks kui kellegil kadusid mõned.

Re: HD kanalid Thorilt.
HD kanalid Thoril FEC vahetatud mõned päevad tagasi 2/3 asemele 3/4, muud parameetrid samad, seega vaja kanalid uuesti sisse lugeda.
Mina leidsin need kanalid eile õhtul... võibolla olid juba varem...
Canal Digital Nordic 0,8W, 12128H, SR30000, FEC3/4, DVB-S2/8PSK, Videoguard
TV4 HD
TV4 HD Fotboll
TV4 HD Fotboll2
TV4 HD
TV4 HD Fotboll
TV4 HD Fotboll2
Alates 20.maitigekala kirjutas:Mina leidsin need kanalid eile õhtul... võibolla olid juba varem...
TV4 HD
TV4 HD Fotboll
TV4 HD Fotboll2
Esimesed 2 näitavad ühte ja sama filmi, kolmandal on tabel. Jalgpallist pole haisugi... 

Kas kellelgi Thori Eurosport HD-l soome heli ka töötab? Valikutes on aga ei tee piuksugi.
Hetkel tuleb küll mühinal!pelmeen kirjutas:Kas kellelgi Thori Eurosport HD-l soome heli ka töötab? Valikutes on aga ei tee piuksugi.

==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
Heliga probleemi küll ei ole(soome keeles Eurosport HD).Vaatan Hummiga sellega pole probleeme ei heli ei subikatega Thorilt.
Eurosport HD laseb ka kati kaudu pödrakeelt kenasti,
tundub, et probleemi pole?
Reklaamide aegu muidugi soome keelt tõesti ei kuule
tundub, et probleemi pole?
Reklaamide aegu muidugi soome keelt tõesti ei kuule

Kathrein Diabloga avab kõigil Canal Digitali kanalitel helikanalitest ainult kolm esimest - neljandast alates heli puudub. Näiteks Eurosport HD puhul on fin just neljas.
Samas Euronewsiga kõik OK.
Mul sihuke anomaalia, et DM800 ei taha TV4 HD TV4 HD fotbol (2) heli on auklik nagu šveitsi juust. Eriti jura on siis kui kui AC3 -e kasutada siis teevad katkestused lausa haiget.
MPEG valiku puhul ei löö katkestused enam nii valusasti aga on siiski häirivad.
MPEG valiku puhul ei löö katkestused enam nii valusasti aga on siiski häirivad.
Kinnitan, just nii käitub Diablo koos Katigapelmeen kirjutas:Kathrein Diabloga avab kõigil Canal Digitali kanalitel helikanalitest ainult kolm esimest - neljandast alates heli puudub. Näiteks Eurosport HD puhul on fin just neljas.
aga
Kuidas Diablo+Kati veab? Mul kipub labaselt ülekuumenema. 15min ja pilt hakkab kinni jääma