Kui sa vihjad sellele, et uue softiga on see korras, siis eksid rängalt. Mul uusim soft ja täpselt sama probleem.buhh kirjutas:Vastus on endine.
Ja valik on Sinu
zuumbox-i EPG
Re: zuumbox-i EPG
Küsime buhhilt: panen OTA uuenduse peale, seal on ainult 1 võimalus: Vajuta OK!buhh kirjutas:1. Laske uus tarkvara peale ja siis räägime edasi.
Mis ta hakkab siis uuesti ise teavitama kõigepealt järgmisest softiuuendusest ilma minu acceptita? Ja see teavitus on niikaua ees kui ma OK vajutan? Eelmises oli 3 võimalust, sealhulgas ka OTA keelata, miks nüüd keelamisevõimalust pole? Praegu õnneks pole lollusi esinenud.
Aga võibolla ta muidu ei uuendagi kui sa OK! ei vajuta, polegi midagi keelata:)jyri403 kirjutas:Küsime buhhilt: panen OTA uuenduse peale, seal on ainult 1 võimalus: Vajuta OK!buhh kirjutas:1. Laske uus tarkvara peale ja siis räägime edasi.
Mis ta hakkab siis uuesti ise teavitama kõigepealt järgmisest softiuuendusest ilma minu acceptita? Ja see teavitus on niikaua ees kui ma OK vajutan? Eelmises oli 3 võimalust, sealhulgas ka OTA keelata, miks nüüd keelamisevõimalust pole? Praegu õnneks pole lollusi esinenud.
Ja hakkan terve see aeg, kui uus soft "üleval" on, ekraanilt seda pakkuvat/nõudvat infoakent lugema?! Ja nii söögi alla ja söögi peale?... "Tänan Ei!". Piisab "programmiuuendustestki"...Aga võibolla ta muidu ei uuendagi kui sa OK! ei vajuta, polegi midagi keelata

Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Me rääkisime seadete valikus olevast OTA uuendusest ja sealsest OK!-st mitte automaatsest ekraanile tulevast.Plinn kirjutas:Ja hakkan terve see aeg, kui uus soft "üleval" on, ekraanilt seda pakkuvat/nõudvat infoakent lugema?! Ja nii söögi alla ja söögi peale?... "Tänan Ei!". Piisab "programmiuuendustestki"...Aga võibolla ta muidu ei uuendagi kui sa OK! ei vajuta, polegi midagi keelata. Ja oleks loomulik, et kasutaja saaks nende viimastegi ilmumise ära keelata.
Tahad uuendada ja lähed seadetesse, ei taha - ei lähe.
"Meie" oleme maksimaalselt ainult sadakond veidi kompetentsemat foorumikasutajat, kes siin zuumi lahkavad. Aga see kast on laiatarbekaup ja enamus tema kasutajaid ei tea tema hingeelust ja siinsest foorumist essugi. Uuendusi on ka nendele vaja laadida. Kust nemad peavad teadma, kuna on aeg ronida menüüsse OTA-le OK ütlema? Jääb ainult üle seda neile läbi infoakna öelda. 

Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kui on probleem siis tarbija helistab kliendieenidusse ja talle õpetatakse kuidas vaadata mis soft peal on ja vajadusel soovitatakse uuendus teha. Kui probleemi ei ole siis ei olegi tarbijal vaja teada kuidas see käib.