zuumbox-i EPG

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Kasutaja avatar
PRR24
Entusiast

Re: zuumbox-i EPG

Postitus Postitas PRR24 »

buhh kirjutas:Vastus on endine.
Ja valik on Sinu :)
Kui sa vihjad sellele, et uue softiga on see korras, siis eksid rängalt. Mul uusim soft ja täpselt sama probleem.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

buhh kirjutas:1. Laske uus tarkvara peale ja siis räägime edasi.
Küsime buhhilt: panen OTA uuenduse peale, seal on ainult 1 võimalus: Vajuta OK!
Mis ta hakkab siis uuesti ise teavitama kõigepealt järgmisest softiuuendusest ilma minu acceptita? Ja see teavitus on niikaua ees kui ma OK vajutan? Eelmises oli 3 võimalust, sealhulgas ka OTA keelata, miks nüüd keelamisevõimalust pole? Praegu õnneks pole lollusi esinenud.
Kasutaja avatar
tonuj
Entusiast

Postitus Postitas tonuj »

jyri403 kirjutas:
buhh kirjutas:1. Laske uus tarkvara peale ja siis räägime edasi.
Küsime buhhilt: panen OTA uuenduse peale, seal on ainult 1 võimalus: Vajuta OK!
Mis ta hakkab siis uuesti ise teavitama kõigepealt järgmisest softiuuendusest ilma minu acceptita? Ja see teavitus on niikaua ees kui ma OK vajutan? Eelmises oli 3 võimalust, sealhulgas ka OTA keelata, miks nüüd keelamisevõimalust pole? Praegu õnneks pole lollusi esinenud.
Aga võibolla ta muidu ei uuendagi kui sa OK! ei vajuta, polegi midagi keelata:)
Kasutaja avatar
Plinn
Entusiast

Postitus Postitas Plinn »

...Aga võibolla ta muidu ei uuendagi kui sa OK! ei vajuta, polegi midagi keelata
Ja hakkan terve see aeg, kui uus soft "üleval" on, ekraanilt seda pakkuvat/nõudvat infoakent lugema?! Ja nii söögi alla ja söögi peale?... "Tänan Ei!". Piisab "programmiuuendustestki" :evil: . Ja oleks loomulik, et kasutaja saaks nende viimastegi ilmumise ära keelata.
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kasutaja avatar
tonuj
Entusiast

Plinn kirjutas:
...Aga võibolla ta muidu ei uuendagi kui sa OK! ei vajuta, polegi midagi keelata
Ja hakkan terve see aeg, kui uus soft "üleval" on, ekraanilt seda pakkuvat/nõudvat infoakent lugema?! Ja nii söögi alla ja söögi peale?... "Tänan Ei!". Piisab "programmiuuendustestki" :evil: . Ja oleks loomulik, et kasutaja saaks nende viimastegi ilmumise ära keelata.
Me rääkisime seadete valikus olevast OTA uuendusest ja sealsest OK!-st mitte automaatsest ekraanile tulevast.
Tahad uuendada ja lähed seadetesse, ei taha - ei lähe.
Kasutaja avatar
Plinn
Entusiast

Postitus Postitas Plinn »

"Meie" oleme maksimaalselt ainult sadakond veidi kompetentsemat foorumikasutajat, kes siin zuumi lahkavad. Aga see kast on laiatarbekaup ja enamus tema kasutajaid ei tea tema hingeelust ja siinsest foorumist essugi. Uuendusi on ka nendele vaja laadida. Kust nemad peavad teadma, kuna on aeg ronida menüüsse OTA-le OK ütlema? Jääb ainult üle seda neile läbi infoakna öelda. :roll:
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kasutaja avatar
tonuj
Entusiast

Kui on probleem siis tarbija helistab kliendieenidusse ja talle õpetatakse kuidas vaadata mis soft peal on ja vajadusel soovitatakse uuendus teha. Kui probleemi ei ole siis ei olegi tarbijal vaja teada kuidas see käib.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”