et siis milline saast tuleb 39.- krooni eest kaasasniff01 kirjutas: Sama moodi teadsin ma ette, mis saast sellega kaasa tuleb kui rendin zoomika

et siis milline saast tuleb 39.- krooni eest kaasasniff01 kirjutas: Sama moodi teadsin ma ette, mis saast sellega kaasa tuleb kui rendin zoomika
soovitan sul hiromantia jätte, ei ole sinu ampluaa nagu nähavalgekotkas kirjutas:et siis milline saast tuleb 39.- krooni eest kaasasniff01 kirjutas: Sama moodi teadsin ma ette, mis saast sellega kaasa tuleb kui rendin zoomika- mitte keegi ei käse endale vaatajakaarti võtta
... järelikult sa vist ikka ei teadnud
jääb loota et siis see kätte jääv raha investeeritakse vajalikku stuudiotehikasse, mitte ei minda upscalingu pealejyri403 kirjutas:Eelnõu võeti õnneks seadusena vastu. Nüüd peaks TV3-l ka olema huvi digiplatvormile ilmuda, kuna loamaks läheb vastavalt sellele seadusemuudatusele järgmisest aastast maha.
Hämamise musternäide:)valgekotkas kirjutas:täna pidurdab digile üleminekut otseselt tv3 puudumine vabast levist
Jälle täielik jura,... sama lugu on ka kvaliteedi paranemisega - täna piirab seda fta muxi ribalaius - riba juurde saada on ainukese võimalusena analoogist vabanevate sageduste kasutuselevõtuga
krt - ma ikka lootsin, et "FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T" teemas ei pea enam seletama millist vaba levi ma mõtlesin aga noh - kes meist siin rohkem hämabtonuj kirjutas:Hämamise musternäide:)valgekotkas kirjutas:täna pidurdab digile üleminekut otseselt tv3 puudumine vabast levist
Tv3 on vabalevis ja kes vaatas analoogis, saab vaadata ka edasi kuni analoogi lõpuni.
Kui tv3 midagi oleks pidurdanud siis ainult iseennast.
hetkel etv, k2, tv6, k-sport, k11 (5x3 mega) ja lisanduvad tv3 ja etv2 (2x3 mega) saab kokku 21 mega ja muks on täis - kus kohas sa seda meeletut vaba ruumi näed?tonuj kirjutas:Jälle täielik jura,... sama lugu on ka kvaliteedi paranemisega - täna piirab seda fta muxi ribalaius - riba juurde saada on ainukese võimalusena analoogist vabanevate sageduste kasutuselevõtuga
Fta muxis jookseb suurem osa praegult tühjalt ja kvaliteeti ei kavatsetagi parandada,
igatahes ei anna see 50milli mitte sentigi mux1 kvaliteedile juurde ka peale tv3 sinna lisamist.
Pigem oleks tõesti võinud selle analoogi loamaksust laekuva summa kulutada etv2 käivitamiseks milleks nüüd raha ei jätku.
Hmm, kui ei ole tegu säästukaga, siis millist pildikasti peaks tarvitama, et seda Levira bossi poolt lubatud DVD kvaliteeti näha õnnestuks??buhh kirjutas:...et esimese muxi puhul ei ole tegemist "säästukaga".
..