Anomaalia tüüneritega...

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Vasta
Kasutaja avatar
hode
Edasijõudnu

Anomaalia tüüneritega...

Postitus Postitas hode »

Selline lugu, et kui pistan oma Samsung 9500 astrale ja hotbirdile taha on signaal olemas ja normaalne. Kui aga samsung 9400 via-ga proovida, on vaikus...LNB seaded paigas.Pann on korralikult paigas. Juhuslikult välja sebitud ka teine 9400 ja sellega ka ei mingit signaali. Probleem selles, et need 9400 oleks vaja kuidagi näitama saada. On ideid, milles viga võiks olla? Või peab need minema viskama(üks neist päris uus)?
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Re: Anomaalia tüüneritega...

Postitus Postitas karla »

Kaan maha, tüüneriplokis plekist kaane all on üksainus elektrolüütkonde, vaheta see ära ja kõik toimib.
Kasutaja avatar
Sombi
In Memoriam

Postitus Postitas Sombi »

hode kirjutas:Selline lugu, et kui pistan oma Samsung 9500 astrale ja hotbirdile taha on signaal olemas ja normaalne. Kui aga samsung 9400 via-ga proovida, on vaikus...LNB seaded paigas.Pann on korralikult paigas. Juhuslikult välja sebitud ka teine 9400 ja sellega ka ei mingit signaali. Probleem selles, et need 9400 oleks vaja kuidagi näitama saada. On ideid, milles viga võiks olla? Või peab need minema viskama(üks neist päris uus)?
1. Diseq lüliti
2. mingil põhjusel LNB-toide (vähe usutav, mõõda testriga - 14/18V umbes)
3. Tüüneri sisendosa (peaaegu uue tüüneriga vähe usutav (kui pole Pe**e keeratud))
4. Soft

Soovitan tüünereid mujal proovida
Kasutaja avatar
hode
Edasijõudnu

Postitus Postitas hode »

Sombi kirjutas:
Soovitan tüünereid mujal proovida
Sai ka teise panniga proovitud, sama jama...
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Vaheta kondekas ära ja asi hakkab tööle, Samsungil on kõik tolleaegsed tüünerid selle veaga, niipalju kui mina neid näinud ja remontinud olen, mõni üksik mis töötab veel, see kondensaator kuivab vanadusest ja kaotab mahtuvuse.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

karla kirjutas:Vaheta kondekas ära ja asi hakkab tööle, Samsungil on kõik tolleaegsed tüünerid selle veaga, niipalju kui mina neid näinud ja remontinud olen, mõni üksik mis töötab veel, see kondensaator kuivab vanadusest ja kaotab mahtuvuse.
karla - keegi ei usu ju lihtsat lahendust :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
pelmeen
Entusiast

Postitus Postitas pelmeen »

Mis teha kui DM7000 annab buutimisel veateate UC0? Kunagi üle aasta tagasi oli teema siin üleval ja soovitati Mergesse pöörduda. Mujal on soovitatud ka tuunerisse mingi lisa kondekas joota ,mis on ajutiselt pidi aitama. Kas kellelgi on värsket kogemust?
Ma usun, et Samsa teemat ära ei solkinud. Sellega paistab tänu Karlale asi selge olema.
Vasta

Mine “Seadmed”