Anomaalia tüüneritega...
Anomaalia tüüneritega...
Selline lugu, et kui pistan oma Samsung 9500 astrale ja hotbirdile taha on signaal olemas ja normaalne. Kui aga samsung 9400 via-ga proovida, on vaikus...LNB seaded paigas.Pann on korralikult paigas. Juhuslikult välja sebitud ka teine 9400 ja sellega ka ei mingit signaali. Probleem selles, et need 9400 oleks vaja kuidagi näitama saada. On ideid, milles viga võiks olla? Või peab need minema viskama(üks neist päris uus)?
Re: Anomaalia tüüneritega...
Kaan maha, tüüneriplokis plekist kaane all on üksainus elektrolüütkonde, vaheta see ära ja kõik toimib.
1. Diseq lülitihode kirjutas:Selline lugu, et kui pistan oma Samsung 9500 astrale ja hotbirdile taha on signaal olemas ja normaalne. Kui aga samsung 9400 via-ga proovida, on vaikus...LNB seaded paigas.Pann on korralikult paigas. Juhuslikult välja sebitud ka teine 9400 ja sellega ka ei mingit signaali. Probleem selles, et need 9400 oleks vaja kuidagi näitama saada. On ideid, milles viga võiks olla? Või peab need minema viskama(üks neist päris uus)?
2. mingil põhjusel LNB-toide (vähe usutav, mõõda testriga - 14/18V umbes)
3. Tüüneri sisendosa (peaaegu uue tüüneriga vähe usutav (kui pole Pe**e keeratud))
4. Soft
Soovitan tüünereid mujal proovida
Sai ka teise panniga proovitud, sama jama...Sombi kirjutas:
Soovitan tüünereid mujal proovida
Vaheta kondekas ära ja asi hakkab tööle, Samsungil on kõik tolleaegsed tüünerid selle veaga, niipalju kui mina neid näinud ja remontinud olen, mõni üksik mis töötab veel, see kondensaator kuivab vanadusest ja kaotab mahtuvuse.
- valgekotkas
- Admin
karla - keegi ei usu ju lihtsat lahendustkarla kirjutas:Vaheta kondekas ära ja asi hakkab tööle, Samsungil on kõik tolleaegsed tüünerid selle veaga, niipalju kui mina neid näinud ja remontinud olen, mõni üksik mis töötab veel, see kondensaator kuivab vanadusest ja kaotab mahtuvuse.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Mis teha kui DM7000 annab buutimisel veateate UC0? Kunagi üle aasta tagasi oli teema siin üleval ja soovitati Mergesse pöörduda. Mujal on soovitatud ka tuunerisse mingi lisa kondekas joota ,mis on ajutiselt pidi aitama. Kas kellelgi on värsket kogemust?
Ma usun, et Samsa teemat ära ei solkinud. Sellega paistab tänu Karlale asi selge olema.
Ma usun, et Samsa teemat ära ei solkinud. Sellega paistab tänu Karlale asi selge olema.