Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Kas nüüd Viasat Xtra kanalid eesti vaatajale kinni? Igatahes eilsest mul kirjas, et antud kanal pole tellitud.
Miks ei ole sa juba oma otsekorraldusele limiiti seadnud?aandra kirjutas: võeti ligi kolm sotti arvelt kogemata valearvestuse tõttu
Küsi ca 50 aastaselt tädi Klavalt midagi kompensatsiooniks oma äranägemise järgi.aandra kirjutas:Sellise sigaduse puhul peaks kompensatsiooniks midagi ka lisatama...
PS. Ega ta nii kole polegi...

Saabki selle Klava kompensatsiooniks! 

Seda juba paar päeva nii. Kuid ega Vias*tal pole sealt meile praegu mida näidata ka.denx kirjutas:Kas nüüd Viasat Xtra kanalid eesti vaatajale kinni? Igatahes eilsest mul kirjas, et antud kanal pole tellitud.
Kas VH-1 on nüüd maha võetud viasatil või? Õhtuti varem oli vh1, nüüd aint nick, mis eesti vaatajale kinni
VH-1 täitsa olemas 

Täna panin tähele jah, et VH-1 olemas.Aga alustab nüüd vist tsipa hiljem.
Kas kellegi viimase kuu arvele oli see 20 EEKi juurde lisatud? Minu arve oli ikka sama kui juuni omagi, 328 krooni.
Kas on veel mingi 1 % lootust, et Viasat Sport 1 kunagi tagasi Baltikumi jõuab? Tundub, et hetkel on see ainus Viasati spordikanal, mis midagi asjalikku näitab: ATP tennis, ATP Masters Series, GP2 ja F1. Miks Baltikumis saab ainult vaadata mingeid vanu poksimatše ja inglise jalgpalli kordusi? Sügisel ja keavadel oli vähemalt mõnda tennisemängu võimalik jälgida nüüd enam mitte. Viasat Sport 3 pidi ju mootorispordi kodu olema, miks siis VS1 kõike paremat näitab?
Premiumi saatekava ka need ihnurid enam ei saada
Kas on veel mingi 1 % lootust, et Viasat Sport 1 kunagi tagasi Baltikumi jõuab? Tundub, et hetkel on see ainus Viasati spordikanal, mis midagi asjalikku näitab: ATP tennis, ATP Masters Series, GP2 ja F1. Miks Baltikumis saab ainult vaadata mingeid vanu poksimatše ja inglise jalgpalli kordusi? Sügisel ja keavadel oli vähemalt mõnda tennisemängu võimalik jälgida nüüd enam mitte. Viasat Sport 3 pidi ju mootorispordi kodu olema, miks siis VS1 kõike paremat näitab?
Premiumi saatekava ka need ihnurid enam ei saada
Viimati muutis Rika, 11:12, 16 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
No eks nad selle pärrast ei näita kuna ei viitista õigusi osta. Või on säästuoperaatoril näpud põhjas. Ega enne oma perset ei liigutata kui teised operaatorid nende viimasedki kliendid üle löövad.
No Viasat säästuoperaaator nüüd küll pole- pigem kallim kui keskmine TV pakkuja.
Säästuoperaator on ta selles mõttes, et pappi nemad käivad välja nii vähe kui võimalik aga Sinult võetakse süstemaatiliselt rohkem, kui lepingus kirjas.
Nujah- mulle turgatas pähe kohe säästuoperaatorid diil ja teleyks-teenus odav ja kvaliteetne, mida ei saa öelda Viasati kohta.
Ma kirjutasin kunagi aegade alguses siia teemasse otsekorraldustest ja lepingulistest kohustustest. Peab vist üle kordama.
Kui lepingus on sätestatud perioodiline makse, siis operaator seda ületada ei tohi eeldusel, et pole võlgnevust eelmisest makseperioodist. Mis kuradima otsekorralduslepingu piirsummadest me räägime. Klient ei pea ennast igast küljest kindlustama kuritahtliku teenuspakkuja vastu. Kordan ka veel seda pointi, et selliste firmade puhul on kasulikum maksta arveid isiklikult vastavalt esitatud arvedokumendile. Kui see arve on puudulik või esitatud summa vale (loe suurem), siis lihtsalt nõuda kordusarvet. Mina olen nendega korra 110 krooni pärast sõdinud, mille peale siinse foorumi Tigekala mind natukene rumalaks pidas, kuid eks see ole tema arusaam. Mina puuke ei toida.
Kokkuvõtvalt - ärge laske mingisugustel x tüüpidel end väsitada. Nt täna ei saa viasat hakkama sellega, et ta laseks sõlmida tähtajatu vaatajalepingu lihtsalt kaardile ilma, et kirjutaks lepingusse, et klient sai 2000 kroonise soodustuse. Kui palusin seda soodustust kirjeldada ja täpsustada, milles selline soodus avaldus, siis seda ei suudetud. Mina ei suutnud paraku ka sellisele lepingule alla kirjutada.
Kui lepingus on sätestatud perioodiline makse, siis operaator seda ületada ei tohi eeldusel, et pole võlgnevust eelmisest makseperioodist. Mis kuradima otsekorralduslepingu piirsummadest me räägime. Klient ei pea ennast igast küljest kindlustama kuritahtliku teenuspakkuja vastu. Kordan ka veel seda pointi, et selliste firmade puhul on kasulikum maksta arveid isiklikult vastavalt esitatud arvedokumendile. Kui see arve on puudulik või esitatud summa vale (loe suurem), siis lihtsalt nõuda kordusarvet. Mina olen nendega korra 110 krooni pärast sõdinud, mille peale siinse foorumi Tigekala mind natukene rumalaks pidas, kuid eks see ole tema arusaam. Mina puuke ei toida.
Kokkuvõtvalt - ärge laske mingisugustel x tüüpidel end väsitada. Nt täna ei saa viasat hakkama sellega, et ta laseks sõlmida tähtajatu vaatajalepingu lihtsalt kaardile ilma, et kirjutaks lepingusse, et klient sai 2000 kroonise soodustuse. Kui palusin seda soodustust kirjeldada ja täpsustada, milles selline soodus avaldus, siis seda ei suudetud. Mina ei suutnud paraku ka sellisele lepingule alla kirjutada.
Nu näed Sa! Lõpp hea, kõik hea.nisuunn kirjutas:Kui palusin seda soodustust kirjeldada ja täpsustada, milles selline soodus avaldus,
siis seda ei suudetud. Mina ei suutnud paraku ka sellisele lepingule alla kirjutada.
Selle kohta on anekdoot:
Kaks vankat teevad äri.
Esimene küsib - Ostad vagunitäie Snickerseid?
Teine vastab - Muidugi, milles küsimus!
Ja läksidki sõbralikult lahku. Esimene Snikerseid otsima ja teine raha...