Tootja enda sõnul on kvaliteet laitmatu ja ei jää kuidagi alla originaalile.
Just. "Tootja enda sõnul"mixman kirjutas:Tootja enda sõnul on kvaliteet laitmatu ja ei jää kuidagi alla originaalile.
Kuigi öeldakse, et ära osta odavat, osta hea, ei keela keegi osta odavat ja head. Algul ostab odava ja siis hea. Pealegi saab ju kaks asja.papageno kirjutas:Just. "Tootja enda sõnul"mixman kirjutas:Tootja enda sõnul on kvaliteet laitmatu ja ei jää kuidagi alla originaalile.
Eks igaüks, peab oma kooliraha maksma.
Enamikul inimestest saab teatud eluetapil selgeks, et odavaid kloone ei tasu osta. Adibass.
pole klooni ostnud aga kuna üks mulle andis niisama oma surnud klooni siis olen suutnud selle surnud hiinlase taastada ja võrdlesin seda 500 klooni teisega ehk originaaliga MILLE OSTSIN ORIGINAALI HINNAGA - tead nad mõlemad on parajad kakad. sama softiga pangestus nii hiinlane kui originaal.Võrk ei suutnud striimi edastada kummalgi. Voolu tarbivad ühtemoodi. Ja vast isegi selle klooni pult oli pisut pehmemate klahvivajutustega kui originaal. Nii et milleks siis maksta rohkem ? see hiina kloon töötab sama edukalt kui originaal, nujah ma muidugi mingi päris viimane "pixlipede" pole ja pildi kvaliteeti ei võrrelnud aga ilmselt pole vahet. Igatahes müüsin selle oma ostetud originaali maha ja taastatud hiinlane toimib mul nüüd edukalt lisatüünerina saunas. Põhitüüneriks on muidugi 7020.papageno kirjutas: Enamikul inimestest saab teatud eluetapil selgeks, et odavaid kloone ei tasu osta. Adibass.
et siis kaheksast viieni istub DM tegelane konveieril ja taob TKO pitsatiga karpidele stampe aga viiest kaheksani ta magab ja siis stampe ei taota ja sisu kannatabpapageno kirjutas: Mingid komponendid võidakse samas tehases teha küll, kuid kvaliteedikontroll on teine.
Kui juba fantaseerimiseks on läinud, panen omapoolse ulme ka kirja.valgekotkas kirjutas:et siis kaheksast viieni istub DM tegelane konveieril ja taob TKO pitsatiga karpidele stampe aga viiest kaheksani ta magab ja siis stampe ei taota ja sisu kannatabpapageno kirjutas: Mingid komponendid võidakse samas tehases teha küll, kuid kvaliteedikontroll on teine.![]()
![]()
... üsna naiivne on arvata, et DM jaoks kõik tüünerid üle kontrollitakse
Ühesõnaga on see olukord siin taas kord väljakannatamatult masendav...satDX kirjutas:...siis ongi sellistele kloonidele siin hea minek
õnneks sain omale originaali juba 1,5 kuud tagasi.. aga kas ikka sain??
igatahes toimib ideaalselt
Minu oma toimib ka. Pole veel usku inimestesse kaotanud, usun, et Mart Tali käest siiski sai originaali. Ei haise küll, hästi toimib.satDX kirjutas:õnneks sain omale originaali juba 1,5 kuud tagasi.. aga kas ikka sain??