Kas tasub osta !
Kas tasub osta !
Kas tasub osta SAMSUNG DSR-9500 AY?
Kas emusid saab sellele peale panna?
Mis on selle riista head ja halvad küljed?
Hind u. 3200 eeku.(uus)
Kas emusid saab sellele peale panna?
Mis on selle riista head ja halvad küljed?
Hind u. 3200 eeku.(uus)
Küll aga on tal sisse ehitatud conax ja viacess moodulid+veel 2 vaba moodulipesa.Oleneb sellest milleks sa vastuvõtjat vajad kui vaatamiseks osta julgelt,kui aga katsetamiseks ja eksperimenteerimiseks siis emu-sid
sinna toppida ei saa,aga nendega pidavat ka viimasel ajal üks igavene jama olema,loe eelnevaid artikleid samsade kohta,mis aga pildikvaliteeti ja puhtusesse puutub siis Humax jääb kindlalt Nokia pildile alla mul mõlemad,samsungi koha pealt kogemused puuduvad
sinna toppida ei saa,aga nendega pidavat ka viimasel ajal üks igavene jama olema,loe eelnevaid artikleid samsade kohta,mis aga pildikvaliteeti ja puhtusesse puutub siis Humax jääb kindlalt Nokia pildile alla mul mõlemad,samsungi koha pealt kogemused puuduvad
Mul üks Nokia ja teine Humaxi box. Mõlemad on tegelt suht head. Pildi kohta niipalju et Humaxi pilt pole halvem aga tal on värvid nati teist moodi setitud - punast vict oli liiga vähe... Igatähes kui kõrvuti panin
käima siis oli ilusti näha - pildi "teravus" on aga mõlemal suht sama.
käima siis oli ilusti näha - pildi "teravus" on aga mõlemal suht sama.
Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
ei ütleks küll, et samsa emu-dega mingi jama oleks. jamad tekivad siis kui ei saada päris hästi aru mida teha tahetakse ja mida samsale selga ajadamarek kirjutas:Küll aga on tal sisse ehitatud conax ja viacess moodulid+veel 2 vaba moodulipesa.Oleneb sellest milleks sa vastuvõtjat vajad kui vaatamiseks osta julgelt,kui aga katsetamiseks ja eksperimenteerimiseks siis emu-sid
Millisele samsungile läheb siis see emu selga?????
Kuidas komenteerite alljärgnevat juttu:
Siiski on uudistootel mitmeid puudusi. Võrreldes Nokiaga on pildikvaliteet kehvem (suur teralisus), väikse korpuse tõttu kannatab pill tugeva kuumenemise all, probleemid DiSeqC lülitite juhtimisega ja simulcrypti (n. Viaccess ja Seca) kasutavate kanalite vastuvõtul, kehvem tundlikkus (ei saa tarkvaraliselt parandada nagu mõnel pool on väidetud), signaalitugevuse indikaator ei tööta korrektselt, EPG puudulik võrreldes Humaxiga, oluliselt nõrgem tarkvaraline toetus kui Humaxil või Nokial.
Siiski on uudistootel mitmeid puudusi. Võrreldes Nokiaga on pildikvaliteet kehvem (suur teralisus), väikse korpuse tõttu kannatab pill tugeva kuumenemise all, probleemid DiSeqC lülitite juhtimisega ja simulcrypti (n. Viaccess ja Seca) kasutavate kanalite vastuvõtul, kehvem tundlikkus (ei saa tarkvaraliselt parandada nagu mõnel pool on väidetud), signaalitugevuse indikaator ei tööta korrektselt, EPG puudulik võrreldes Humaxiga, oluliselt nõrgem tarkvaraline toetus kui Humaxil või Nokial.
Pildi koha pealt ei tea sõna võtta, Finloxi
25 tollisel ekraanil kannatab vaadata , võrdlus Humax va foxiga - erilist vahet ei tuvastanud.
Kui humax aegajalt pani lihtsalt pange (kiirel surfamisel juhtus seda ja siis oli vaja juhe seinast tõmmata) siis sammyt pole veel ämbrisse astunud. Nende kahe EPG vahet mu arust küll pole -a võibolla pole eriti süvenenud.
Soojaks läheb ta küll aga kui külgedele ja üles ca 4-5 sent ruumi jätta nagu mul siis pole hullu.
Miski Atlanta Diseqiga ta tõesti erinevalt Humaxis hakkama ei saanud, tuli lihtsalt parem disec lüliti osta
.
Signaali indikaator on kül siuke kummaline mis vist isegi siis kui satelliit uksetaga oleks maksimumi ei jõua, see oli küll humaxil parem. (2 nivooga oli teinekord ikka abiks).
Humaxil oli ka paar eelist nagu käigu pealt oli võimalik kanaleid kustutada, ei pidanud menüüdesse ronima nagu sammyl. Samuti kui paned mõne programmi koodi alla et nooremgeneratsioon end vanainimese asjaga liigvara kurssi ei viiks siis Humax tahtis iga kord kanalile minnes koodi sisestamist. Sammyl piisab ühest korrast ja see koodi sisestus kehtib senini kuni tuunerit välja ei lülita (stand by or swich off), mõnikord mugav mõnikord tülikas kuidas võtta.
Mul endal istub üks Fun ja Titanium masinas ja enamvähem kõik mis lahti on ka nähtav. Aga see tähendab kaardiprogeja olemasolu, muidu tülikas kellegi juurde koidula näpus pidevalt jooksta.
Kuna naabril on vanem sammy mis sööb Emusid siis mina emudega veel sinasõber ei ole ja nende muredega olen EMU topicuid juba piisavalt risustanud

Kui humax aegajalt pani lihtsalt pange (kiirel surfamisel juhtus seda ja siis oli vaja juhe seinast tõmmata) siis sammyt pole veel ämbrisse astunud. Nende kahe EPG vahet mu arust küll pole -a võibolla pole eriti süvenenud.
Soojaks läheb ta küll aga kui külgedele ja üles ca 4-5 sent ruumi jätta nagu mul siis pole hullu.
Miski Atlanta Diseqiga ta tõesti erinevalt Humaxis hakkama ei saanud, tuli lihtsalt parem disec lüliti osta

Signaali indikaator on kül siuke kummaline mis vist isegi siis kui satelliit uksetaga oleks maksimumi ei jõua, see oli küll humaxil parem. (2 nivooga oli teinekord ikka abiks).
Humaxil oli ka paar eelist nagu käigu pealt oli võimalik kanaleid kustutada, ei pidanud menüüdesse ronima nagu sammyl. Samuti kui paned mõne programmi koodi alla et nooremgeneratsioon end vanainimese asjaga liigvara kurssi ei viiks siis Humax tahtis iga kord kanalile minnes koodi sisestamist. Sammyl piisab ühest korrast ja see koodi sisestus kehtib senini kuni tuunerit välja ei lülita (stand by or swich off), mõnikord mugav mõnikord tülikas kuidas võtta.
Mul endal istub üks Fun ja Titanium masinas ja enamvähem kõik mis lahti on ka nähtav. Aga see tähendab kaardiprogeja olemasolu, muidu tülikas kellegi juurde koidula näpus pidevalt jooksta.
Kuna naabril on vanem sammy mis sööb Emusid siis mina emudega veel sinasõber ei ole ja nende muredega olen EMU topicuid juba piisavalt risustanud

Tead mis,sama moodi võib kirjutada erinevatest puudustest ka ju nii Humaxi kui Nokia jne kohta...igal asjal omad vead ja head...ideaalset pole lihtsalt olemas.Kui loodad aga iseaalset ,siis jäädki ilmselt surmani ootama.Mis pilti puutub,siis olen ka kunagi tõstnud 11eri mudelit eri firmadelt üksteise otsa kuhja ja vaadanud üht ja sama programmi sama teleriga ja mitmekesi,ning kahjuks oli meie arvamus pildi headusest erinev inimeste vahel erinevatel pillidel.uudo kirjutas:Millisele samsungile läheb siis see emu selga?????
Mis emusse puutub siis emu läheb selga vanematele DSR-9500 EM VIA ja VIA CI mudelitele.
AX ja AY-le ei lähe! Ka ei lähe uutele AVIA CI ja AEM VIA mudelitele,kuna kasutuses on teistsugune emaplaat teistsuguste kividega,mis ei allu siiani häkkeritele! Kõik see ,mis oli sinu jutus toodud negatiivset samsungile on üldjoontes õige muidugi aga 90% sellest jutust saab vältida. Ühesõnaga hea pill!!! Võid mind usaldada

Re: Kas tasub osta !
Tasub ikka,kuid, jah,tuleb lisaks muretseda Titanium kaart,et peale FTA kanalite muid pakette vaadata.uudo kirjutas:Kas tasub osta SAMSUNG DSR-9500 AY?
Hind u. 3200 eeku.(uus)
- satitaevas
- Entusiast