Nujah,kui tavaliselt lööb tropolevi (just Soome) pildi sassi,siis hetkel levi näitajaid vaadates ei saa aru,milline on Soome,milline Eesti mux;kõik näidud põhjas kinni.Matrix kirjutas:jah, üsna hea TROPO levi juba eile keskpäevast Soome suunal.
FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Vaatan, et E42'le on tekkinud "HDtest ETV" nimeline programm... Co*axiga kinni küll kahjuks.
DVB-S: SS1 + VDR-1.5.2 + 1,8m H-H + Vbox; SS2 + AltDVB. DVB-T: KWorld VS-DVB-T 323UR + DVBDream; ZUUMbox ver.1
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Samal ajal on siin E40'l hoopiski juhe seinast tõmmatud.
Ühtlasi vaatan, et sellel "HDtest ETV'l" on video (0257) ~6 Mbps ja audio (031f) ~200 Kbps ja et lang=ENG
DVB-S: SS1 + VDR-1.5.2 + 1,8m H-H + Vbox; SS2 + AltDVB. DVB-T: KWorld VS-DVB-T 323UR + DVBDream; ZUUMbox ver.1
Nii. Eesti analoogi pilt on siis lõpuks samamoodi ära käkerdatud nagu digi-tv pilt. Täna vaatasin TV3 pealt puhka eestis. No krt. Ruut ajas ruutu taga.
Teiseks vaatan et siin on juba räägitud et ei osata digitv sagedusi valida ja topitakse mingi jama. Ega raadio sagedustega paremad lood pole. Mingid idioodid topivad krt teab kui võimsad saatjad ning siis krt ei kuule enam seda mida vaja kuulata on kuna mingi uus ja võimas saatja röögib samal sagedusel kuskil mujal. Idioodi kari. Ausõna. (näiteks elmar tartus 88.5 FM tuleb räpinas puhta stereona. Aga ma ehk tahaks kuulata European Hit Radiot sagedusel 88.4 FM mis tuleb lätist. Aga ma EI SAA kuna mingid ajukääbikud loosisid mingi elmari jama jaoks selle sageduse).
Ausõna ma vaatan et eestis järjest hullemaks asi läheb.
Teiseks vaatan et siin on juba räägitud et ei osata digitv sagedusi valida ja topitakse mingi jama. Ega raadio sagedustega paremad lood pole. Mingid idioodid topivad krt teab kui võimsad saatjad ning siis krt ei kuule enam seda mida vaja kuulata on kuna mingi uus ja võimas saatja röögib samal sagedusel kuskil mujal. Idioodi kari. Ausõna. (näiteks elmar tartus 88.5 FM tuleb räpinas puhta stereona. Aga ma ehk tahaks kuulata European Hit Radiot sagedusel 88.4 FM mis tuleb lätist. Aga ma EI SAA kuna mingid ajukääbikud loosisid mingi elmari jama jaoks selle sageduse).
Mine ära Lätti. Kui seal muidu parem ei ole siis vähemalt see Hit Radio tuleb ehk puhtalt kui leedukad ...... ei keera.
Ei noh üle neti saab kh aga tõin lihtsalt näite et eestis nagu ei vaadata eriti üldse vahemaid jne. Lihtsalt loobitakse mingi sagedus siia-sinna ja arvatakse et ega jh see nagunii segama ei hakka või siis vastupidi et seda mitte miski segama ei hakka.pelmeen kirjutas:Mine ära Lätti. Kui seal muidu parem ei ole siis vähemalt see Hit Radio tuleb ehk puhtalt kui leedukad ...... ei keera.
nii
Viimati muutis elit, 11:54, 18 Apr 2013, muudetud 1 kord kokku.
See Elmari sagedus on mõeldud ainult Tartu linna jaoks. Sagedusi ei valita oma suva järgi, kõik sagedused koordineeritakse ümberkaudsete riikidega. European Hit Radio see sagedus on mõeldud Läti jaoks, Sa ei peagi seda Eestis saama kuulata. Eesti riik peab ikka selle eest seisma, et oma jaamad saaksid levida, teiste riikide jaamad on teiste riikide probleem.
Raadioga on sedasi, et kasuta vajadusel välist suundantenni. Omal ajal Jõhvis nii soomet kuulatud ja käesoleval ajal ka Koeru saatjaid , mis sinna "ei levi" (Uuno, Elmar).
Aga jah, TV3 on analoogipeal kah üks ruudumeri (vähemalt hommikul oli).
Aga jah, TV3 on analoogipeal kah üks ruudumeri (vähemalt hommikul oli).
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Katsetavad kui madalale bitrate lasta võib, kui kisa liiga suureks läheb siis keeravad veidi juurde. Kokkuhoid ju igal pool:)martinj kirjutas:Aga jah, TV3 on analoogipeal kah üks ruudumeri (vähemalt hommikul oli).
Ilmselt on siis TV3 vastuvõtuga probleeme satelliidilt.
aga keegi ei keela kasutada FM suundantenni ja seda keerata vastavalt vastuvõtu suunalekokku123 kirjutas:Nii. Eesti analoogi pilt on siis lõpuks samamoodi ära käkerdatud nagu digi-tv pilt. Täna vaatasin TV3 pealt puhka eestis. No krt. Ruut ajas ruutu taga.
lisaks saab tuuneri selektiivsust tõsta vahesagedusfiltrite vahetamisega
netis selle kohta infot jagub
Uudiseid ETV-2 'st
http://www.postimees.ee/?id=21117" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.postimees.ee/?id=21117" onclick="window.open(this.href);return false;
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kui nüüd Viasitalt selle kohta pärida, siis tuleb kindlasti vastus, et nemad tegid kõik selleks, et see kanal oma klientideni tuua aga kahjuks oli läbirääkimiste teine pool täiesti paindumatu ja esitas absurdseid nõudmisi.positmees.ee kirjutas:...ETV 2 ei näe vaid Viasati kliendid, sest see operaator ei soovinud seda kanalit oma platvormil levitada...