Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

Re: Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4

Postitus Postitas Filmix »

tigekala kirjutas:Sa soome keelest saad aru? Kui jah, siis loe seda enda antud linki...
No aru ma ei saa :? Seal ju selge sõnaga kirjas, et DVB-T :roll: Mul MPEG-2 DVB-T tuuneriga telekas võtab selle kanali ilusti listi, aga pilti ei näita. Probleem peaks ju olema ainult selles, et mu telekas ei saa MPEG-4'st aru. Kuna mul telekal mooduli pesa on olemas, siis ma eeldan küll, et mingi mooduliga peaks selle pildi ette saama. Kui mitte selle Neotioni omaga, millest siin jutt on käinud, siis mingi HD versiooniga peaks ju ikka saama. Küsimus ainult, et kas sellist moodulit on kuskilt (praegu veel) võtta. Või olen ma nüüd millestki väga valesti aru saanud :oops:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

HD-vastaanotto koelähetyksen aikana vaatii integroidun vastaanottimen tai digisovittimen,
joka tukee HD-lähetysten teknisiä vaatimuksia.
Tavallisella digilaitteella katselu ei onnistu.

Vaba tõlge:
HD vastuvõtmiseks on tarvilik sisseehitatud digituuner või väline tuuner, millel on HD saate vastuvõtmise tugi. Tavalise digituuneriga vaatamine ei õnnestu.

PS. Tuleb see kanal meeterlaine alas, millest sinu teleka analoogtuuner küll aru ei saa.
Aru ei saa ka Zuumbox.
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

tigekala kirjutas:HD-vastaanotto koelähetyksen aikana vaatii integroidun vastaanottimen tai digisovittimen,
joka tukee HD-lähetysten teknisiä vaatimuksia.
Tavallisella digilaitteella katselu ei onnistu.

Vaba tõlge:
HD vastuvõtmiseks on tarvilik sisseehitatud digituuner või väline tuuner, millel on HD saate vastuvõtmise tugi. Tavalise digituuneriga vaatamine ei õnnestu.

PS. Tuleb see kanal meeterlaine alas, millest sinu teleka analoogtuuner küll aru ei saa.
Aru ei saa ka Zuumbox.
Mis analoog tuunerist sa räägid :?: Soome digi kanaleid ma ometi vaatan :roll: Soome keelest ma saan väga hästi aru. Mul ongi telekal sisse ehitatud DVB-T MPEG-2 digi tuuner, mis võimaldab ka HD kanalite vastuvõttu. Kahjuks küll mitte MPEG-4'jas. Millest ma nüüd ikkagi aru ei saanud :roll:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Pilt
HD-lähetysten vastaanottoon tarvitaan VHF-antenni. HD-koelähetykset Pekingin olympialaisista lähetetään VHF-taajuuksilla kanavalla 8. VHF-antennin vahvistus on tyypillisesti 7 - 13 dB.

On meeterlaine või ei ole?
MPEG4 ja HDTV ei ole üks ja sama asi. Esimene on pakkimisstandart ja teine on saate standart.
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

No, on küll meeterlaine :roll: No ja siis :?: Ega see siis analoogi ei tähenda :? Mul teleka digi tuuner leiab selle kanali igastahes ilusti üles ja tõenäoliselt näitaks ka pilti, kui asi tuleks MPEG-2'es. Või on siin veel mingi konks :roll:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Teoreetiliselt oleks selle kanali vaatamine isegi võimalik sinu tuuneriga kui oleks vastav moodul.
Filmix kirjutas:Või on siin veel mingi konks :roll:
Aga siis mitte HD kanalina, vaid SD kanalina.
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

tigekala kirjutas:Teoreetiliselt oleks selle kanali vaatamine isegi võimalik sinu tuuneriga kui oleks vastav moodul. Aga siis mitte HD kanalina, vaid SD kanalina.
No vot... hakkame asjale pihta saama :) Ühesõnaga seda ma teada tahtsingi. Nagu su jutust võib aru saada, siis sellist moodulit ei ole olemas :?: Kas selliseks mooduliks kvalifitseeruks Neotioni MPEG-4 HD toega moodul, mille peatsest müügile saabumisest siin on juttu olnud :?: Ja kas on mingeid uuemaid andmeid selle müügile jõudmisest :roll: Edasiste mööda rääkimiste vältimiseks olgu öeldud ka mu teleka mark - Sony KDL-40D2810.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Filmix kirjutas:Kas selliseks mooduliks kvalifitseeruks Neotioni MPEG-4 HD toega moodul, mille peatsest müügile saabumisest siin on juttu olnud :?:
Arvatavasti.
Filmix kirjutas:Edasiste mööda rääkimiste vältimiseks olgu öeldud ka mu teleka mark - Sony KDL-40D2810.
Aga kas ka Sinu teleka digituuner sellest moodulist aru saab, on rohkem kohvipaksu peal ennustamine...
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

No selge siis :wink: Igatahes seda moodulit, millest see teema alguse sai, peaks mu telekas mõnuga mugima. Eks peab siis seda HD toega asja ootama jääma :? Kui kellelgi on infot selle mooduli müügile saabumisest, siis oleks kena, kui seda inffi siingi jagaksite :wink:
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

ma panen siia Teie jutu jätkuks värsked andmed telekatest,mis Norras dvb-t(mpeg-4) näitavad..
Panasonic:
TH-42PZ800E, TH-50PZ800E, TH-58PZ800E, TH-65PZ800E
Sony:
Bravia W3000, X3000 og X3500,KDL32W4000K, KDL40W4000K, KDL46W4000K, KDL52W4000K, KDL40W4210AEP, KDL46W4210AEP, KDL40W4220AEP, KDL46W4220AEP, KDL40W4230AEP, KDL46W4230AEP, KDL26E4000AEP, KDL26E4020AEP, KDL32E4000AEP, KDL32E4020AEP, KDL40E4000AEP, KDL40E4020AEP, KDL26V4500K, KDL32V4500K, KDL37V4500K, KDL32V4710AEP, KDL32V4720AEP, KDL32V4730AEP

http://www.rikstv.no/Hva-trenger-du/Dig ... aker-IDTV/" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Filmix kirjutas:No selge siis :wink: Igatahes seda moodulit, millest see teema alguse sai...
Mnjah... Kui nüüd vaadata antud teema esimest lehte ja selle antud linki... siis...
Sellist moodulit polegi ikka veel olemas.
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

tigekala kirjutas:Teoreetiliselt oleks selle kanali vaatamine isegi võimalik sinu tuuneriga, kui oleks vastav moodul. Aga siis mitte HD kanalina, vaid SD kanalina.
Oot... see asi jäi mulle siiski veel arusaamatuks :roll: Miks SD kanalina :?: Kui põdrad saadavad pilti 1280 x 720p formaadis ja telekas suudab seda reso kuvada, siis miks seda HD kanaliks ei saa enam nimetada :?:
tigekala kirjutas:Sellist moodulit polegi ikka veel olemas.
No ilma HD toeta moodul ju täiesti olemas :wink:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Filmix kirjutas:Miks SD kanalina :?: Kui põdrad saadavad pilti 1280 x 720p formaadis ja telekas suudab seda reso kuvada, siis miks seda HD kanaliks ei saa enam nimetada :?:
Sellepärast, et see moodul ei lase läbi HD striimi...
Loe vanemaid postitusi ja targemaid mehi... :wink:
sateks kirjutas:Tere,
Isegi kui NP4 toetab 720p (milles ma kahtlen) peab olema ikkagi MPEG-2 HD digiboks.
Moodul teisendab vaid MPEG-4/AVC signaali MPEG-2-ks, kuid ei saa hakkama HD signaaliga.
ToTuMaN kirjutas:Neotioni NP4 moodul nüüd soetatud SONY KDL-40D2810 sisse. Toimib ilusti. HD kanalitega ei oska ta midagi peale hakata...
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

No, aga kui see HD toega moodul tuleb, siis see peakski ju just seda tähendama, et saab HD kanaleid vaadata :roll: Ja siis peaks see Pekingi HD kanal tulema täpselt nii, nagu põdrad teda väljastavad, mitte SD-na. Moodul teeks lihtsalt MPEG-4'ja telekale arusaadavaks. Või sain jälle millestki valesti aru :?
Viimati muutis Filmix, 21:30, 21 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Sa ju ise just tunnistasid, et sellist moodulit veel pole.
Netipoodide kataloogidest seda kah ei leia...
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”