Pigem siiski... Türan imperium vaja teha...turk kirjutas:Turan imperi vaja teha...
Uurali-Altai Rahvast
Re: Uurali-Altai Rahvast
Tean küll - Dohuija.turk kirjutas:kas sina tead mitu soome ugri rahvad elavad venemaa all?
- valgekotkas
- Admin
error error errorturk kirjutas:võiks olla ma lähen segi
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Võib olla... Ma olen loll, aga...turk kirjutas:... võiks olla ma lähen segi.
Mulle millegipärast tundub, Sa seal idakubermangu pealinnas, Narvas, juba oledki läinud.
Alustame viisakusreeglitest: Sarnasel juhul kirjutatakse Sina Suure Algustähega.turk kirjutas:??????ma elan Narvas ,,mida teha? aga kui ma elaksin Tartus vist teaksin eesti keelt nagu sina
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Nii...
Lugupeetav Turk, Türan
Impeeriumi kummardaja idablokist...
Kuigi Su jutt on alajaotuses "MUIDUJUTT", on see siin siiski digi tv teemaline foorum.
Kui tahad tasuta eesti keele kursust, soovitan Sulle, mõni teine foorum otsida.
Eduja päikest!
Lugupeetav Turk, Türan

Kuigi Su jutt on alajaotuses "MUIDUJUTT", on see siin siiski digi tv teemaline foorum.
Kui tahad tasuta eesti keele kursust, soovitan Sulle, mõni teine foorum otsida.
Eduja päikest!
Viimati muutis tigekala, 09:21, 31 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
No kui Sa just nii ideeline oled, eks siis kirjuta. Aga see jääb siis monoloogiks.
See tähendab, eesti keele oskust Sulle sellega ei lisandu.
See tähendab, eesti keele oskust Sulle sellega ei lisandu.
-
- Uudistaja
Ma pean sulle, turk, kurvastusega teatama, et eesti rahvast ei ühenda peale keelelist seose oma ugri-mugri hõimuvendadega midagi. Eesti kultuur on pea 100%liselt saksastunud ja selle läbi tugevalt euroopaga lõimunud. Seega teeb Eesti ennem liidu Saksamaa, Prantsusmaa või Suurbritanniaga kui Türgi või Kashstaniga (seal vist räägitakse kah turgi keeli).
Ja miks ei anna Euroopa riigid välja nn Kurdi terroriste? See pärast, et nad on klassifitseeritud, kui sõjapõgenikud või poliitilise varjupaiga otsijad - rahvusvaheline õigus ei luba neid välja anda.
Ja miks ei anna Euroopa riigid välja nn Kurdi terroriste? See pärast, et nad on klassifitseeritud, kui sõjapõgenikud või poliitilise varjupaiga otsijad - rahvusvaheline õigus ei luba neid välja anda.
Õige! See tähendab, et oleme kõik ühest kohast pärit... Mis Sa arvad kus kohast?turk kirjutas:Uurali-Altai rahvast pole mongolist...
Õige vastus - V*TUST.
Nagu ma juba korra ütlesin, Sa oledki juba segi! Mongol ei = monoloog.turk kirjutas:Sina lähed segi kõiki Uurali-Altai rahvast mongoliga.
Pole just suur häda...turk kirjutas:4 päeva tagasi Istanbulis 17 inimest on surnud, kurdi tegi Bomba tänevatel...

Just! Turk digi tv foorumil...turk kirjutas:Barbaries.

Kuule, Sa oled Zirinovski?turk kirjutas:Eestist kuni UURALI ni (uurali Mägi) elasid soome ugri rahvast...
Sama jutt - Eesti piir käib vastu hiina müüri ja eesti sõdur peseb jalgu India ookeanis...
Kuule, kõik, peale Sinu, siin foorumil, saavad aru millest ma kirjutan.turk kirjutas:Sina saad aru eesti keelt?
Ainult Sina oled alaarenenud, alajahtunud või lihtsalt pehme emmiga tehtud.
Muidugi, on Sul veel keeleprobleemid...
turk kirjutas:Mine Hitler kalmistuses puhkama...

Tubli! Mine pane pea lasteaia kasvataja rinna peale.turk kirjutas:... tahan nutta
Tead mis... Mine tee oma propagandit, porgandit... või ükskõik mida, lasteaias edasi.turk kirjutas:... teeksid propagandit...
Seda küll, oled puruloll.turk kirjutas:... mina pole loll...