ilmselt visati enne lõppu välja ...turk kirjutas:
lateaias mina olin ammu
Uurali-Altai Rahvast
- valgekotkas
- Admin
Re: Uurali-Altai Rahvast
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Nii Turk.
Oled edukalt läbinud eesti keele eksami esimese astme. Et läbida ka teine aste,
tuleb Sul läbi lugeda Kalevipoja teine osa.
Nüüd galoppiga Narva raamatukokku...
Oled edukalt läbinud eesti keele eksami esimese astme. Et läbida ka teine aste,
tuleb Sul läbi lugeda Kalevipoja teine osa.

Asi kisub vägisi spämmiks kätte 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Nende kuue viimasega, oleks vist päris eksootiline ühes kibitkas olla...turk kirjutas:Eesti, Soome, Ungari, Karelia, Komi, Udmurti, Mari, Neenetsi, Sami...

Kle, VHS. Sa kuidagi ei väsi?
Mina... ja togi naist, tagant. Või usk enam ei luba?
Mina... ja togi naist, tagant. Või usk enam ei luba?

Tore...
Zajebal, kõiki... Ka mind.
Anna aga minna... Me kõik, siin, vanad kollid, kokku kogunenud...
Tänud Sulle ilusate piltide eest. Kui kõik puhtast südamest ära rääkida, siis ei tednudki seda.... Arvan, et mitte keegi siin foorumil, peale Sinu, ei teadnud...
NB! Kuidas Kalevipoeg 2-ga jääb?
Zajebal, kõiki... Ka mind.

Tänud Sulle ilusate piltide eest. Kui kõik puhtast südamest ära rääkida, siis ei tednudki seda.... Arvan, et mitte keegi siin foorumil, peale Sinu, ei teadnud...

NB! Kuidas Kalevipoeg 2-ga jääb?
Sulle on tõesti vaja b(p)anniga anda... Äkki saab eesti keel ka selgemaksturk kirjutas:kui siin adminile ei meeldi,siis teete mulle bannid

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
-
- Uudistaja
Kallis türk.
Sul pole eesti ajaloost ja kultuuriloost selget ülevaadet, või on sulle senda selgitanud mingid äärmuslased.
Igatahes: Eesti keele grammatiline ülesehitus ja seaduspärasus on ülesehitatud saksa keele põhjal. Pealegi väga väga palju sõnu on saksa keelest laenatud. Ja mina isiklikult ei peaks 13.sajandil toimunut okupatsiooniks, vaid lihtsalt vallutusretkedeks, mille eest peab praegu ilmselt tänulik olema, sest AINULT tänu sellele kuulub Eesti Euroopaasse ja on säilinud tugev rahvuslik ühtekuuluvus, mida paljude ida ugri-mugri rahvaste seas pole täheldada.
Sa tahad luua Ugri-Altai impeeriumi? Venemaal ei ole vist kokku viit miljonit ugri keele kõnelejat. Kuidas sa plaanid luua ugri-altai rahvastel põhinevat impeerium kui enamus rahvastikust on venelased?
Ma vaatasin atlasest järgi, mis riigid ja rahvad oleksid siis impeeriumis:D : Norra, Rootsi, Soome, KOGU Venemaa, Ungari, Rumeenia, Türgi, Aserbaidžaan, Kasahstan, Kõrgõstan (Kirgiisisia), Usbekistan, Türkmenistan, Hiina lääne osa, a jaa: Põhja Küpros kah.
Päris võimas riik oleks
Kuhu sa pealinna teeks?
Sul pole eesti ajaloost ja kultuuriloost selget ülevaadet, või on sulle senda selgitanud mingid äärmuslased.
Igatahes: Eesti keele grammatiline ülesehitus ja seaduspärasus on ülesehitatud saksa keele põhjal. Pealegi väga väga palju sõnu on saksa keelest laenatud. Ja mina isiklikult ei peaks 13.sajandil toimunut okupatsiooniks, vaid lihtsalt vallutusretkedeks, mille eest peab praegu ilmselt tänulik olema, sest AINULT tänu sellele kuulub Eesti Euroopaasse ja on säilinud tugev rahvuslik ühtekuuluvus, mida paljude ida ugri-mugri rahvaste seas pole täheldada.
Sa tahad luua Ugri-Altai impeeriumi? Venemaal ei ole vist kokku viit miljonit ugri keele kõnelejat. Kuidas sa plaanid luua ugri-altai rahvastel põhinevat impeerium kui enamus rahvastikust on venelased?
Ma vaatasin atlasest järgi, mis riigid ja rahvad oleksid siis impeeriumis:D : Norra, Rootsi, Soome, KOGU Venemaa, Ungari, Rumeenia, Türgi, Aserbaidžaan, Kasahstan, Kõrgõstan (Kirgiisisia), Usbekistan, Türkmenistan, Hiina lääne osa, a jaa: Põhja Küpros kah.
Päris võimas riik oleks

Teen ettepaneku seltsimees turk'i ignoreerida. Meie ilus digi-tv foorum on tõsises ohus 

-
- Uudistaja
Jumal tõesti kaitsku... sinu eest...
Kuule TURK Uuralist või Altaist, ei saagi aru sinu tegeliku päritolu. Ole täitsa, mine sinna kust sa siia tulid ja lõpeta see poliitikamaiguga LÄBU siin foorumis. See ei ole tsivilisatsioonist vaid televisioonist. Sa ilmselt ei saanud aru, kuna keeleeksam veel tegemata.
Soovitan rohkem siia mitte postitada, kustutan kohe ära.
TEEMA LUKKU!!!
Soovitan rohkem siia mitte postitada, kustutan kohe ära.
TEEMA LUKKU!!!