Tandberg oli minu arust DVB-T saateaparatuuri tarnijamarek kirjutas:ja mis see tandberg siia puutub

Tandberg oli minu arust DVB-T saateaparatuuri tarnijamarek kirjutas:ja mis see tandberg siia puutub
tandbergi softiuuendus signaali väljastuses võib põhjustada striimisignaalis teatud koodiridade muutusi selliselt, et antud moodul ei saa enam oma tööga hakkama ... vast umbes selline oli herr roska avalduse sisumarek kirjutas:Ei saanud aru,mis moodulist jutt käib ja mis see tandberg siia puutub.Käib jutt ikka Neotion moodulist või olen ma millestki valesti aru saanud?roska kirjutas:Ma ei soovita seda moodulit osta. Leedus juhtus nii, et kui uuendati Tandbergi tarkvara, siis lakkasid need töötamast. Eestis on ka see millalgi tulemas...
ei teleka tootja ega ka mooduli tootja ei ole garanteerinud selle koosluse puhul midagi - seega kahju aga nii on ...marek kirjutas:Siis on küll ju hullusti,kui tulevikus enam ei tööta,millegipärast ei usu seda jama,inimesed muretsevad poest asjanduse millega digi tv-d vaadata ja siis selgub et kõik vastu taevast,aga noh eks elame-näeme,siiamaani on veel pilt ees
huvitav, kes siis seda avc-d dekodeerib, kui moodul seda ei tee ja telekas saab vaid mpeg2-ga hakkama? muide mul näites telekas user manuali järgi ei võimalda antenni sisendi kaudu hd-d ka siis, kui see mpeg2-te keeratud oleks. hd jaoks on mu telekal vaid vga ja hdmi sisendid.Draam kirjutas:Kas siis mingisgust alternatiivi on? Raha ka nagu ei tahaks maha visata, a zoomboxi võiks mingi aeg likvideerida.
Muideks, niipalju veel, et kui miterassas kuuldi, et kasutan endiselt zoomboxi, siis soovitati koheselt moodulit. Kui ütlesin, et HD kanalitega see hakkama ei pidavat saama, siis öeldi, et moodul ei dekodeeri midagi ja pole vahet, sest tuuner, mis see on, tegeleb sellega.
Kuidas seda nüüd mõista, sest kommentaar toru otsast oli suht ristivastu sellele, mida siit lugenud.
A see telku ei dekodeeri?: http://www.sony.lv/product/t15-v-series ... nicalSpecs" onclick="window.open(this.href);return false;mønster kirjutas: huvitav, kes siis seda avc-d dekodeerib, kui moodul seda ei tee ja telekas saab vaid mpeg2-ga hakkama? muide mul näites telekas user manuali järgi ei võimalda antenni sisendi kaudu hd-d ka siis, kui see mpeg2-te keeratud oleks. hd jaoks on mu telekal vaid vga ja hdmi sisendid.
see telekas ju HD tyneriga ja näitab ka ilma moodulita.Draam kirjutas:
A see telku ei dekodeeri?: http://www.sony.lv/product/t15-v-series ... nicalSpecs" onclick="window.open(this.href);return false;
Juttu oli just konkreetselt sellest mudelist.
On keegi DVB-T mpg2 HD telekat näinud?Draam kirjutas:Kui ütlesin, et HD kanalitega see hakkama ei pidavat saama, siis öeldi, et moodul ei dekodeeri midagi ja pole vahet, sest tuuner, mis see on, tegeleb sellega.
Tänan juba vastuste eest. Äkki saate rumalale veel puust ja punasest selgeks teha. Kui mingi hetk peaks mingi Zoomi tasuline kanal HD kanaliks muutuma, siis kas seda moodulit saab veel antud teleka korral kasutada . Küsimus seetõttu selline, et paar lehte tagasi väideti, et käesolev moodul ei ole HD toega. Kas see tähendab, et kui mõni tasuline kanal peaks HD kanaliks muutuma, siis moodul muutub kasutuks?a1 kirjutas:On keegi DVB-T mpg2 HD telekat näinud?Draam kirjutas:Kui ütlesin, et HD kanalitega see hakkama ei pidavat saama, siis öeldi, et moodul ei dekodeeri midagi ja pole vahet, sest tuuner, mis see on, tegeleb sellega.![]()
Ma olen suht veendunud, et mooduli auk tunneb ainult SD pilti.
HD oleks mõeldav, kui moodul käib täiendava juhtmega HDMI auku.
mpg4 tuuneri korral peab moodul ainult kaarti lugema.
Su telekas on juba ise h.264 HD võimeline ja seda MPEG4 moodulit enam vaja ei ole. Sulle ehk soovitati moodulit kuhu saab zuumkaarti sisse pista.Draam kirjutas:Tänan juba vastuste eest. Äkki saate rumalale veel puust ja punasest selgeks teha. Kui mingi hetk peaks mingi Zoomi tasuline kanal HD kanaliks muutuma, siis kas seda moodulit saab veel antud teleka korral kasutada . Küsimus seetõttu selline, et paar lehte tagasi väideti, et käesolev moodul ei ole HD toega. Kas see tähendab, et kui mõni tasuline kanal peaks HD kanaliks muutuma, siis moodul muutub kasutuks?
Solgin nüüd natuke teemat, a oskad äkki siis mingisugust moodulit soovitada.tonuj kirjutas:
Su telekas on juba ise h.264 HD võimeline ja seda MPEG4 moodulit enam vaja ei ole. Sulle ehk soovitati moodulit kuhu saab zuumkaarti sisse pista.
Mis Su tegelikud soovid on? Vabad 7 eesti kanalit peaksid nägema ilma mingi moodulita.Draam kirjutas:Solgin nüüd natuke teemat, a oskad äkki siis mingisugust moodulit soovitada.tonuj kirjutas:
Su telekas on juba ise h.264 HD võimeline ja seda MPEG4 moodulit enam vaja ei ole. Sulle ehk soovitati moodulit kuhu saab zuumkaarti sisse pista.
Jah, vabat 7 kanalit näen ilma moodulita. Moodulit oleks vaja selleks, et tasulisi zoomi kanaleid vaadata.tonuj kirjutas:
Mis Su tegelikud soovid on? Vabad 7 eesti kanalit peaksid nägema ilma mingi moodulita.