Ei näe pilti kui vihma sajab
Ei näe pilti kui vihma sajab
Tere,
kasutan starmani zuumboxi ning iga kord kui vihma sajab ei näe ma mitte midagi. Samas ma ei tea, mis antenn sellel järgi on.. Kui ostsin selle, proovisin tuppa sissetuleva kaabliga ning näitas pilti ilusti (praegu ka, hea ilmaga). Aga selle kaabliga näen ma soome kanaleid ka, järelikult peab ikka mingi kaabelTV olema (miski saksa MTV ja CNN on ka)?
kasutan starmani zuumboxi ning iga kord kui vihma sajab ei näe ma mitte midagi. Samas ma ei tea, mis antenn sellel järgi on.. Kui ostsin selle, proovisin tuppa sissetuleva kaabliga ning näitas pilti ilusti (praegu ka, hea ilmaga). Aga selle kaabliga näen ma soome kanaleid ka, järelikult peab ikka mingi kaabelTV olema (miski saksa MTV ja CNN on ka)?
Re: Ei näe pilti kui vihma sajab
Üpris segased asjaolud, millest on raske midagi väljalugeda. Antenni mainimine peaks viitama nagu nn. kollektiivantennile, millel ei ole pistmist kaabel-TV -ga. Selgita ikka välja, kust kaabel ikka tuleb ja kas on tegemist kollektiivantenniga ja tema järel signaali võimendamisega ja siis maja võrku suunamisega. Kui on tõesti nii, siis pole nõukogude-aegne antennimajandus ja võrk sobivad DVB-T vastuvõtuks ja vajaks moderniseerimist (sisuliselt väljavahetamist). Saan aru, et käib ZUUMI teenuste vaatamine. Proovi, kui võimalik, toaantenniga. Poleks paha ka teatada, kui kaugel ja millise saatja eesti saateid vaatad.
Peab olema soodne asukoht, kui soomed ka tulevad (st. kusagil põhjarannikul).
ZUUMBOX on õhu kaudu levitatava digisignaali vastuvõtuks (DVB-T). ZUUMBOX ei sobi digitaalse kaabel-TV vaatamiseks.
Pole kuulnud, et mingi kaabel-TV firma edastaks kaablit pidi ZUUMBOX`ile mõistetavat signaali ja kui selline ime kusagil on, siis vaevalt ilma liitumislepinguta saaks neid teenuseid vaadata.
Peab olema soodne asukoht, kui soomed ka tulevad (st. kusagil põhjarannikul).
ZUUMBOX on õhu kaudu levitatava digisignaali vastuvõtuks (DVB-T). ZUUMBOX ei sobi digitaalse kaabel-TV vaatamiseks.
Pole kuulnud, et mingi kaabel-TV firma edastaks kaablit pidi ZUUMBOX`ile mõistetavat signaali ja kui selline ime kusagil on, siis vaevalt ilma liitumislepinguta saaks neid teenuseid vaadata.
Oh, tere jälle
Asun Kesklinnas täitsa mere ääres. Kust see kaabel tuleb... ma ei tea see ju karu tänava ühikas, ma ei saa siin asju lammutama ka hakkata. No aga kuidas ma saan "ühisantenniga" analoogis soomet ja muud stuffi vaadata? Ise mõtlesin, et ehk on miski kaabel ja antenn rööbiti ühendatud?
muideks, kui mul see zuumbox järgi on, siis ma soomet ja neid muid ei näe.
Asun Kesklinnas täitsa mere ääres. Kust see kaabel tuleb... ma ei tea see ju karu tänava ühikas, ma ei saa siin asju lammutama ka hakkata. No aga kuidas ma saan "ühisantenniga" analoogis soomet ja muud stuffi vaadata? Ise mõtlesin, et ehk on miski kaabel ja antenn rööbiti ühendatud?
Analoogis soomede nägemine tähendab muidugi mingit analoog kaabelvõrku. Hea, kui seda tasuta kasutada saab.
Kuidagi ei mahu pähe, et kaabelvõrgu külge on liidetud välisantenn. Pigem see kaabel töötab kehva antennina, kui ta on ühendatud ZUUMBOX`iga.
DVB-T teenuste nägemiseks peaks olema mingi antenn. Võib-olla piisab ka toaantennist või elementaarsest poollaineantennist.
Kuidagi ei mahu pähe, et kaabelvõrgu külge on liidetud välisantenn. Pigem see kaabel töötab kehva antennina, kui ta on ühendatud ZUUMBOX`iga.
DVB-T teenuste nägemiseks peaks olema mingi antenn. Võib-olla piisab ka toaantennist või elementaarsest poollaineantennist.
Soomet analoogis? ULME - analoogsaatjad lükati juba pea aasta tagasi välja!Lex2042 kirjutas:Oh, tere jälle
Ainult DBT-T ja kaabetTV on abiks.
Sinu jutt on suht segane
Jah, nagu algataja ka ise arvas, saab tegemist olla ainult analoogis kaabelvõrguga ja nagu ma kirjutasin, töötab see võrk DVB-T jaoks "antennina", mis muidugi ei taga Levira digiteenuste korralikku vastuvõttu, rääkimata Digita teenuste otsevastuvõtust.
Kuidas saab see kaabel antennina töötada (teoreetiliselt ehk jah), kui mul varem oli toas see antenn ning kui ta aknast välja ei olnud suunatud, ei olnud ka pilti.. järelikult ei saa ka betoonis kaabel mingit signaali kätte..
On SUUR vahe kas kaablit on 2 m või 2 km.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Zuumbox kirjutas:On SUUR vahe kas kaablit on 2 m või 2 km.
Loomulikult on, aga arvata võib, et see kaabel maa peal ei jookse... Ja muideks "long range" kaablil peaks päris hea varjestus ka olema...
Igatahes pean järgi uurima, mis asjaga see signaal jõuab siia..
Aga oletame, et kasutusel täiesti tavaline antenn (nagu mul on), mis siis võiks põhjuseks olla?
Jään oma eelpool kirjutatu juurde. Seda, et ühes kaablis edastatakse analoogkaabel-TV teenuseid ja Levira DVB-T -d
Kui sobiva korraliku antenniga ja korras kaabelduse abil ei näe Levira edastatavaid teenuseid, siis lihtsalt signaal ei jõua antennini ja ZUUMBOX´ini. Vaata, kas antenni ette jääb varjavaid takistusi.

Kui sobiva korraliku antenniga ja korras kaabelduse abil ei näe Levira edastatavaid teenuseid, siis lihtsalt signaal ei jõua antennini ja ZUUMBOX´ini. Vaata, kas antenni ette jääb varjavaid takistusi.
No aga asi on selles, et ma näen levirat, aga kui vihma sajab, siis ei näe.elit kirjutas:Jään oma eelpool kirjutatu juurde. Seda, et ühes kaablis edastatakse analoogkaabel-TV teenuseid ja Levira DVB-T -d![]()
oletatavasti püüab sul see kaablijupp kinni miski signaali peegelduse... ja vihmaga lihtsalt see peegelduse efekt puudub . asi kust peegeldatakse märg või lihtsalt iseenesest peegeldunud signaal juba äärmiselt nõrk ja vihmaga puudub hoopis. kuluta see sadakond krooni ja mine osta toaantenn....
Kui jutt käib välisantennist vihma ajal, siis on üsna tõenäoline, et vesi kusagil lühistab (pääseb ligi kaabli soonele ja varjestusele või pistikusse). Kui aga jutt on kaabel-TV kaablist, siis on raskem kommenteerida.
Kaabel-TV kaabli abil DVB-T vaatamine ei ole normaalne - ime, et see ka ajuti toimib.
Kui suured on ilusa ilma ajal ZUUMBOX`i S ja Q ? Ja samad vihma ajal ?
Kaabel-TV kaabli abil DVB-T vaatamine ei ole normaalne - ime, et see ka ajuti toimib.
Kui suured on ilusa ilma ajal ZUUMBOX`i S ja Q ? Ja samad vihma ajal ?
Kui kaabel-TV mõni ühendus kehv, näiteks F pistik loksub, siis pole ime, võimas saatja päris ligidal.elit kirjutas: Kui aga jutt on kaabel-TV kaablist, siis on raskem kommenteerida.
Kogemus 40 km kaugusel Koerust, kaablivõrgu kehva ühenduse tõttu oli TV-3 27. kanalil päris vaadatav.
F-pistiku loksus vist viga siiski ei ole, kuna probleem kordub regulaarselt ainult vihma ajal.