Automaatne login foorumis
Re: Automaatne login foorumis
urmas kirjutas:proovi eelnevalt foorumis antud soovitusiurmas kirjutas:See foorumi avalehe link ikka ei tööta korralikult mõnes arvutis, kõige kindlam on ikka käsitsi kustutada oma arvutist foorumi küpsised.
Firefox - Tools > Options > Privacy > Show Cookies > digi-tv.ee > Remove Cookie
IE7 - Tools/Internet Options/General/Settings/View Files ja sealt maha Cookie:[email protected]/
Siis logid uuesti sisse ja hakkabki automaatselt logima.
urmas
urmas
Õpetus ei aita kuna seal sellist cookiet polnud.
Aga natuke googeldamist, ja saigi leitud, et enamus küpsiseid on vistal hoopis mujal ja neid seal ei näidata.
Õige koht on
C:\Users\kasutajanimi\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies\Low
Kui sealt kataloogist kustutada siis oli tulemus palju parem.
ei saa operaga sisse logida nii ku i sisse login ja suunab automaatselt edasi siis olen jälle välja logitud IE ga kõikk töötab ag a lemmik on OPERA 

Kustuta digitv küpsised ära ja proovi uuesti, mul oli sama probleem Operaga.
sain korda pidi veel ära kustutama foorum.digi-tv.ee cookied 

Tõstan teemat. Pärast viimatisi muudatusi (eile täna) tekkis IE kasutamisel anomaalia.
Kui tulen foorumisse siis näitab et olen sisse logitud aga nii kui esimesse alafooruisse lähen ole "väljas" ja vaja uuesti sisse logida ning siis jääb login püsima. Kui sulgen akna ja tulen enam-vähem kohe tagasi, on kõik OK. Kui aga jutub see olema miski x aeg hiljem siis olen alguses tagasi, ehk siis logitud, välja logitud ja uuesti sisse logimine.
Cookid sai kontrolli mõttes minema visatud aga asja see ei parandanud.
Kui tulen foorumisse siis näitab et olen sisse logitud aga nii kui esimesse alafooruisse lähen ole "väljas" ja vaja uuesti sisse logida ning siis jääb login püsima. Kui sulgen akna ja tulen enam-vähem kohe tagasi, on kõik OK. Kui aga jutub see olema miski x aeg hiljem siis olen alguses tagasi, ehk siis logitud, välja logitud ja uuesti sisse logimine.
Selliseid muudatusi pole foorumis tehtud mis põhjustaks logimisprobleeme, alustuseks proovi korra veel kustutada cookied oma arvutist(ja mitte lihtsalt IE menüüst ) vaid selle õpetuse järgi: http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?p=85556#p85556" onclick="window.open(this.href);return false;
Kui ikka on probleeme anna teada.
Kui ikka on probleeme anna teada.
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
Mul on sama probleem IE-gasniff01 kirjutas:Tõstan teemat. Pärast viimatisi muudatusi (eile täna) tekkis IE kasutamisel anomaalia.
Sama siin 

Mozilla Firefox toimetab korralikult ...
Ka käsitsi sisse logides (töö juures avalik arvuti; ei saa muudmoodi
) viskab vahetevahel iseenesest foorumist välja. Teist korda sisse logides jääb püsima 
P.S. Brauseriks on IE...

P.S. Brauseriks on IE...
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Mul on IE6 ja ikka veel WIN98
ja sama probleem.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Minu Firefox teeb sama pulli 

fireofoxi puhul kookide kustutamine nii foorumist kui FF seadetest aitas