Vaatajakaardist koopia.
Vaatajakaardist koopia.
Küsimus suurele ringile. Kas keegi oskab öelda kas originaal vaatajakaardist on võimalik teha koopiat? Kui kasutada kahte tüünerit siis on väga ebamugav vaatajakaardi ühest tünerist teise vedada. Või on mingi muu moodus olemas?
Re: Vaatajakaardist koopia.
Noh kui kiviga kaardist saaks koopiaid teha siis muud ei teekski... või täpsemalt,
teeks pangakaartidest koopiaid. Vaevalt, et sati vaatamisega siis üldse tegeleks.
Muu moodus on olemas.
teeks pangakaartidest koopiaid. Vaevalt, et sati vaatamisega siis üldse tegeleks.
Muu moodus on olemas.

Kui Sa selle koopiaga ka hakkama saksid, saad taevast jälgida vaid rauast ruudulise kardina tagant. See "teine" moodus pole ka just seaduslik aga karistus ilmselt väiksem, kui vormis onud ja tädid hakkavad arupärima. Ja nendest teistest ja esimestest tuleb rääkida omavahel, mitte foorumis, muidu pannakse vormis inimeste nõudmisel ka see tõeliselt hästi tehtud foorum kinni.rihvo kirjutas:Küsimus suurele ringile. Kas keegi oskab öelda kas originaal vaatajakaardist on võimalik teha koopiat? Kui kasutada kahte tüünerit siis on väga ebamugav vaatajakaardi ühest tünerist teise vedada. Või on mingi muu moodus olemas?
pangakaartidest pole mingi probleem koopiaid teha. on vaja vaid pangakaarti, magnetriba lugejat-kirjutajat ja toorikut (võib kasutada näiteks oma tühjaks saanud kaarti).tigekala kirjutas:Noh kui kiviga kaardist saaks koopiaid teha siis muud ei teekski... või täpsemalt,
Muu moodus on olemas.
Sa ikka lugesid, mida ma kirjutasin? Kirjutasin kiviga kaardist nagu on vaatajakaart.mønster kirjutas:Pangakaartidest pole mingi probleem koopiaid teha. on vaja vaid pangakaarti, magnetriba lugejat-kirjutajat ja toorikut (võib kasutada näiteks oma tühjaks saanud kaarti).
aint kiviga pangakaarte polegi vist olemas, sinna elektronosasse on su pin-kood peidetud, aga paljudes kohtades seda ei kontrollita ning selle kopeerimine pole ka eriline probleem. ainus mure on see, et jutt kaldub teemast kõrvale.tigekala kirjutas:Sa ikka lugesid, mida ma kirjutasin? Kirjutasin kiviga kaardist nagu on vaatajakaart.mønster kirjutas:Pangakaartidest pole mingi probleem koopiaid teha. on vaja vaid pangakaarti, magnetriba lugejat-kirjutajat ja toorikut (võib kasutada näiteks oma tühjaks saanud kaarti).
Kaldub küll...mønster kirjutas:Aint kiviga pangakaarte polegi vist olemas, sinna elektronosasse on su pin-kood peidetud,
aga paljudes kohtades seda ei kontrollita ning selle kopeerimine pole ka eriline probleem.
Ainus mure on see, et jutt kaldub teemast kõrvale.
Sa nagu väidaksid, et kui poes topid pangakaardi kaardilugejasse, siis PIN koodi ei pärita Su käest? Kuidas siis üldse makse teostub? Peale selle suudad Sina PIN koodi kivi pealt kopeerida?
Teemaalgataja - Galoppeerides hr. Monster juurde!

Teemaalgataja- kui ei viitsi kaarti ühest box-st teise vedada oleks lahendus teine leping.. Samas olemas ka selline asi http://www.pulsat.com/satellite/site/de ... uct_id=196" onclick="window.open(this.href);return false; .
Kuidas asi reaalsuses töötab kogemus puudub.
Kunagi liiklesid ka mingid piraatkaardid mis olid koopiad, pole õrna aimugi, kuidas neid tehti.
To tigekala: Ka tänapäeval meie tehnikaajastul on selliseid makseterminale, kus sa ei parooli sisse toksima:S
Asi toimib peaaegu kõikide kaartidega, NDS aga ei toimi. Conax-t jagab aga ülihästi.ziege kirjutas:Teemaalgataja- kui ei viitsi kaarti ühest box-st teise vedada oleks lahendus teine leping.. Samas olemas ka selline asi http://www.pulsat.com/satellite/site/de ... uct_id=196" onclick="window.open(this.href);return false; .
Kõikide terminalidega saab kasutada magnetriba aga siis pead andma allkirja. Nt. EuroCard/MasterCard Gold Card ei oma kiipi ja sleele pead alati paberile allkirja andma. Lombitagused pangabossid väidavad, et nende kuldsetele kundedele meeldib suhelda müüjaga ja anda allkirja, mitte vajutada tobedaid numbreid. Aga see juba teemast kaugel.

Sa mees peksad ikka täiega segast!mønster kirjutas:aint kiviga pangakaarte polegi vist olemas, sinna elektronosasse on su pin-kood peidetud, aga paljudes kohtades seda ei kontrollita ning selle kopeerimine pole ka eriline probleem. ainus mure on see, et jutt kaldub teemast kõrvale.tigekala kirjutas:Sa ikka lugesid, mida ma kirjutasin? Kirjutasin kiviga kaardist nagu on vaatajakaart.mønster kirjutas:Pangakaartidest pole mingi probleem koopiaid teha. on vaja vaid pangakaarti, magnetriba lugejat-kirjutajat ja toorikut (võib kasutada näiteks oma tühjaks saanud kaarti).

Mul on rahakotis neli erinevat kiipkaardi varianti, ja ilma minu osaluseta on nende kasutamine võimatu!(Ja kõik pole mitte pangakaardid!)
Magnetriba? Ma ei annagi oma kaarti poele, mis magnetriba kasutab, mitte sellepärast, et ma kardaks: Ei! Sel poel lihtsalt pole mulle müüa midagi!
Huhh! Vahepeal on palju juhtunud!

Et siis loen just uudiseid "Postimehest"...xxmen kirjutas: Huhh! Vahepeal on palju juhtunud!
SIM-kaardi kloonimist on ette tulnud ka Elisa klientide seas
Oletatav SIM-kaardi kopeerimine tõi miljonikroonise arve