Zuumbox - versioon 2
Re: Zuumbox - versioon 2
miks sa RF OUT kohta ütled analoog TV,see on ikka puhas loopRF,mitte mingi FM-RF out,nii et sinna saab ntx teise digiboxi susata?! 

Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;
TV'd: Sam. QE65-Q ja LE40D550 + Elion boxid ARRIS VIP1113 ja VIP5305
soundb:Sam.HW-K450
blue-ray: Sam.BD-J5500
Raadio: Yam. R-N303D ja Imperial DABMAN i200 + 9el.vert. DAB-yagi az.WE
Carat_EST
Selle pildi peal ma S-Video auku küll ei näe

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Jah, toiteplokk on sel väline, keset juhet on selline suur jublakas nagu ka läpakatel mis muundab selle 220v digiboksile sobilikuks vooluks.Carat_EST kirjutas:Kas see box kasutab välist toiteplokki?
Kerel ju pistik DC 12V IN...
S-Video ilmselt on scart-is.Zuumbox kirjutas:Carat_EST
Aga kus on vga, kas ka scartis?
See asi on kahtlane; kuna pilt ja kiri ei lähe kokku, siis ma ei usaldaks kumbagi
Keegi võiks siia "elusa" boxi tagumiku pildi riputada 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
No ma ei tea. Vanal Zoomboksil oli RF OUT lihtsalt läbiviik st kõik (ja ainult see) mis antennist sisse tuli sinna ka edasi suunati... eesmärgiks just analoogkanalid edasi telekani toimetada.officer kirjutas:miks sa RF OUT kohta ütled analoog TV,see on ikka puhas loopRF,mitte mingi FM-RF out,nii et sinna saab ntx teise digiboxi susata?!
Aga sa võid sinna vabalt ka järgmise (teise) digiboxi panna (näiteks mõne mis VHF ala toetab).
Mis asi on see neljas pistik/pesa seal RCA video kõrval ehk R-audio kohal?tonuj kirjutas:S-Video ilmselt on scart-is.Zuumbox kirjutas:Carat_EST
Aga kus on vga, kas ka scartis?
Kui see pole S-Video võib see olla S-PDIF (coax).
Viimasel juhul on arusaamatu kahe antennipistiku/pesa (neljast) otstarve.
S-Video otsad on SCART süsteemis täitsa olemas. Ma ainult ei tea kas ja kuidas Zoombox neid kommuteerib (ise pole seda vanal Zoomboxil katsetanud, kaabel/üleminek on olemas aga täna ei viitsi).
Jah n-ö VGA on ka SCART-is

...ainult et seal on ta nimi RGB (signaalitugevused pisut teised kui VGA pesas ning sünkro toimub pisut teisiti)
Kui hirmsasti VGA-d vaja on eks katseta siis seda:
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=SCART%2030
No kuule neist ju enamasti täiesti piisab - kõik muud teed ju digiboxi kaudu.Riho kirjutas:renqest kirjutas:Sel uuel boksil siis miski "universaalne" pult, jah?
"universaalne" niivõrd-kuivõrd...
*) TV Sisse/välja
*) TV helitugevus
*) TV Ch+/Ch-
ja mingi nupp veel, mida praegu ei suuda meenutada...
Mida sa veel oleks tahtnud? Kui tihti on sul vaja muid teleka asju näiteks pildiseadeid (heledus, kontrast, värving + presetid) ja heliseadeid (tämber, presetid jms) jne torkida?
Ei ole kuskil väitnud, et midagi enamat tahaksin. Iseasi, mida keegi "universaalpuldi" all mõistab.Carat_EST kirjutas:No kuule neist ju enamasti täiesti piisab - kõik muud teed ju digiboxi kaudu.Riho kirjutas:"universaalne" niivõrd-kuivõrd...renqest kirjutas:Sel uuel boksil siis miski "universaalne" pult, jah?
*) TV Sisse/välja
*) TV helitugevus
*) TV Ch+/Ch-
ja mingi nupp veel, mida praegu ei suuda meenutada...
Mida sa veel oleks tahtnud? Kui tihti on sul vaja muid teleka asju näiteks pildiseadeid (heledus, kontrast, värving + presetid) ja heliseadeid (tämber, presetid jms) jne torkida?
kommenteerin need udused kirjad üle:
DC 12V in
ANT in
LOOP out
RF in
TV out
S/PDIF
VIDEO
LEFT/RIGHT
VCR (scart)
TV (scart)
RS-232
DC 12V in
ANT in
LOOP out
RF in
TV out
S/PDIF
VIDEO
LEFT/RIGHT
VCR (scart)
TV (scart)
RS-232
Saad sa siia juhendist tsiteerida kuidas neid otsi pruukima peaks?metsavend kirjutas:kommenteerin need udused kirjad üle:
ANT in
LOOP out
RF in
TV out
Siit võib aru saada et UHF modulaator on sellele pillile sisse ehitatud.
Kas TV OUT signaal (modulaatori väljund) on ka LOOP OUT signaali sees?
Kas RF IN on mõeldud videomaki modulaatori sisendiks?
mina ei tea - boksi ei ostnud ja ei hakanud poes karpi ka avama 

See, et valikuvõimalus laieneb, on hea. See, et keegi toob turule uue boxi, millel pole HDMId, on minu meelest täiesti uskumatu lollus. Piiranud siis 576p peale ära, kui mingil põhjusel on vaja SD boxi.
Martini
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
Vaja ei ole mitte SD boxi, vaid odavat. Sel juhul oleks muidugi võinud loobuda ka teisest scardist, digitaalsest heliväljundist ja modulaatorist (kui see tal ikka olemas on).Martini kirjutas:Piiranud siis 576p peale ära, kui mingil põhjusel on vaja SD boxi.
"Tule taevas appi...!",kust võtad,et seal see modulaator on,kui on kirjutatud "loop out"Carat_EST kirjutas:metsavend kirjutas:kommenteerin need udused kirjad üle:
ANT in
LOOP out
Siit võib aru saada et UHF modulaator on sellele pillile sisse ehitatud.
Kas TV OUT signaal (modulaatori väljund) on ka LOOP OUT signaali sees?

Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;