FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas raivo »

Peeter - see EI OLE NORMAALNE.Või lepime jälle kõigega ja hoiame madalat profiili, lootuses et asi paraneb ?

edit: tänased 10 juba olemas ja krt see teeb hinge täis.Kas me vaataks satilt ka samade tingimustega?Et las hangub - see ju normaalne.Vaevalt.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

vedrumuhv :) tea kas nüüd peale seda kirjutist soovitatakse jälle kaineks magada või hullumajas ravil ära käia :) minu soovitus Zoom-box anna lapsele las mängib ja vaatab,uudiseid kuula raadiost,teleka vaatamis vajadus rahulda DB-ga satilt kvaliteet kanaleid vaadates,ja katsu mitte mõelda,et Eestis on ka Digi- tv olemas. :)
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Otsisin viga kuni viimseni endas ja oma tehnikas.Hr Roska - äkki ikka annab asja parandada.Hr Faas - lastele ka ei kõlba.Minu enda vaimne tervis tundub nii endale, kui ka teistele veel OK. :D
Viimati muutis raivo, 22:32, 19 Aug 2008, muudetud 1 kord kokku.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Siin Valgjärve masti all pole küll mingeid hangumisi tähendanud. Kui on tõesti ülekandes probleem, asub see pealinnas.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Vedrumuhv ei pidanud silmas sinu tervist vaid enda oma,siin erinevates teemades ikka soovitatakse üht ja teist.Krt.kuidas ma ei salli neid säästu jne.lahendusi eriti neid mida põhjendatakse,et kohalik klient ei ole võimeline maksma korralikku teenuse eest. :evil:
Näide kellel võimalik võib kodus ise proovida Levira ETV2 ja Elioni ETV2 kaamera liigub kiirelt kettas lendab Levira oma ruudus Elioni oma ok(sama võib täheldada kõigi DVB-T kanalitel).Jälle läksin hoogu :oops: aga kui on millega võrrelda ikKa võrdled ja krt.teab kas pooled pimedad või pole head pilti näinud kes rahul selle jamaga.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Peeter - kas soome digiga ka sama hangumise probleem? Endal puudub praktiliselt soome maapealse digi vaatamise võimalus.Või see ikka kodumaise haltuura teema?
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Vastan Peetri eest :oops: Ikka kodumaine.Soome mpeg2 kui tuleb hästi siis väga hea(tundub isegi parem kui satilt).Ja raske hinnata kuna meil MPEG4 ja õigem oleks võrrelda mõne teise maaga kus MPEG4 tuleb aga seda kahjuks ei ole saanud võrrelda.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Teoreetiliselt ei tohiks vahet olla kas mpeg2 või mepg4.Saatmisel pole ju vahet.On rida nulle ja ühtesi mis vaja algmaterjalist tekitada, ära saata ja siis uuesti kokku panna.See muidugi väga lihtsustatud näide asjas.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Probleem ei olegi saatmises vaid pakkimises :) st konverditakse ühest teise.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

faas kirjutas:Probleem ei olegi saatmises vaid pakkimises :) st konverditakse ühest teise ja hoitakse kokku ruumi muxsis mahub rohkem kanaleid :twisted:
... ja sa arvad et see hangumise probleem ainult selles?Teades asjast ka natukene, siis pakkimine EI saa põhjustada hangumisi.Pakkimine ikka põhjustab ruudutamist ja muid digi vigu.Hangumine viitab pigem saate/vastuvõtu (ka võimalikud häired) probleemidele.Kuna vastuvõtt langeb minu puhul juba ära, siis saatmine ja häired?
Kasutaja avatar
a1
DigiTVfänn

Postitus Postitas a1 »

vedrumuhv kirjutas:ostsin zuumboxi ... ostsin endale isikliku antenni ... Ostsin juurde võimendi ... ostsin philipsi teleri
...
Kas mingi kohalik asi tekitab häired ??? Minu all esimesel korusel asub Elioni 60 aastate relee telefonijaam ... Kas see jaam võib neid häired tekitada?
:lol: nii, mis ostusoovituse sulle nüüd siis annaks :mrgreen:

Tuleks üritada fiksida, mida teevad S ja Q hangumise hetkel.
Mul proua oli ka jube tige, et olümpiaülekandel pilt pidevalt hakib, kui jalgratturid tunnelisse sõidavad :wink:

See vana jaam vaevalt selliseid häireid tekitab, äkki sõidab mõni punnvõrr parasjagu akna alt mööda :!: :?:
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

a1 - See minu kirjutis oli kõige viimaseks/vähem mõeldud minu ostude promomiseks :oops: Kahju, et sa kohe ennast nii puudutatuna tundsid.Üritasin ikka kirjeldada probleemi, mitte seda mida ma ostnud olen.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

vedrumuhv kirjutas:
faas kirjutas:Probleem ei olegi saatmises vaid pakkimises :) st konverditakse ühest teise ja hoitakse kokku ruumi muxsis mahub rohkem kanaleid :twisted:
... ja sa arvad et see hangumise probleem ainult selles?Teades asjast ka natukene, siis pakkimine EI saa põhjustada hangumisi.Pakkimine ikka põhjustab ruudutamist ja muid digi vigu.Hangumine viitab pigem saate/vastuvõtu (ka võimalikud häired) probleemidele.Kuna vastuvõtt langeb minu puhul juba ära, siis saatmine ja häired?
Miks ta ei või olla pakkimises kinni ehk konvertimises?Ma olen vahest konvertinud mpeg2 mpeg4 ja vahest läheb kah tegu tuksi katkub hetkeks jääb seisma nagu.Teine näide DVD-DL mahutamine tavalise peale sama juhtub vahest,ainuke vahe minul kasutada kodu kasutaja vahendid nendel tööstuslikud aga ikka arvutid ja kuna töö käib reaalajas siis ikka juhtub kui algmaterjal sitt.Ja praegult paistab äike mõjub kah kui kuskil kaugel paugutab siis häired olemas.Samas sa sati vaataja siis nagu ise oled märganud ühel katkub teisel ei krt.seda täpselt teab mis x hetkel konflikti läheb ja tüüner ei tea mida teha ja hangub. :)
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Kurat küll a1.Sa ikka oled tüüpiline eestlane.Sa ei lugenud mitte minu probleemi, vaid seda mida ja millal ma asjad kokku ostsin.Ma ei kirjeldanud oma probleeemi hooplemiseks, vaid selleks, et ei tuleks küsimusi a la teemal antenn, võimendi ..... Minu silmis oled edaspidi SM a1 üks SUUR EESTI JOBU, keda ma edaspidi kavatsen ignoreerida.
Viimati muutis raivo, 00:51, 20 Aug 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ärge siin riidu minge. :) kahjuks siin(ka ma ise)tihti loen viimase kirjutise läbi ja vastan pärast mõtled :) see loomulik :)
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”