Tasuta programmi?
- slowitdown
- Edasijõudnu
Tasuta programmi?
Kas mingit tasuta programmi o, mis sarnaneb ProgDVB-le, et saab vaadata Eesti digiTV-d MPEG2 toetava kaardiga? ProgDVB trial sai täis ning pole veel leidnud mingisugust sellist programmi. Või peab ikkagi selle Elecardi ja ProgDVB eest maksma või on Elecardile ka mingit tasuta alternatiivi netis pakkuda?
Viimati muutis slowitdown, 19:10, 26 Aug 2008, muudetud 1 kord kokku.
Re: Tasuta programm?
Altdvb+ffdshow dekooder.Mõlemad tasuta.slowitdown kirjutas:Kas mingit tasuta programmi o, mis sarnaneb ProgDVB-le, et saab vaadata Eesti digiTV-d MPEG2 toetava kaardiga? ProgDVB trial sai täis ning pole veel leidnud mingisugust sellist programmi. Või peab ikkagi selle Elecardi ja ProgDVB eest maksma või on Elecardile ka mingit tasuta alternatiivi netis pakkuda?
- slowitdown
- Edasijõudnu
Ma nagu netist sain aru et AKTDVB toetab ainult DVB-S aga mul DVB-T? Ja kus kohast ffshadowit saab tõmmata, sest kunagi tõmbasin ja tuli mingi programmiga kaasa aga enam ei mäleta? Ja kas selline moodus on ka et installid PoerDVD ja DigitalWatchi ning siis saab vaadata et sellel DVD-l on Cyberlink kaasas ja et DVD on mul olemas ja et laen DigitalWatchi ka arvutisse ja peaks töötama? Ja midagi peab seadistama ka mõlema puhul ning kui jah siis mida? Sry kui midagi valesti kirjutasin! 

Töötab ka DVB-T´ga. PowerDVD käib kah manusena.slowitdown kirjutas:Ma nagu netist sain aru et AKTDVB toetab ainult DVB-S aga mul DVB-T? ... Ja kas selline moodus on ka et installid PoerDVD ...
- slowitdown
- Edasijõudnu
Maadlen digitalwatchiga, et ma ei tea mis sageduse pean ma panema, et keegi äkki oskab öelda, sest eestit riikide kirjas pole ja peab panema manuaalselt selle sageduse. Ja midagi muud peab ka seadistama? Ja kas detsimeeterantenniga saab lev i kätte kui ma panen nagu selle telekaantenni tv-kaartdi taha arvutis?
Sõltuvalt asukohast tuleb sagedus valida
http://www.levira.ee/saatejaamad.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Üks asjalik tasuta programm vaatamiseks on ka DVBDream
http://www.levira.ee/saatejaamad.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Üks asjalik tasuta programm vaatamiseks on ka DVBDream
Viimati muutis Dijital, 20:37, 25 Aug 2008, muudetud 1 kord kokku.
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
- slowitdown
- Edasijõudnu
Aga seal on näiteks nii pandud 669625 seal digitalwatchis, et kuidas ma siis panen et kas ssee tähendab siis 669,625 mhz?
Osades programmides on jah kHz, osades jällegi MHz.
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
- slowitdown
- Edasijõudnu
Ma siis võtsin DreamDVB ja AltDVB ja siis mõlemaga tulid veateated:
ALTDVB:
ALTDVB:
DreamDVB:Loading resources
Checking source filter
Hardware initialization
Checking: Dev_BdaDriver.int
Checking: Dev_DvbWorld.int
Checking: Dev_Pinnacle.int
Checking: Dev_SkyStar2.int
Checking: Dev_Twinhan.int
Loading "Dev_BdaDriver.int"
BDA:DiBcom BDA Digital Tuner (Dev1 Path0)
BDA:Missing IID_IBDA_DigitalDemodulator
Tulid sellised errorid:
1) runtime error 217 at 0f4dedba
2) runtime error 216 at 0edd3796
See tuli pärast seda kui ma leidsin selle programmiga kanalid ülesse, enne sellist probleemi polnud. Äkki keegi teab midagi, sest netist ei leidnud midagi selle kohta!
ALTDVB:
selle kohta loe http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?p=96837#p96837" onclick="window.open(this.href);return false;Loading resources
Checking source filter
Hardware initialization
Checking: Dev_BdaDriver.int
Checking: Dev_DvbWorld.int
Checking: Dev_Pinnacle.int
Checking: Dev_SkyStar2.int
Checking: Dev_Twinhan.int
Loading "Dev_BdaDriver.int"
BDA:DiBcom BDA Digital Tuner (Dev1 Path0)
BDA:Missing IID_IBDA_DigitalDemodulator
- slowitdown
- Edasijõudnu
Sain programmi käima, aga ma nagu installisin siis ffdshow koodekid ka aga minul küll neid sinna seadete alla ei ilmu. Ja mingit heli ega pilti pole ka.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Filtrid tuleb käsitsi lisada
- slowitdown
- Edasijõudnu
Aga ma nüüd sain väga imeliku asja teada, et kui ma lindistan ja lõpetan ja hakkan vaatama lindistust siis on heli ja pilt olemas aga anult et pilt on vahel ruudumeri ja heli hakib harva. Miks siis nii on, et otse ei näe aga lindistuses näen ja kuulen?
Ja siis kuidas ma neid filtreid juurde panen? Ma panen paar pilti ka juurde et äkki siis keegi oskab öelda mida valesti teen, sest minul pärast need ei ilmu!
P.S. Panin piltidele kommentaarid alla.
Pildid on tagurpidises järjestuses.
Ja siis kuidas ma neid filtreid juurde panen? Ma panen paar pilti ka juurde et äkki siis keegi oskab öelda mida valesti teen, sest minul pärast need ei ilmu!
P.S. Panin piltidele kommentaarid alla.
Pildid on tagurpidises järjestuses.
Add filters tuleb alguses topeltklõpsata filtrit ja alles siis ok.
- slowitdown
- Edasijõudnu
Ok annan teada kas nii õnnestub.Chill kirjutas:Add filters tuleb alguses topeltklõpsata filtrit ja alles siis ok.
EDIT: Töötab. Aga tahaksin seda teada, et pilt hakib. Kas kuidagi on võimalik pilti kiiremini jooksma panna? Protsessori viga see ei ole, sest protsessori max kasutus selle programmi poolt olen ise näinud, et on ~30% ja graafikakaardis pole ka vist viga, sest see töötab vaikselt edasi ja sellel ka kasutus kõrge ei olnud. Ma mõtlesin ise, et äkki on probleem selles, et olen mastist suhteliselt kaugel, linnulennult ~51km ja signaali püüan katuseantenniga. Kuigi programm näitab, et on 100%, ma ise kahtlen selles pisut. Näiteks EST-l on nii et pilt hakib natuke ja jääb selletõttu helist maha, aga Kanal2-l on nii, et hakib koguaeg ning heli "läheb" pildilt päris pikalt eest ära, pilt jõnksub pidevalt. Ma vaatasin seadeid, aga sealt leidsin ainult mingi koha, kus sai valida Medium, High ja Realtime vahel, kui need mingit muudatust ei andnud. Mis sii viga võib olla. Ja muideks on nii, et kui ma lindistan ja vaatan sama kanalit ka samal ajal, siis lives hakib pilti, aga kui videolt vaatan, siis jookseb pilt ideaalselt!
EDIT: Viimane probleem lahendatud. Pidin valima teise koodeki, sest see ffdshow ei jõudnud nii kiiresti töödata, kui film jooksis.
Teema lukku!