Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
Re: Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
Põhimõtteliselt oli nii, et ma kasutasin kanalite otsimiseks väikest antenni ning pärast tv kaardi ühendamist kaabeltv kaabliga näitab ta kaabli kaudu tv´d, kuid need kanalid, mis kaablist peaksid siis tulema nagu discovery ja teised kanalid, neid ei näita ja ütleb, et need on tasulised. Samas peaks nad tulema tasuta, sest nede eest ju makstakse. Samuti ei teosta kaart otsingut läbi kaabli. Ehk otsing käib aga midagi ei leita.
- peeter3000
- Digivanake
dvb-t seade ei saa näidata "kaablikanaleid".
õhu kaudu levivad ka tasulised kanalid( E59 ja E64 pealt).
Rohkemat mina ei oska öelda/aidata.
õhu kaudu levivad ka tasulised kanalid( E59 ja E64 pealt).
Rohkemat mina ei oska öelda/aidata.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
-
- Uudistaja
spetsialist kirjutas:DXVA ja EVR kooslus panevad kala siin vist. Pilt roheline.spetsialist kirjutas:8.7 beeta viskab ka rohelist. Cyberlink+Vistavalgekotkas kirjutas:ati puhul on näituseks 8.3 cat viimane mis toimib, uuemad põhjustavad rohelise limamoodustise ekraanil ...
Paar päeva toimis veatult ja siis... puuks. Püüan välja uurida milles kala on.
Vahetan VMR9 vastu on pilt okei. Kui EVR'ga võtan Cyberlink'il DXVA maha on pilt ok.
uhh... sain pildi ette, enam ei ole roheline kardin: Terratec Cinergy HTC XS HD, Gigabyte AMD 4870 (Catalyst 8,8), prose AMD Athlon 2x5600, piilumissoft Terratec Home Cinema
EVR + powerDVD8 + DXVA = prosekasutus 1-11% <-- on see normaalne?
Ma pakun, et (de)kodeerimisega tegeleb HD4870prosekasutus 1-11% <-- on see normaalne?

KaabelTV on tüüpiliselt signaal analoogis ja praegused digikaartidel on võime ka seda vastu võtta. Eks sa neid nägidki. Digikanalid on hoopis DVB-C kodeeringus, mis on veidi lihtsam ja kasutab natuke teistsugust moduleerimist, kui DVB-T. On ka vimalik edastada DVB-T kaabeltelevisioonis, kuid täna seda ei kasutata, sest võimaldab vähem digikanaleid pakkuda. Muidugi on võimalus, et kaabel töötas antennina ja seal leidus DVB-T signaali.
Tere!
Kasutan Altdvb programmi, mis töötab!
USB pulgaga oli kaasas TV Jukebox 3,0, sellel ainult mpeg2 toetus ja ei lase h264 lisada.
Kaasas oli ka pult, mis Jukebox-iga töötab---Altdvb puhul aga ei funka.
Altdvb töötab BDA driveritega.
Küsimus siis: Kas on võimalik pulti käima saada Altdvb-ga? Kas Jukebox 3,0 programmile saab lisada h264 coodeki?
USB pulgaga oli kaasas TV Jukebox 3,0, sellel ainult mpeg2 toetus ja ei lase h264 lisada.
Küsimus siis: Kas on võimalik pulti käima saada Altdvb-ga? Kas Jukebox 3,0 programmile saab lisada h264 coodeki?
winlirci ning autohotkey abil saab enam-vähem suvalise puldiga päris paljusid programme juhtida. ma altdvb-d pole küll proovinud. kui ei peaks töötama, siis võib girderit proovida.mahh kirjutas:Tere!
Kaabel TV teemast
Kaabel TV-d saad näha ainult juhul kui su kaart toetab ka analoog kanalite vastuvõttu. Mul on Gigabyte U8000. See töötab ilusti ka analoog kanalitega (Analoog mitte DVB-T ega DVB-C). Kui sul on aga ainult DVB-T vastuvõtja - ei näe sa kindlasti kaablist mingit pilti - väljaarvatud juhul, mida siin juba kirjeldati - et sul on õhus levivad MUXid kuidagi kaablisse edasi kantud.
Härrased, kuda ma selle salvestatud .ts faili nüüd DVD mängijale suupäraseks saan? Üritasin leida .ts->mpg konverterit, aga ei ühelegi ei olnud söödav see salvestatud .ts. Või on mõni DVD tegemise progre, mis sööb seda .ts-i? Help Please!
Kas vlc playeriga proovisid? Kui see .ts mängib siis peaks saama ka mpg kätte.
VLC ei söö seda. Aga WMP natuke mõtleb ja näitab.
Lindistasin HypermediaCenter 3.5 ühte ETV saadet. Sain mingi 1.5GB faili .ts laiendiga. See on siis vist transport stream MPEG 4. Tahaks selle nüüd DVD-le panna, aga seniks ükski DVD tegemise progre ei söö seda .ts faili. Tuleb vist konvertida .vobi või .mpg või veel millegiks?
Andke vihje.
Lindistasin HypermediaCenter 3.5 ühte ETV saadet. Sain mingi 1.5GB faili .ts laiendiga. See on siis vist transport stream MPEG 4. Tahaks selle nüüd DVD-le panna, aga seniks ükski DVD tegemise progre ei söö seda .ts faili. Tuleb vist konvertida .vobi või .mpg või veel millegiks?
Andke vihje.
Too HMC ei oska midagi selle failiga peale hakata?
Näiteks ConvertX to DVD teeb .vob failiks.Antud testfail on tehtud "default" settingutega: target size - DVD-5 (4300 MB), seepärast bitrate seal üles aetud. Saab seal menüüs ka ise .vob faili suurust määrata...Matrix kirjutas:... Sain mingi 1.5GB faili .ts laiendiga. See on siis vist transport stream MPEG 4. Tahaks selle nüüd DVD-le panna, aga seniks ükski DVD tegemise progre ei söö seda .ts faili. Tuleb vist konvertida .vobi või .mpg või veel millegiks?
Andke vihje.
Katsetasin: DVB-T'st Kanal2 - "Kodus ja võõrsil.ts" .
Melody Zen HD testiga pole ConvertX to DVD'ga proovinud.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Tänud praegu Sulle, kohe proovime.andres66 kirjutas:Näiteks ConvertX to DVD teeb .vob failiks.Antud testfail on tehtud "default" settingutega: target size - DVD-5 (4300 MB), seepärast bitrate seal üles aetud. Saab seal menüüs ka ise .vob faili suurust määrata...Matrix kirjutas:... Sain mingi 1.5GB faili .ts laiendiga. See on siis vist transport stream MPEG 4. Tahaks selle nüüd DVD-le panna, aga seniks ükski DVD tegemise progre ei söö seda .ts faili. Tuleb vist konvertida .vobi või .mpg või veel millegiks?
Andke vihje.
Jah, aga ConvertX to DVD ei söö sisse minu .ts faili, teatab "unsupported video file".Matrix kirjutas:Tänud praegu Sulle, kohe proovime.andres66 kirjutas:Näiteks ConvertX to DVD teeb .vob failiks.Antud testfail on tehtud "default" settingutega: target size - DVD-5 (4300 MB), seepärast bitrate seal üles aetud. Saab seal menüüs ka ise .vob faili suurust määrata...Matrix kirjutas:... Sain mingi 1.5GB faili .ts laiendiga. See on siis vist transport stream MPEG 4. Tahaks selle nüüd DVD-le panna, aga seniks ükski DVD tegemise progre ei söö seda .ts faili. Tuleb vist konvertida .vobi või .mpg või veel millegiks?
Andke vihje.
Mis kuramuse streami see HyperMediaCenter kirjutas mulle? Ise ta mängib seda videot ilusasti. Vot kus kala!!!
Mul oli vanem versioo, tegin upgrade ja tundub et toimib. Tänud Sulle Andres66