Kas samsa näitas siis samasugust teadet? Ma olen proovinud seda kaarti Samsa 5 ja 6 seeria telerites ja pole mingit probleemi.HavoC666 kirjutas:Tere kõigile,
Mul selline probleem ostsin endale sellise "MikroVisata Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4" asjanduse. Telekas on LG 32LG3000. Näen selle kaardiga vabu kanaleid kuid telekas näitab muutkui kirja "HD Service", mis pendeldab mööda ekraani.
On kellelgi kogemusi LG telekate ja sellise teatega? Kas seda on võimalik peita?
Kindel, et ühendus ikka RGB? See tuleb eraldi sisse lülitada menüüs (väh. vanemal on nii).renee kirjutas:eile sai veel 1 zuumbox võetud, kuna majas veel telekaid ja see sai sony teleka taha scart rgb kaudu ...
sonys on mpeg4/mpeg2 kaart ja mis ma näen, teleka enda tyneriga on pilt ikka ilusam kui zuumboxist scart kaabliga.
sony teleka digi tyneriga ei ole ekraanil lcd tavapäraseid ujubaid taustasid, zuumboxiga on õrnalt. vaatasin läbi kõik seadete all olevad asendid.
daarenqest kirjutas:
Kindel, et ühendus ikka RGB? See tuleb eraldi sisse lülitada menüüs (väh. vanemal on nii).
selle põhjus võib olla nii halb zoomboxi analoogosa kui halb teleka analoogosa. tõenäoliselt küll mõlemad kokku. ega edasi-tagasi muundamised pilti paremaks tee. telekatesse topitakse lisaks veel analoogpildi parandusprogramme, mis pilti peeti keeravad - liikumiste algused muutuvad uimaseks jms.renee kirjutas:eile sai veel 1 zuumbox võetud, kuna majas veel telekaid ja see sai sony teleka taha scart rgb kaudu ...
sonys on mpeg4/mpeg2 kaart ja mis ma näen, teleka enda tyneriga on pilt ikka ilusam kui zuumboxist scart kaabliga.
sony teleka digi tyneriga ei ole ekraanil lcd tavapäraseid ujubaid taustasid, zuumboxiga on õrnalt. vaatasin läbi kõik seadete all olevad asendid.
no mul olnud selle teleka rgb küljes palju digiboxe ja humaxi omad, starmani cable digis, andsid küll praegusele kõigele nähtule SD silmad ette.mønster kirjutas: selle põhjus võib olla nii halb zoomboxi analoogosa kui halb teleka analoogosa. tõenäoliselt küll mõlemad kokku. ega edasi-tagasi muundamised pilti paremaks tee. telekatesse topitakse lisaks veel analoogpildi parandusprogramme, mis pilti peeti keeravad - liikumiste algused muutuvad uimaseks jms.