Jooksis kapitaalselt kinni...
Jooksis kapitaalselt kinni...
...naabrinaise samsa 9500, lapsetatikas oli miskeid nuppe puldil torkind, nüüd menüü ees ja kogu moos.Menüüs kuhugi liikuda ei saa. Saba seinast sikutamine kah ei aita, ikka jõuab menüüsse tagasi. Kas olemas miski kolmenäpu kombinatsioon süsteemi resettimisex 

Sama laks oli ühe tuttavaga. Olid kanalid udus ja pult kah emane. Puldi kaevasin lahti ja tegin puhtaks. Lõpuks võttis tuuner pulti kuulda kah. Ja siis sai kanalid ka sisse progeda. Miks või kuidas ta sellise tulemuseni jõudis, ei tea keegi. Ma ise kahtlustan, et mingi kombinatsioon puldi nuppudest aga see on vaid oletus. Ja see, et pult on mingit jama täis ei ole küll haruldus. Kui puldil on läbipaistva plastikuga infrapunase kiirguse diood, siis kõigest hoolimata on seda täitsa pimedas ruumis siiski natuke näha (või olen mina silmahaige). Ehk siis kui sa pimedas pulti näppides sealt dioodist mingit silmale nähtavat punast virvendust näed siis on pult ise elus (on ka olnud juhuseid, kus pult tõesti kiirgab aga hoopis valet asja, aga seda ma pole samsa tuuneri puhul veel kohanud) ja järgmine asi on siis tuuneri juurest see koht puhtaks teha, kuhu kiirgus peab jõudma. Küll ja veel on juhtunud, et sinna vastuvõtja ette on igasugu saasta kogunenud.