Kellaaja seadmine digiteleril.
Re: Kellaaja seadmine digiteleril.
Kuna mul hetkel moodulit polegi sees, ehk sellest tingitud aeg (üritan lähiajal mooduli sisse osta), aga ei tea ju täppselt kas oomipoe NP conax moodul võtabki philipsil pildi ette.
- valgekotkas
- Admin
no krt - umbes sama loll loogika kui ostes poest käekella saab selle õigeks panna ainult siis kui Big Ben-i juurde lähed
"Let's make things better."

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Loogika loogikaks.valgekotkas kirjutas:no krt - umbes sama loll loogika kui ostes poest käekella saab selle õigeks panna ainult siis kui Big Ben-i juurde lähed![]()
Aga sellest ju siin juttu olnud, et moodul ei tööta philips telekates
Sinu teleri mudeli puhul NP moodul kindlasti ei tööta ja tundub, et ka valmistaja tugi ja tarkvarauuendused on lõppenud. Seega pole loota midagi.
Ma ütlen veelkord: kui tahad kellaaega õigeks, tõsta ETV analoog kanalilistis esimeseks.
Ma ütlen veelkord: kui tahad kellaaega õigeks, tõsta ETV analoog kanalilistis esimeseks.
Panin esimeseks , proovisin mõlemaga, nii analoog , kui digipelmeen kirjutas:Sinu teleri mudeli puhul NP moodul kindlasti ei tööta ja tundub, et ka valmistaja tugi ja tarkvarauuendused on lõppenud. Seega pole loota midagi.
ikka 3 tundi taga
Pöördu Philipsi poole. Kuuled, mis nad ütlevad.
Kardan, et vastus on negatiivne (keegi ei taha enam selle mudeliga tegeleda).
Ademaris nende teleka margi lõpus on .........../12, mis võib olla seotud ajavööndiga. Kontakteeru ka nendega.
Kui midagi head ei saavuta, siis pane vähemalt meile võimalikult lähedane ajavöönd.
Kardan, et vastus on negatiivne (keegi ei taha enam selle mudeliga tegeleda).
Ademaris nende teleka margi lõpus on .........../12, mis võib olla seotud ajavööndiga. Kontakteeru ka nendega.
Kui midagi head ei saavuta, siis pane vähemalt meile võimalikult lähedane ajavöönd.
Viimati muutis elit, 20:09, 31 Aug 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kui veel võimalik vii poodi tagasi ja küsi raha tagasi(põhjus olemas).Osta korralik toimiv pill asemele.