Miskipärast tundub, et kiruda tuleb hoopis Hollywoodi diktaatoreid oma drakooniliste regioonipiiridega.Filmix kirjutas:Uue kanali käivitamine ju maksab. Tunduvalt odavam ja lihtsam oleks olnud ka Eesti vaatajatele avada põhjamaades nähtav Tv1000 Action, aga kus sa sellega... neegritele ei tohi ikka valge inimese kanalit näidata. Kopp ees sellest, et Viasat paneb Eesti venemaaga ühte patta
Kõik Viasatist
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Re: Kõik Viasatist
Kahjuks on enamus meie maal näidatavate filmide näitamise litsentsid ostnud venelaste filmilevifirmad, sest oleme kahjuks ikka läänemaailma silmis osa Venemaast. Muidugi pole ka meie levifirmadel isegi raha nende litsentside ostmiseks. Kurb aga tõsi. Seepärast ongi valgetele üks action ja venelastele teine action. Kahjuks siin pole Viasatil mingit süüd.
Samas, ei peeta venelast kah valgeks inimeseks! Miks muidu ühes stereokanalis originaalheli ja teises pealelugemine.
Et venelane ei jõua maksta või? Venemaal liigub rohkem raha, kui meiesugused (ja ammugi SITAVATALISED) unistadagi oskavad.
Viasat`i bossid on ilmselgelt arvamusel, et tänapäevast tehnikat Londonist väljaspool harva esineb, ja kui, siis rootsimaal äärmisel juhul!
Et venelane ei jõua maksta või? Venemaal liigub rohkem raha, kui meiesugused (ja ammugi SITAVATALISED) unistadagi oskavad.

Viasat`i bossid on ilmselgelt arvamusel, et tänapäevast tehnikat Londonist väljaspool harva esineb, ja kui, siis rootsimaal äärmisel juhul!

Meenub see Premuimi reklaam- stereoheli ja värviline liikuv pilt
Järgmisest kuust on võimalik kõigest 100.- krooni eest juurde tellida EPG ja kui 55.- Krooni veel juurde maksad siis on see eestikeelne. .

Nüüd siis esimene film (JFK) käimas selle Tv1000 Actioni pealt. Formaat muidugi 4:3 ja pildi kvaliteet alla igasugust arvestust (nagu mingi kehva videokasseti pealt) 

tigekala kirjutas:12608Н, SR27500, FEC3/4, TV1000 Action East FSS
Mõlemad hetkel vabad ja mõlemal ka Dreamiga eesti/läti/leedu teleteksti subbakad.tigekala kirjutas:11862V, SR27500, FEC3/4, TV1000 Action East
Aga kust pagan seda TV 1000 Action EAST-i kava võiks saada?
- John_Smith
- Uudistaja
Näiteks siit:aps30 kirjutas:Aga kust pagan seda TV 1000 Action EAST-i kava võiks saada?
http://www.vsetv.com/channel_458.html" onclick="window.open(this.href);return false;
WTF? et kas eestlased nõudsid viletsa pildiga 4:3 formaadis kanalit? või et kui eestlased tahavad vaadata Ämblikmeest, siis kogu Ida-Euroopa vaatabki Ämblikmeest? või mida tähendab see "Eesti televaatajate nõudmised"?rezpekt kirjutas:TV1000 Action on Viasati üheksas Eesti televaatajate nõudmiste järgi kohandatud telekanal.

Kahju, et Viasatil pole enam vaadatavat spordikanalit. Kurat, pidid nad siis ka TV2 Spordi eemaldama! 

Ma olen vaadanud ,et Vias*t on NFL`i meile edastamise õigused tagasi saanud 

Leedukate Tango TV nimi muudeti TV6`ks
Siiski mitteSculder kirjutas:Ma olen vaadanud ,et Vias*t on NFL`i meile edastamise õigused tagasi saanud

Re: KÕIK VIASATIST
Tere!
Kui mul on Viasat-ist siiber, kas saab siis nii, et viskan selle kaardi box-ist välja, panen boxi tavaantennile taha ja saan vaadata järgmisi eesti kanaleid- Etv, Tv3, Kanal2, Etv2, Neljas, TV6, Kanal11, MTV Eesti, KalevSport?
Kui mul on Viasat-ist siiber, kas saab siis nii, et viskan selle kaardi box-ist välja, panen boxi tavaantennile taha ja saan vaadata järgmisi eesti kanaleid- Etv, Tv3, Kanal2, Etv2, Neljas, TV6, Kanal11, MTV Eesti, KalevSport?
Re: KÕIK VIASATIST
Ei.renku3 kirjutas:Tere!