aidake: ei näita tasuta digi tv pilti
aidake: ei näita tasuta digi tv pilti
telekas on selline:
SHARP LC-42XD1E
http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A0A4383-6AC945F8/scee/hs.xsl/18_17307_38333633_ENU_HTML.htm
- digivastuvõtja on telekas sees
- näitab, et on kõik Levira kanalid olemas ja ka etv teletext toimib
- levipulk on ka justkui max või selle lähedal
- asukoht Tabasalu
- antenn on katusel suunatud telemastile
aga info on NO VIDEO
Manuaalist ei saa tuhkagi abi. Kas on mingi nüanss, mida ma ei tea? (ühilduvus, standard?)
Kas peab sisestama ka Common Interface kaarti?
SHARP LC-42XD1E
http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A0A4383-6AC945F8/scee/hs.xsl/18_17307_38333633_ENU_HTML.htm
- digivastuvõtja on telekas sees
- näitab, et on kõik Levira kanalid olemas ja ka etv teletext toimib
- levipulk on ka justkui max või selle lähedal
- asukoht Tabasalu
- antenn on katusel suunatud telemastile
aga info on NO VIDEO
Manuaalist ei saa tuhkagi abi. Kas on mingi nüanss, mida ma ei tea? (ühilduvus, standard?)
Kas peab sisestama ka Common Interface kaarti?
Re: aidake: ei näita tasuta digi tv pilti
Kuna mitte kuskil ei ole ühtegi viidet MPEG4, AVC või H264 kohta(koduleht, manual), siis eeldan, et nimetatud telekas on vaid MPEG2 ühilduv ja eesti digi-tv pilti ei näita.
Valdav enamus digituuneriga telekatest on vaid MPEG2 ühilduvad ja eesti digipilti näidata ei suuda.
Valdav enamus digituuneriga telekatest on vaid MPEG2 ühilduvad ja eesti digipilti näidata ei suuda.
-
- Uudistaja
Kahjuks jah, see telekas eesti digisignaali ei toeta. Parema antenniga näeks näiteks soome kanaleid. Aga võimalus on siis proovida sinna teleka CI pesasse panna Conaxi NP4 moodul, äkki Sharpi telekaga toimib ei oska öelda. Aga kui siin foorumis kuulutad et tahaksid proovida, siis keegi kindlasti vastab.
selle SHARPiga see moodul - Conax NP4 - ei aidanud.
Kas on mingit muud moodulit või moodust (peale teleka vahetuse)?
Kas on mingit muud moodulit või moodust (peale teleka vahetuse)?
Võiks siis ikka selle ~1490.- digiboxi osta. Tuleb 10x odavam uuest telekast.
kas keegi oskab öelda, kust saaks abi et SHARP teleka sisemise digiboxi softi uuendada - see võib ka veel aidata selle Conaxi mooduli tööle.
Kas meil on siin SHARP-i esindus kuskil või on netis mingi sait, kust tõmmata
Kas meil on siin SHARP-i esindus kuskil või on netis mingi sait, kust tõmmata
Sharp'i esindaja peaks olema RTT. Ennast huvitaks ka väga kuidas Sharp'idega see digivastuvõtt toimib sest tahaks omale sellise isendi osta.
http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A ... U_HTML.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Poes näitas ETV pilti kõrvuti samas mõõdus Samsungi ja LG telekatega. Sharp'i pilt oli vähemasti minu silma järgi ikka väga kõvasti teistest parem.
http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A ... U_HTML.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Poes näitas ETV pilti kõrvuti samas mõõdus Samsungi ja LG telekatega. Sharp'i pilt oli vähemasti minu silma järgi ikka väga kõvasti teistest parem.
huvitav miks siis sharp teleka testides eriti ei võidutse, pole eriti kohanud
pigem võtke sony, kus kindlasti eesti digi toimib
pigem võtke sony, kus kindlasti eesti digi toimib
Ega ikka ei saa hinnangu aluseks võtta reklaamklipi jooksutamist, eriti kui see oli Sharpi enda toodetud klipp, sest klipid on väga spetsiifiliselt tehtud - et pilt tunduks ilus ja samaaegselt varjaks teleri nõrgemaid omadusi. Küllaltki hea ülevaate saab, kui vaadata eetrikanaleid. Siis võib olla pettumus päris suur (erinevatel põhjustel). Ülitähtis on, kui oskuslikult on teler seadistatud, sest LCD -del on häälestamisvõimalusi tublisti rohkem kui CRT-del. Nimetatud asjaolude tõttu ei julgeks väita, et Sharp on mitu korda parem kui teised, kui need oleksid hästi seadistatud.
Pooldan Sony`t, sest tema tehnilised andmed (võimalused) on ka paremad.
Pooldan Sony`t, sest tema tehnilised andmed (võimalused) on ka paremad.
Reklaamklippidele pole ma küll kunagi tähelepanu pööranud. Sai ju selge sõnaga öeldud et 3 telekat näitas kõrvuti ETV pilti
Ja seda mitte poes a-la OnOff kus signaal jaotub vähemalt paarikümne teleka taha vaid seal oli telekaid üldse mingi 7 ja töötas neist kokku 4.
Arvata võib et võetuks osutub ikkagi Sony oma peaaegu monopoolse seisundi pärast.
Samas tekib küsimus kas mul näiteks kaabel tv otsas üldse mingit digituunerit tarvis on või hakkab kunagi olema ?

Arvata võib et võetuks osutub ikkagi Sony oma peaaegu monopoolse seisundi pärast.
Samas tekib küsimus kas mul näiteks kaabel tv otsas üldse mingit digituunerit tarvis on või hakkab kunagi olema ?
Ega polegi tarvis, kui:
- on soov jäädagi kaabel-TV kliendiks;
- puuduvad võimalused või soov soome digi-TV püüdmiseks (vaatamiseks).
Sest lisanduvad üleriigilised digiteenused peaks olema vabalt kättesaadavad ka kaabel-TV võrkudes. Kättesaamatuks võivad jääda mõned praegused või lisanduvad spetsiifilised ainult õhukaudu levitatavad erateenused (momedil näiteks osaliselt Neljas, mis küll nähtav Starmani kaudu. Tartus ALO-TV, kui see õhudigisse kolib ja kaablisse mitte).
Arvan. et lähiajal jääb kaabel-TV-s pakutavate teenuste arv ja valik suuremaks kui õhu kaudu levis.
- on soov jäädagi kaabel-TV kliendiks;
- puuduvad võimalused või soov soome digi-TV püüdmiseks (vaatamiseks).
Sest lisanduvad üleriigilised digiteenused peaks olema vabalt kättesaadavad ka kaabel-TV võrkudes. Kättesaamatuks võivad jääda mõned praegused või lisanduvad spetsiifilised ainult õhukaudu levitatavad erateenused (momedil näiteks osaliselt Neljas, mis küll nähtav Starmani kaudu. Tartus ALO-TV, kui see õhudigisse kolib ja kaablisse mitte).
Arvan. et lähiajal jääb kaabel-TV-s pakutavate teenuste arv ja valik suuremaks kui õhu kaudu levis.
Viimati muutis elit, 10:46, 09 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kui jutt läks juba kaabli peale, siis tahaks siinkohal mainida, et kaabli-digi ja antenni-digi on erinevad, vastavalt DVB-C ja DVB-T.
Nad on küll suhteliselt sarnased, kuid mitte samad.
Seega kui on soov telekaga DVB-C kanaleid vaadata, peab ka täpsustama teleka sobivust selleks.
Üldjuhul on telekas/tuuner võimeline näitama vaid ühte nendest.
Nad on küll suhteliselt sarnased, kuid mitte samad.
Seega kui on soov telekaga DVB-C kanaleid vaadata, peab ka täpsustama teleka sobivust selleks.
Üldjuhul on telekas/tuuner võimeline näitama vaid ühte nendest.
Seda muidugi, ehkki on üksikuid DVB-T ja DVB-C -ga seadmeid ning tulemas pikisilmi oodatav 8000, millega saab ka DVB-S.
Küsimuse algataja ei maininud millise võrgu klient ta on (analoog, digi, IPTV). Siinkohal arvan, et analoog kaabelvõrk võib säiluda väga pikaajaliselt just väiksemates kohtades tingituna inimeste tagasihoidlikumatest võimalustest.
Maapealse (õhk)analoogi kadumine ei põhjusta veel analoogi kadumist kaabelvõrkudest.
Küsimuse algataja ei maininud millise võrgu klient ta on (analoog, digi, IPTV). Siinkohal arvan, et analoog kaabelvõrk võib säiluda väga pikaajaliselt just väiksemates kohtades tingituna inimeste tagasihoidlikumatest võimalustest.
Maapealse (õhk)analoogi kadumine ei põhjusta veel analoogi kadumist kaabelvõrkudest.
Ma arvan et hakkab küll. Analoogajastu lõppedes eetris lõpeb see seejärel ka kaablis.maxtor kirjutas:Samas tekib küsimus kas mul näiteks kaabel tv otsas üldse mingit digituunerit tarvis on või hakkab kunagi olema ?
Soome kohta ei oska öelda - kui kaugel praeguseks asi on, kuid Rootsis ja ka Ahvenamaal on praeguseks kogu kaabel-TV ainult digitaalne (DVB-C).
Esitasin siis küsimuse Starman'ile
Et mis ja kuidas hakkab olema. Seletasin asja teleka ostmise plaaniga ja tahaks näha kui nad mulle vastavad et ilma eraldi digiboxita ei hakka ma midagi ega kedagi nägema