Kaardi asukoha tuvastamine.
Kaardi asukoha tuvastamine.
Tere foorumlased. Oleks selline küsimus nagu - kas operaator saab tuvastada kaardi asukoha? Asi tõusis päevakorda kuna sõber liirus aasta tagasi Canal Digitaliga. Kuna Soome oli tal tihti asja siis arveid maksis ta Soome Sampos ja sularahas. Täna helistas et tal pilt läinud ja klienditeenendusse helistades (räägib perfektset soome keelt) anti teada et kaart suletud kuna on viidud väljaspoole Soome territooriumi..Kas asi selles et maksis sulas-põtradel ju suoraveloitus? Lihtsalt minu arvates peaks ju selline asi võimatu olema nagu kaardi asukoha tuvastamine kui asi pole näiteks telefoniliiniga ühendatud 

Re: Kaardi asukoha tuvastamine.
Just, kaardi asukohta ei saa tuvastada.ziege kirjutas:Lihtsalt minu arvates peaks ju selline asi võimatu olema nagu kaardi asukoha tuvastamine kui asi pole näiteks telefoniliiniga ühendatud
Ju see sõber ise ennast ikka millegagi välja andis.
Just. Registreeris ennast Eestisse sisse. Need registrid on igaühele kättesaadavad.kain kirjutas:Ju see sõber ise ennast ikka millegagi välja andis.
Viimati muutis tigekala, 22:33, 09 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
Selge- andsingi talle nõu leida pärissoomlane kes lepingu teeks-aga tänud igastahes 

Kuna oleme täisväärtusikud EU liikmed, siis on nende rahvastikuregistritega huvitav seis...
Ca aasta tagasi tahtis juba 20 aastat Soomes elav Eesti kodakondsusega sõber Eesti autojuhilube vahetada. Aga oh imet, minnes ARKi, vastati sealt - Te olete Soome rahvastikuregistrisse sisse registreeritud ja autojuhiluba peate vahetama elukoha riigi järgi.
Läksime Eesti rahvastikuregistrisse ja registreerisime sõbra Soomest välja ja minu juurde sisse. Järgmine päev ARKi tagasi. Nüüd asi laabus. Peale uute autojuhilubade kättesaamist jälle rahvastikuregistrisse - Eestist välja ja Soome sisse tagasi.
Registris seletati asja nii - Inimene peab olema mingis riigis registreeritud, et ei oleks võimalust küsida igast EU liikmesriigist töötu abiraha.
Ca aasta tagasi tahtis juba 20 aastat Soomes elav Eesti kodakondsusega sõber Eesti autojuhilube vahetada. Aga oh imet, minnes ARKi, vastati sealt - Te olete Soome rahvastikuregistrisse sisse registreeritud ja autojuhiluba peate vahetama elukoha riigi järgi.
Läksime Eesti rahvastikuregistrisse ja registreerisime sõbra Soomest välja ja minu juurde sisse. Järgmine päev ARKi tagasi. Nüüd asi laabus. Peale uute autojuhilubade kättesaamist jälle rahvastikuregistrisse - Eestist välja ja Soome sisse tagasi.
Registris seletati asja nii - Inimene peab olema mingis riigis registreeritud, et ei oleks võimalust küsida igast EU liikmesriigist töötu abiraha.

Millises seda kõige rohkem makstakse? Peaks vist igaks juhuks sinna registreerimatigekala kirjutas: Registris seletati asja nii - Inimene peab olema mingis riigis registreeritud, et ei oleks võimalust küsida igast EU liikmesriigist töötu abiraha.