Ei tea, miks ei peaks saama kui õigest kohast lutti imeda?Mati42 kirjutas:Kas siis Dreamiga saab ka Tricolori vaatata?
Trikolor
Re: Trikolor
Kui vaadata, siis tasub juba HTB+. Enamus Tricolori kanaleid kattub nendega. Fännidele on venekeelne Autokanal vast huvitavaim.
mis hinnaga DRE Crypt moodul eestis saadaval.
teab keegi ,kas clark-tech 5000 sobib?
teab keegi ,kas clark-tech 5000 sobib?
DreAmBoX
Siin on väidetud, et driimiga on võimalik trikolor pakketti vaadata?
Kas oleks keegi, kes teeks mulle puust ja punaselt ette, mida mul on vaja selleks lisaks driimile ja kuidas selleks driimi seadistada. Lutiga probleeme ei ole, lutt on olemastigekala kirjutas:Ei tea, miks ei peaks saama kui õigest kohast lutti imeda?Mati42 kirjutas:Kas siis Dreamiga saab ka Tricolori vaatata?
Ei ole küll veendunud aga veidike kahtlen selles võimaluses. Selleks vajalik mingi cam mis sööb seda DRE crypti. Pole seni kuulnud, et miski seda näriks peale originaali.Kas siis Dreamiga saab ka Tricolori vaatata?
Miski viguriga ukrainlased jagavad trikolori kaarti oma openboxi tüüneritega, kuidas asi täpselt käib seda ei tea.
Saab ikka:teekas kirjutas:Ei ole küll veendunud aga veidike kahtlen selles võimaluses. Selleks vajalik mingi cam mis sööb seda DRE crypti. Pole seni kuulnud, et miski seda näriks peale originaali.Kas siis Dreamiga saab ka Tricolori vaatata?
http://www.domica.ru/?option=com_conten ... iew&id=133
Dream 7020 trikolori mooduliga korralikult tööle ei hakka.
DRE moodul maksab eestis 1790 eek oü lobsteris. ma ei tea kas see on reklaam kui ma firma nime ütlesin, igasugu sergio poe nimi jookseb küll foorumist läbi!kes tahab lutti imeda siis palun gomel-sat.net.
- sergei2004
- Entusiast
saab,ja vaatavad,aga ja enamus kanalid on ntv listis juba olemas...
Kudiga probleeme pole, pilt ees Camd3ga, Newcamdiga ei saanud pildi ette. Dre moodulit pole. Peaks saama ka pildi ette koos emulaatoriga mpcs_15i, aga selleks vaja Trikolori smartkaardi mille müüakse ainult koos mooduliga, nii et kui ostad mooduli saad dm500ga pildi ette, moodul jääb aga riiulile tolmu koguma. Dm 7000 saad ka mooduliga või ilma pildi ette, Dm 7020, 7025, 8xxx vaatamine probleemne, freezimine jne...
Kudi võtsin ühe serveri tasuta testina... Dm 7000 Gemini 4.3 Camd 3.902
Kudi võtsin ühe serveri tasuta testina... Dm 7000 Gemini 4.3 Camd 3.902
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.