Miks on vaja üldse DVD formaati asi ajada, normaalne DVD-player mängib ka MPEG-4-ja. Ainuke tegevus oleks *.ts failist teha mingi muu (mpeg, avi, vob- ongi dvd...)Matrix kirjutas:Jah, aga ConvertX to DVD ei söö sisse minu .ts faili, teatab "unsupported video file".Matrix kirjutas:Tänud praegu Sulle, kohe proovime.andres66 kirjutas:matrix kirjutas:... Sain mingi 1.5GB faili .ts laiendiga. See on siis vist transport stream MPEG 4. Tahaks selle nüüd DVD-le panna, aga seniks ükski DVD tegemise progre ei söö seda .ts faili. Tuleb vist konvertida .vobi või .mpg või veel millegiks?
Andke vihje. Tsitaat lõppes
Näiteks ConvertX to DVD teeb .vob failiks.Antud testfail on tehtud "default" settingutega: target size - DVD-5 (4300 MB), seepärast bitrate seal üles aetud. Saab seal menüüs ka ise .vob faili suurust määrata...
Katsetasin: DVB-T'st Kanal2 - "Kodus ja võõrsil.ts" .
Melody Zen HD testiga pole ConvertX to DVD'ga proovinud.
Mis kuramuse streami see HyperMediaCenter kirjutas mulle? Ise ta mängib seda videot ilusasti. Vot kus kala!!!
Mul oli vanem versioo, tegin upgrade ja tundub et toimib. Tänud Sulle Andres66
Mul on DVD-Player mis mängib tõesti igasugu s**a, just öösel kopeerisin kõvaketta pealt DVD plaadile pool arvuti sisust ja tegin peale seda format c: (vigane win oli). Mängija laulis kõik meedia failid ette, *.ts kahjuks nimekirjas ei esinenud, ei saanud proovida. Kui proovin, annan teada tulemustest.
Muide, DVD-player ise on "AndrewBoss SP-7700U"