ETV2
Re: ETV2
Miks ETV2 olümpiat ei näita? YLE2 näitab, YLE FST5 näitab ja ma olen üsna kindel, et YLE PEKING HD näitab... Kellele seda pildiga raadiot vaja on 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Ma ei saa kah nagu aru, milleks see uudiseid edastav teletekst ees seisab terve päev....
http://uus.err.ee/img/err/ETV2SAATEKAVA.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
See ametlik kava, mis küll kuidagi ei klapi kui just hiina aja järgi antud ei ole
http://uus.err.ee/img/err/ETV2SAATEKAVA.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
See ametlik kava, mis küll kuidagi ei klapi kui just hiina aja järgi antud ei ole

ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
sooviks infot, et teada, kas viga teleris või starmani kaablis. Nimelt ei tunne mu telekas ära etv2 laiekraanpilti ja venitab selle veel omakord topelt laiaks, nii et ülevale ja alla jäävad ikkagi mustad servad (mul laiekraantelekas). Teistel kanalitel nagu neljas, yled jne formaadib pildi ära ilusti üle ekraani. Milles võib viga olla?
Praegused vanad jms lastesaated ei ole ju üldse enamasti laiekraanformaadis (olümpia ajal olid need 16:9 saated vaid). DVB-T (ZUUMbox) annab enamasti nüüd parameetriteks 4:3.hanno kirjutas:sooviks infot, et teada, kas viga teleris või starmani kaablis. Nimelt ei tunne mu telekas ära etv2 laiekraanpilti ja venitab selle veel omakord topelt laiaks, nii et ülevale ja alla jäävad ikkagi mustad servad (mul laiekraantelekas). Teistel kanalitel nagu neljas, yled jne formaadib pildi ära ilusti üle ekraani. Milles võib viga olla?
Starmani DVB-C kaablis mingi vale sund-signalling peale jäänud?
Hetkel Lasnamäel Starmani DVB-C's kõik toimib (praegu err uudised) ja telekas tunneb laiekraani ära. Kas box'is ikka määratud ekraani formaat õige?hanno kirjutas:sooviks infot, et teada, kas viga teleris või starmani kaablis. Nimelt ei tunne mu telekas ära etv2 laiekraanpilti ja venitab selle veel omakord topelt laiaks, nii et ülevale ja alla jäävad ikkagi mustad servad (mul laiekraantelekas). Teistel kanalitel nagu neljas, yled jne formaadib pildi ära ilusti üle ekraani. Milles võib viga olla?
Vahet pole, ka analoogsignaalis on selline signalling olemas: WSS ehk PAL 23-s rida.hanno kirjutas:unustasin lisada, et tegu analoogiga.
http://www.intersil.com/data/an/an9716.pdf
Järelikult selles piirkonnas kus sina oled edastab Starman analoogkaablis siiamaani (olümpiast alates) valet signallingut mis 4:3 pildi laiaks venitab.
P.S. Levira oma DVB-T süsteemis sai selle vea paari tunniga parandatud... (Esimesel päeval kohe pärast Olümpia lõppu olid esimesed lastesaated ETV2-s ka venitatud...)
Ma ei saa üleüldse asjast aru,miks oli vaja käivitada selline kanal nagu ETV2?No ok näitas olümpiat,minu meelest ETV 1 küll rohkem.Nüüd ainult kordus (laste)saated ja sedagi õhtusel ajal.Krt,kui midagi pakkuda pole pangu oma kanal kinni.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Kuna ise olen hunt Kriimsilma ajastu laps, siis neid tänapäevaseid asju ma küll lastesaadeteks ei pea... Ja ainult selleks seda kanalit töös hoida on ka minu meelest pehmelt öeldes jabur. Selle asemel võiks kasvõi loodus- ja teadussaateid näidata... või pangu oma pood tõesti kinni.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Neil, eriti ETV-l, pole ju raha kuskile mujale panna.Zuumbox kirjutas:... või pangu oma pood tõesti kinni.

Minu maitse järgi suudab ETV2 selle napi 3,5 tunni sisse päevas ka rohkem pakkuda, kui need seebikanalid Kanal2, TV3 ja nende uued tobedad väikevennad kõik kokku kogu päeva peale.
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse. Minu arust on täpselt samuti aga kuna need kanalid rahva raha ei raiska ja vaatajaid on, siis las kütavad. Rahvale on vaja tsirkust ja leiba, kui leiba jääb vähemaks, tuleb tasakaalu mõttes tsirkust lisada. On ju tore teada saada, millised aluspüksid on Saagimil ja mida Reiljani koer mõtleb. Selline info on kohutavalt oluline väga paljudele ja miks siis mitte neile seda anda. Tänu taevale ja veel kellelegi on siiski ETV ja ETV2.