Ei valda kahjuks seda keelt, aga lugesin et venelased katsetasid sharingut Moskva ja Kiievi vahel ja töötas hästi (NTV kaart oli Moskvas). Nad kinnitasid, et edukalt töötab kuni 5st boxist koosnev jagamine.0000 kirjutas: kes uudisgruppe ei loe võiks visata pilgu: http://www.nonstop-skandinavia.com/modu ... cle&sid=82 ehk ega sealpool ka ei magata ja üritatakse takistada taolist võimalust.
kes räägiks dreamboxist midagi
Olen aru saanud, et dreami lisavarustusena pakutava keyboardi abil saab kõik asjad ilma eraldi arvutita ära ajada, muidugi kui on int. püsiühendus.
Mind huvitaks, palju on vaja linuxit tunda, et probleeme ei tekiks. Olen saatuse tahtel aastaid billi nuumanud, aga kevadel kui co*ax veel funkas jäin pingviinile rondi ostmisega veidi hiljaks ja nüüd kisub vägisi dreami poole.
Kas keegi oskaks soovitada head ingl või vene k linki, kust saaks ka peale teksti veidi pilte näha?
Jõudu ja ette tänades.
PS. Ärge Digital World-st pentat ostke, seal on kaabakaid palju (Pentasuppordi ametlik teade)
Mind huvitaks, palju on vaja linuxit tunda, et probleeme ei tekiks. Olen saatuse tahtel aastaid billi nuumanud, aga kevadel kui co*ax veel funkas jäin pingviinile rondi ostmisega veidi hiljaks ja nüüd kisub vägisi dreami poole.
Kas keegi oskaks soovitada head ingl või vene k linki, kust saaks ka peale teksti veidi pilte näha?
Jõudu ja ette tänades.
PS. Ärge Digital World-st pentat ostke, seal on kaabakaid palju (Pentasuppordi ametlik teade)