No aru ma ei saatigekala kirjutas:Sa soome keelest saad aru? Kui jah, siis loe seda enda antud linki...

No aru ma ei saatigekala kirjutas:Sa soome keelest saad aru? Kui jah, siis loe seda enda antud linki...
Mis analoog tuunerist sa räägidtigekala kirjutas:HD-vastaanotto koelähetyksen aikana vaatii integroidun vastaanottimen tai digisovittimen,
joka tukee HD-lähetysten teknisiä vaatimuksia. Tavallisella digilaitteella katselu ei onnistu.
Vaba tõlge:
HD vastuvõtmiseks on tarvilik sisseehitatud digituuner või väline tuuner, millel on HD saate vastuvõtmise tugi. Tavalise digituuneriga vaatamine ei õnnestu.
PS. Tuleb see kanal meeterlaine alas, millest sinu teleka analoogtuuner küll aru ei saa.
Aru ei saa ka Zuumbox.
Aga siis mitte HD kanalina, vaid SD kanalina.Filmix kirjutas:Või on siin veel mingi konks
No vot... hakkame asjale pihta saamatigekala kirjutas:Teoreetiliselt oleks selle kanali vaatamine isegi võimalik sinu tuuneriga kui oleks vastav moodul. Aga siis mitte HD kanalina, vaid SD kanalina.
Arvatavasti.Filmix kirjutas:Kas selliseks mooduliks kvalifitseeruks Neotioni MPEG-4 HD toega moodul, mille peatsest müügile saabumisest siin on juttu olnud![]()
Aga kas ka Sinu teleka digituuner sellest moodulist aru saab, on rohkem kohvipaksu peal ennustamine...Filmix kirjutas:Edasiste mööda rääkimiste vältimiseks olgu öeldud ka mu teleka mark - Sony KDL-40D2810.
Mnjah... Kui nüüd vaadata antud teema esimest lehte ja selle antud linki... siis...Filmix kirjutas:No selge siisIgatahes seda moodulit, millest see teema alguse sai...
Oot... see asi jäi mulle siiski veel arusaamatukstigekala kirjutas:Teoreetiliselt oleks selle kanali vaatamine isegi võimalik sinu tuuneriga, kui oleks vastav moodul. Aga siis mitte HD kanalina, vaid SD kanalina.
No ilma HD toeta moodul ju täiesti olemastigekala kirjutas:Sellist moodulit polegi ikka veel olemas.
Sellepärast, et see moodul ei lase läbi HD striimi...Filmix kirjutas:Miks SD kanalinaKui põdrad saadavad pilti 1280 x 720p formaadis ja telekas suudab seda reso kuvada, siis miks seda HD kanaliks ei saa enam nimetada
![]()
sateks kirjutas:Tere,
Isegi kui NP4 toetab 720p (milles ma kahtlen) peab olema ikkagi MPEG-2 HD digiboks.
Moodul teisendab vaid MPEG-4/AVC signaali MPEG-2-ks, kuid ei saa hakkama HD signaaliga.
ToTuMaN kirjutas:Neotioni NP4 moodul nüüd soetatud SONY KDL-40D2810 sisse. Toimib ilusti. HD kanalitega ei oska ta midagi peale hakata...