Suur takistus HD levikus on jätkuvalt asjaolu, et pole normaalset sisu, mis paneks inimesi HD teleka ja HD digiboksi peale mõtlema. Õnne 13 vaatamiseks pole ju tegellikult HD-d vaja ju. Isegi siis kui ETV hakkaks prarguse 16:9 vs 4:3 poliitika asemel kasutama varianti SD vs HD, nt AK uudised HD-s ja Õnne 13 SD-s, see ei tõmba ju vaatajat ligi. Samamoodi kes on nii väga huvitatud nt Seksi & linna vaatamisest HD-s....Loomulikult eelistavad kanalid kas lutsutada pöidlaid või loopida tühje lubadusi nagu poliitikud enne valimisi...

Samuti, Ei usu et igasugusest vaskpaarist elioni HD korralikult läbi tuleb kui isegi SD pilt kipub ruute viskama... seega asi on ka kvaliteedi taga- pole hüperkiiret netti- pole ka erilist mõtet HDTV@iptv peale mõelda
Ma ei näe sellel mingit mõtet kui HD-s pole sisu, mille vaatamise nimel oled valmis investeerima (minu jaoks oleks see sulaselgelt puhas investeering mitte esmavajadus), Esiteks, mul silmanägemine kehv- pean telerivaatamisel kasutama prille, mis omakorda tähendab et tõenäoliselt HD efekt kaob minul küll ära... Tõenäoliselt ei teeks ka suurt vahet kui näen poes kahte ühesuurust paneeli, ühes pilt SD-s ja teises HD-s.. Peaks selle testi mõttes siiski ära tegema...

Digimüra olen jah võimeline analoogis eristama (virvendust teatud olukorras kui on suur kontrast tausta mustri vahel). Aga hüperdetailsust pole kordagi kogenud. Need veebis olevad SD vs HD võrdlevad pildislaidid ei ole minu jaoks kuigi veenvad- Oma silm peaks olema siiski kuningas???
Öelge mulle, teie, HD teleriomanikud et peale üliterava pildi ja hüperdetailsuse, mida see HD tegelikult annab? Võimaluse lükata diivan toa teise otsa ja nautida igat detaili nii palju kui silm seletab??? Annab teadmise " oi mul on ikka HD Pana plasma...kõva tase?"

Ma saan aru, et sati pealt on võimalik osasid kanaleid vaadata HD-s, kuulata muusikat, vaadata filme ja kontserdeid, spordiülekandeid jne . Aga mis puudutab Eesti telekanaleid ja kodumaiste kaablioperaatorite SD pakette- no mida paganat see juurde annab???? Sisu kvaliteeti ju moraalses mõttes see ei paranda, ainult tehnilist kvaliteeti, eeldusel et algmaterjal on samuti HD formaadis...
Teine küsimus, kui suur on nende HD DVD plaatide hulk , vs SD formaadis salvestatud DVD-de hulk?!? Tasub see Blu RAY HD DVD mängija juba ennast ära ka või on tegemist ikka veel "kalli mänguasjaga"...
(mitte hinna vaid otstarbekuse mõttes)?
Mul pole majapidamises ühtegi DVD mängijat peale arvutis oleva 24X DVD kirjutaja.