See "programmiuuendus" on täiesti mõistusevastane. Mul on hakanud tekkima mulje, et see tähendab boksi salakeeles lihtsalt EPG lugemist, aga ei või kindel olla. Igal juhul on praeguses softiversioonis see eriti fataalne meelelahutus, kuna boksil on komme pärast seda "programmiuuendust" esimesele kanalile karata. Arvestades seda, et hetke softi teine omapära ehk otse öeldes perverssus on see, et ta topib kanalid listi mingis umbluu järjekorras, mitte leidmise ega isegi muxide järgi, siis on hullumeelsus sentimeetrite kaugusel paari sellise juhtumi järel, kui sa oled suure vaevaga jõudnud mingi listi tagumises otsas oleva huvitava kanalini, siis tehakse talle "uuendus" ja oledki alguses tagasi.
Üle tüki aja jälle zuumboksi teleka vaatamiseks kasutanuna võin ma nentida, et seal softis on kõik kanalihalduse asjad ikka täiesti persest. Kõige uskumatum tundub mulle jätkuvalt see, et leitud kanaleid ei saa ükshaaval soovi korral maha kustutada (mitte ignore listi panna), ümber nimetamisest rääkimata.
Aga mul on küsimus kah. Leidsin üles vana recieveri, millel on väga head Dolby Digitali ja DTS dekoodrid. Ühendasin suure hurraaga boksi optikat pidi sinna külge ja ütlesin setupist, et spdif väljund on Dolby Digital. No kurat, ei tule recieverile küll mingit digitali kirja ette. Vahet pole, kas boksist valida väljundiks PCM või DD, on tulemus recieveri poolt vaadates täpselt sama. MIDAGI see menüü samas teeb, sest kui sealt valida OFF, jääb optiline kaabel täiesti vait
Kas võib olla, et boks ei vaevugi DD signaali välja saatma, kui parasjagu 5.1 saade pole (millest kohe järgmine küsimus, et kust ma leian saate, mille puhul võiks arvata, et tegu on 5.1 soundiga)? Või ei vaevu ta üldse sealtkaudu Dolbydigitali saatma, sõltumata seadistustest ja jõupingutustest?