“CI CAM with CI or CI+ CARD” is not supported in some countries and regions; check with your authorized dealer.
Soomest ostes ilmselt probleemi pole

Imelik, et enamus müüjaid ei maini sõnagagi CI pesa olemas olust

Mida silmas pead, kas kasutusjuhendi lk 17?:MultiUser kirjutas:satter kirjutas: Kasutusjuhendi lk 19 on pilt ja kirjeldus:
To watch paid channels, insert the CI CAM with CI or CI+ CARD.
Mis see on, kas see on mooduli koht või valmis kaardilugeja, kuhu Zoom TV kaart sisse käib?
mõned leheküljed tagasi ja loeks ka sealt...
Nende aparaatidega on kopeerimiskaitse tõttu suhtkoht lootusetu midagi normaalselt salvestada. Vähemat niisugustest kogemustest on põhjanaabrite foorumitest lugeda...
Tähelepanu juhiti sellele soomlaste foorumile - http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=84908PS. Nüüd märkasin, et tegu oli lingiga eelmisele lehele siin foorumis
Kuid ega aru ikka ei saanud, minu teada on täna vabu kanaleid õhus ka vähemalt 4 - etv, etv2, TV2, TV3, so mida tüüner ilma kaardita näitab. Ehk täpsustad?
Kui Sa sellise seadme AINULT vabade kanalite vaatamiseks/salvestamiseks plaanid osta, siis lähed ilmselt kahuriga sääske tapma.satter kirjutas: Kuid ega aru ikka ei saanud, minu teada on täna vabu kanaleid õhus ka vähemalt 4 - etv, etv2, TV2, TV3, so mida tüüner ilma kaardita näitab. Ehk täpsustad?
Soetasin ka omale selle seadme ja siiamaani olen suht rahul.Starmani kaablivõrgus saab salvestada ühte kanalit ja samal ajal vaadata ainult ETV-d,teisi samal ajal ei näita.Salvestamisega (ka HD kanalid) ja taimeritega minul probleeme pole olnud kõik saated on ilusti ära salvestanud väljaarvatud muidugi see,et eesti kanalitel tuleb käsitsi lõppu +5min lisada kui tahad filmi lõppu ka näha.satter kirjutas:Vaatasin ka Amazon UK'st seda Samsung BD-D8200 seadet. Seal koos saatmisega Amazoni oma poest hind ca 330.-
http://www.amazon.co.uk/Samsung-BD-D820 ... 462&sr=8-1
Lisaks ka mõned ostja kogemused seadmega.
Kas keegi teab, millise Zoom TV Conax mooduli ja kuskohast saaks juurde osta?
Kuid ilma kaardita peaks ju saama antenniga vaadata ja salvestada ETV, ETV2, TV2, TV3 kanaleid? Mitte ühte nagu eelpool keegi mainis.