PDA ja GPS, milline on parim tarkvara?

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas truffi »

Nii, nüüd siis olen nii kaugel, et tegin ära regamise tomtom lehel ja sain oma 1kuu demona ligipääsu ilma rahata kõikidele võimalustele (ainult kui tahad kaarti või midag iganes kaamerate tarkvara uuendada, siis tuleb ikka täiega maksma hakata). Regamine oli kasuks kuna nüüd sain sisse traffic menüüsse ja saan vajadusel selle ära killida kuna nagunii töötab see vaid 11-s euroopa riigis siiani (imateated lives, jääoht, ummikud, ümbersõidud jne). Ülejäänutes ta vaid segavaks faktoriks nagu foorumid väidavad. Mis east kaarti puutub, siis selle versioon on 6.08 ja mul PDA-s proovitud 6.0000 (7370) ja 6.010 versioonidele east kaart ei allunud.
Jõudsin siis katsetustega sinnamaale et tirisin 2005 aasta Navigator 5.21 peale ja ennäe imet kaart hakkaski tööle. Samas kadusid SD kaardil olevad skandinaavia ja idaeuroopa kaardid 6.75 versiooniga.
Nii, et momendi kokkuvõte oleks, NOKK KINNI SABA LAHTI siiani. Loodame siis, et varsti tuleb midagi asjalikumat.
Muide, see regamine tegi mulle võimalikuks ka kohese download ligipääsu kõikidele tomtom kaarditele aga meist ehk Baltimaadest oli seal vaid suur tühi auk :)
Ühesõnaga aega läks aga asja sai (sai ka TomTomHome progega sinasõprust sobitatud, päris asjalik asjake mugavuseks)...

Eesti kaart
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
Kasutaja avatar
arkoko
DigiTVfänn

Postitus Postitas arkoko »

truffi kirjutas: Mis east kaarti puutub, siis selle versioon on 6.08 ja mul PDA-s proovitud 6.0000 (7370) ja 6.010 versioonidele east kaart ei allunud.
Nagu juba sulle ur eelnevalt kirjutas - proovi tomtom versiooni 6.200 või 6.201 (7160). Need oskavad lisaks uutele(6.60 6.75) ka Eastern v.608 kaarti näha.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas truffi »

Kus kohast seda saada...siiani torrentis nagu ei ole näinud...
Samas esimene kogemus on olemas selle nn. east kaardiga :roll:
Eks ta üks poolprodukt ole...sai nädalavahetusel pandud marsruut peale Viljandi-Tartu-Põlva-Võru. Viljandis tahtis teha paar haaki sisse, Tartu poole suunaga (küll ta üritas kõrvaltänavaid kasutada, et linnast välja saada ehk miks otse kui ringi saab), muidu toimis terve maantee päris korralikult. Kõrvalteed on küll sageli kuni 200m nihkes aga enamus ikkagi paigas. Tartus käitus üllatavalt täpselt, juhatas ilusti ja täpselt. Millegipärast üritas Põlva peale ära pööramist edasi lükata ehk pakkus välja mitte otsetee Põlvasse vaid üritas Tartu-Võru maanteed mööda sõita ja siis kusagilt suva kohast mööda metsavahe teed Põlva peale suunama hakata. Põlvast Võrru oli üldjuhul ok, kui välja arvata, et püüdis paar korda mind suunata põllu peale :wink: Aga vat tagasitulek oli täielik kadalipp tema jaoks....ma ei saanudki aru, milles asi aga ta üritas Võrust väljasõidust kuni Tartuni kuhugi X kohta mind saata, lalisedes kogu aeg, et püüa ümber keerata ja iga metsavahe tee oli tallle koduteeks, ometi oli marsruut korraktselt paika pandud. Amazing 8) Kui vaid korralik kaart tuleks, oleks asjal jumet piisavalt ja ma juba kujutan ette kui mõnus oleks sellise aparaadi kaasabil Norramaal liigelda (kuhu ongi plaan võetud minna sel aastal)...
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
Kasutaja avatar
raivo-ViasatNDS
Entusiast

Postitus Postitas raivo-ViasatNDS »

Ilmselt on asi selles et oled valinud tomtomil marsruudi leidmiseks lühima teekonna,siis ta sokutab sind igale väikesele külavaheteele,Vöta marsruudi koostamiseks kiireim tee ja need lollused peaksid enamus kaduma.Sama on ka Scandinavia kaardiga tomtom 5.20-ga.100% seda aparaati ikka usaldada ei vöi,peab ikka ise ka jälgima kuhu lähed sest kaardid on vanad.
Kasutaja avatar
arkoko
DigiTVfänn

Postitus Postitas arkoko »

truffi kirjutas:Kus kohast seda saada...siiani torrentis nagu ei ole näinud...
Vaata PM'i.
truffi kirjutas:Kui vaid korralik kaart tuleks, oleks asjal jumet piisavalt ja ma juba kujutan ette kui mõnus oleks sellise aparaadi kaasabil Norramaal liigelda (kuhu ongi plaan võetud minna sel aastal)...
Take it easy! Norra (nii nagu ka enamus Euroopast) pole Eesti (ega Baltikum) ja on ikka väga hästi kaartidega kaetud. Endal jäi sellel talvel Rootsis liigeldes suu lahti kui põhjalik oli isegi v5 kaart.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Vasta

Mine “Muidujutt”