Projektor koju

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

kannu kirjutas:Ok, ostad normaalsele inimesele vastuvõetamatu hinnaga HD teleka ja edasi?
Normaalsele inimesele!? Paluks selle kohta näiteid või definitsiooni!
Päris mitmed mu sõbrad on minu arvates 'normaalsed inimesed' ja omavad sellelegi vaatamata HD telekaid kodus. Mõni kohe mitut...
kannu kirjutas:Millist signaali siis sinna sisse söödetakse? Xoro mängijast või? Eestis puudub hetkel HD-l praktiline väärtus ja vaevalt see ka lähiajal muutub.
No ma ei tea, kas satilt need kümmekond HD kanalit kvalifitseeruvad sisuks aga blue-ray seadmed on juba üsna hea hinnaga müügil ning sony sõnul on jõuludeks 2006 uuesti välja antud üle 300 blue-ray filmi. On mida vaadata!
kannu kirjutas:No on küll hea pilt ja siis? No tehakse jah telekaid ja tõelised fännid kaifivad pilti no ja siis? On sellel kommentaaril mingi praktiline väärtus tavalisele inimesele?
Aga sinu kommentaaril? Parem kolime koopasse tagasi ja otsime üksteisel seljast täisid? Kuradile tehnoloogia revolutsioon!?

Ja jälle sa räägid mingist müstilisest 'tavalisest inimesest'... Näiteid või definitsiooni paluks... Siis teaks võrrelda või liigitada...
kannu kirjutas:No ei saa sa oma HD seadmetega tavalisest DVD-st paremat pilti kätte ja pole mõtet tatti pritsida kui teise inimese jutu mõttest aru ei saa.
'tavaline DVD'... Mis see veel on? Või milline siis see 'eriline DVD' on? Mul on DVD peale kirjutatud nii mõnigi jupike HD meediat data mode's. Täiesti tavalise dvd peale muide ja garanteeritult on pilt parem kui sinu 'tavaline DVD' SD + PS re¸iimis...

iCE
Kasutaja avatar
kannu
Uudistaja

Postitus Postitas kannu »

Jutt oli küll projektoritest.

Iva on selles, et minu arvates pole mõtet raisata 50k tehnika peale millega näeb parema kvaliteediga
- 10 kanalit satilt (koos promokanalitega)
- sony lubab näe lausa 300 filmi selle aasta lõpuks
- vahid oma juppe uutest ! filmidest

No ja siis ülejäänud filmitoodang läheb HD formaati kuidas?
Võetakse uuesti üles?

Eks muidugi, lollidelt on raha alati ära võetud. Minu õnn et sihukesi leidub, kuidagi peavad ju firmad arenduskulud tagasi saama.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

kannu kirjutas:Eks muidugi, lollidelt on raha alati ära võetud. Minu õnn et sihukesi leidub, kuidagi peavad ju firmad arenduskulud tagasi saama.
See jutt kisub jälle sinna - "loll miljonär".
Mis sa arvad kuidas ta need rahad teenis kui nii loll on? :shock:
Sinus räägib puhtakujuline eestlaslik kadedus... Et heameel on ainult siis kui naabrimehe lehm otsad annab...
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

kannu kirjutas:No ja siis ülejäänud filmitoodang läheb HD formaati kuidas? Võetakse uuesti üles?
Vaat siin näitad sa ülesse küll veidi asjatundmatust... Ei võeta uuesti ülesse vaid mängitakse uuesti maha FILMIRULLILT ja salvestatakse HD resoga CCD'ga. Oli ju lihtne!? Teadupärast on vanal heal filmirullil resolutsiooni küllaga...
kannu kirjutas:Eks muidugi, lollidelt on raha alati ära võetud. Minu õnn et sihukesi leidub, kuidagi peavad ju firmad arenduskulud tagasi saama.
Nooh... Mina arvan jälle, et lollidel polegi seda raha, et ennast HD asjandustega hellitada... See ikka targemate ja edukamate pärusmaa... Kõik ei pääse marjamaale - osa jääb ka karjamaale...

iCE :twisted:
Kasutaja avatar
kannu
Uudistaja

Nojah, mida rohkem raha seda hoolikamalt hoitakse, mis muud kosta.

Keegi küsis alguses abi ja millega teie 2 viimast teda aitasite?

Pakun, et polnud abi nagu si**agi.
Kasutaja avatar
videomakk

Postitus Postitas videomakk »

kannu kirjutas:Nojah, mida rohkem raha seda hoolikamalt hoitakse, mis muud kosta.

Keegi küsis alguses abi ja millega teie 2 viimast teda aitasite?

no õpetajad möllavad jälle. muide ICE. KES TEISELE NIME ANNAB SEE ISE SEDA KANNAB JA ON. NII ET SINU STAATUSEGA ON KORRAS
Muide ICE kui sul raha pole siis mõnel ikka on ka natuke. ära enda järgi hinda teisi
Viimati muutis videomakk, 22:39, 07 Apr 2006, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

kannu kirjutas:Iva on selles, et minu arvates pole mõtet raisata 50k tehnika peale millega näeb parema kvaliteediga...
Eks muidugi, lollidelt on raha alati ära võetud.
Ja järgmine...
kannu kirjutas:Nojah, mida rohkem raha seda hoolikamalt hoitakse, mis muud kosta.
:?: :?: :?:
kannu kirjutas:Keegi küsis alguses abi ja millega teie 2 viimast teda aitasite?
Aga sa ise? Soovitasid kiviajas kirpe edasi otsida? See oli sinu poolt tõesti kõva abi...
Viimati muutis tigekala, 22:57, 07 Apr 2006, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
videomakk

Postitus Postitas videomakk »

[quote="ice"][/quote]

Nooh... Mina arvan jälle, et lollidel polegi seda raha, et ennast HD asjandustega hellitada... See ikka targemate ja edukamate pärusmaa... Kõik ei pääse marjamaale - osa jääb ka karjamaale...

iCE :twisted:

tõeliselt targa inimese jutt
Kasutaja avatar
kannu
Uudistaja

Teema sisu oli ju kas suur telekas või projektor. Kõik sõltub vaatamise soovidest ju.
Mina soovitaksin oma nähtu põhjal Sanyot, Hp ei sobi küll filmide jaoks.
hinna ja kvaliteedi suhe: Pana 22 000+ krooni, Sanyo 16000 +/krooni.
Kasutaja avatar
kallo
Entusiast

Postitus Postitas kallo »

minu arvamus on et praegu sobib tavaline kuni 15 kilone projektor küll ja veel. Telekat ta päriselt siiski ei asenda, ehk vaadata saab siiski vaid suht pimedas. Ise sai ostetud veidi aega tagasi Toshiba TDP-S8 ja väga rahul. Sai see kõrvuti pandud Sanyo Z3 ga ja mingit muud vahet kui et Toshibal valge heledam ei tähelda. Pole mõtet esialgu minget ulmeresot taga ajada kui näiteks põhiliselt satituunerist signaali sinna sisestada. Niiet pole kõigil tarvis ferrarit osta kui sõit põhiliselt linnavahel käib ;-) Kui HD juba igalt pool uksest ja aknast sisse tuleb on ammu tänane projektor vanarauaks kulunud...
MUTANT/AB IPBOX200 * Triax 110/90 * 1/5/13/19/28/36
Kasutaja avatar
kannu
Uudistaja

Soovitan sellist linki http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:94
Samas foorumis on arutatud ka suhteliselt hästi HD olemust. Ja ka seda mis tegelikult on pakutava HD toodangu (pildi) taga.

See link vast ka kasuks
http://www.projectorpeople.com/hometheater/default.asp

No tegelikult on oma silm kõige parem määraja. Videopilti näitavad nad kõik, küsimus on selles et millist pilti vaadata. Ja vahe tuleb selles sisse kas projektoriga näidata filmi või teha presentatsioone/näidata exeli tabelit vms. Filmi vaatame ikka pimedamas, presentatsioonid/tabelid päevavalges. Päevavalguses vaatamiseks on vaja suurt valgustugevust lisaks kontrastsusele, filmide vaatamiseks piisab ka ca 800-1000. Päevavalguses filmi vaadates ka väga suure valgustugevusega/kontrastsusega ei saa head värviedastust. Pilti loomulikult näed. Tabelite vaatamise puhul pole värviedastus jällegi nii "oluline". Sellega jagunevadki projektorid kontori omadeks ja filmi vaatamiseks. See konkreetne HP ongi pigem nn. office projektor, päevavalguses näeb peeneid tabeleid ideaalselt, pimedas filmi vaatamise puhul jääb värvi edastus nõrgaks. Multimeedia küll, kuid sama raha eest saab just filmide osas spetsiaalselt kodukino jaoks toodetud projektoritelt parema tulemuse.
Seda kas LCD või DLP valida, sõltub jällegi enda silmast. Selles hinnaklassis eelistan ise LCD projektorit, mille värvid on minu silma jaoks meeldivamad kuna korralikud DLP projektorid on tuntavalt kallimad.
Nende Sanyo ja Toshiba vahe vast ongi nüanssides (peale DLP ja LCD vahe, et keegi "tarkur" jälle igisema ei hakkaks), Sanyo on tegelik 16:9, HDMI-ga ja reso on tuntavalt suurem. Sellest kuidas ühest või teisest silmale nähtava parema pildi kätte saab, sõltub juba ülejäänud komponentidest ehk kaablid/signaalikvaliteet jne. Söötes 30 000 kroonist projektorit Leedus toodetud DVD- ga läbi s-video on pilt oluliselt halvem kui 10000 projektorit söötes kvaliteetsest DVD mängijast kvaliteetse DVD-ga läbi "progressiv scan" komponent sisendi.
Ütlesin, et HP ei sobi selle põhjalt et ise olen konkreetset mudelit võrdlenud ja minu silmale see ei sobinud võrreldes samas klassis spetsiaalselt kodukino jaoks mõeldutega. Samas kõik on subjektiivne.
Kasutaja avatar
vbenno
Edasijõudnu

Postitus Postitas vbenno »

kas on kellelgi veel arvamusi sony projektorite kohta
vlp-hs60 või vlp-vw50
Vasta

Mine “Muidujutt”