Soome digi

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Kuidas hetkel leviga lood on? Siin on levi veelgi tugevamaks läinud, pildiga tulevad nüüd nii E57 (S 68% ja Q 50%, pilt laitmatu) kui ka E60 (S 59% ja Q 25%, pilt sujuv, kergelt hakib). E63 (S ~25% ja Q 5%) pealt tuleb ainult kanalite nimekiri, pilti ei ole... ja see kõik tuleb tuleb 93 km kauguselt toaantenniga vastu võttes. Kuidas Põhja-Eestis lood Soomega on? Kui seal on atmosfääriga sama seis kui siin, siis võib ka Soome telesignaal vast kaugemale levinud olla.
Kasutaja avatar
a1
DigiTVfänn

Postitus Postitas a1 »

TarmoTanilsoo kirjutas:Kuidas Põhja-Eestis lood Soomega on? Kui seal on atmosfääriga sama seis kui siin, siis võib ka Soome telesignaal vast kaugemale levinud olla.
Vaikus eetris.
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

a1 kirjutas:
TarmoTanilsoo kirjutas:Kuidas Põhja-Eestis lood Soomega on? Kui seal on atmosfääriga sama seis kui siin, siis võib ka Soome telesignaal vast kaugemale levinud olla.
Vaikus eetris.
Nüüd hakkab vaikima ka siin.
robka97
Edasijõudnu

Postitus Postitas robka97 »

:(
Viimati muutis robka97, 12:05, 07 Jaan 2008, muudetud 1 kord kokku.
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Kas põtradel jälle mingi kampaania või asi ülelevis - hetkel Canal+ kanalid vabad ..., :shock:
Samuti ka Urheilu+Kanava.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

bljumkin kirjutas:Kas põtradel jälle mingi kampaania või asi ülelevis - hetkel Canal+ kanalid vabad ..., :shock:
Samuti ka Urheilu+Kanava.
Kuidas satiga lood on? (1W ja 4,8E). Hetkel ei viibi Kundas, olen Tartus. Kas Urheilu+ ka Viasatist Siriuselt tuleb?
bljumkin
DigiTVfänn

jyri403 kirjutas: Kuidas satiga lood on? Hetkel ei viibi Kundas, olen Tartus. Kas Urheilu+ ka Viasatist Siriuselt tuleb?
Kahjuks asub sat esivanemta juures.Ei ole võimalust kontrollida.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

bljumkin kirjutas: Kahjuks asub sat esivanemta juures.Ei ole võimalust kontrollida.
Ex siis homme hakkan piiluma.
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Minumeelest need Urheilukanava ainult DVB-T -seega satilt neid kanaleid sa leidma ei peaks...
jyri403
DigiTVfänn

Canal+ on satil küll olemas. Piilun sedagi. Urheilu+ piilumisest ei tule enne pühap. õhtul midagist välja. Vast esmasp. hommikuni venitavad.
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Päris kindlasti pole seda ka Canal+ paketis sati peal- http://www.lyngsat.com/packages/canaldigital.html

Aga VIIHDE paketi omanikuna poleks mul midagi selle vastu et see kunagi sinna tuleks... :)
huvik
Edasijõudnu

Postitus Postitas huvik »

Asi selge:kui vaatad Canal+ soomlaste mpeg2-s siis näitab Scrambled Signal,Neotioniga viskab pildi ette.
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Ma ei tea, kuidas Põhja-Eestis lood on, aga siin on levi meeletu. Analoogi ajal vaatasin Soomet ülileviga nii, et antenn oli Koeru telemastiga samas sihis. Praegu tuleb Koeru E57 S 72%; Q 83%. E60 S 68% ja Q 83%. E63 S 64% ja Q 59%. Päris kõva levi, arvestades, et kasutan toaantenni. Kuidas Põhja-Eestis soome praegu levib... Siin pole ma veel Koeru mastist kaugemale jõudnud
bljumkin
DigiTVfänn

TarmoTanilsoo kirjutas:Ma ei tea, kuidas Põhja-Eestis lood on, aga siin on levi meeletu. Analoogi ajal vaatasin Soomet ülileviga nii, et antenn oli Koeru telemastiga samas sihis. Praegu tuleb Koeru E57 S 72%; Q 83%. E60 S 68% ja Q 83%. E63 S 64% ja Q 59%. Päris kõva levi, arvestades, et kasutan toaantenni. Kuidas Põhja-Eestis soome praegu levib... Siin pole ma veel Koeru mastist kaugemale jõudnud
S on nagu tavaliselt,Q veidi kõrgem.
Soomlaste uuel muxil hetkel pilt täiesti vaadatav,harilikult S~60 ja Q<10,hetkel S~60 ja Q~40.Tore põdrakeelset Eurosporti vaadata, 8)
Too PlustTV kaart on erinevalt poole aasta tagusest ajast zuumboxis tööle hakanud.
btw,Canal+ Film ja Sport ja Urheilu+Kanava siiani vabad ...
Uurisin põtrade vastavaid saite - mingit kampaaniajuttu küll silma ei jäänud, :?
Mingi bug, :?:
... hetk peatu vaid, ..., 8)
Kasutaja avatar
Valdemaras
Uudistaja

Postitus Postitas Valdemaras »

bljumkin kirjutas:
TarmoTanilsoo kirjutas:Ma ei tea, kuidas Põhja-Eestis lood on, aga siin on levi meeletu. Analoogi ajal vaatasin Soomet ülileviga nii, et antenn oli Koeru telemastiga samas sihis. Praegu tuleb Koeru E57 S 72%; Q 83%. E60 S 68% ja Q 83%. E63 S 64% ja Q 59%. Päris kõva levi, arvestades, et kasutan toaantenni. Kuidas Põhja-Eestis soome praegu levib... Siin pole ma veel Koeru mastist kaugemale jõudnud
S on nagu tavaliselt,Q veidi kõrgem.
Soomlaste uuel muxil hetkel pilt täiesti vaadatav,harilikult S~60 ja Q<10,hetkel S~60 ja Q~40.Tore põdrakeelset Eurosporti vaadata, 8)
Too PlustTV kaart on erinevalt poole aasta tagusest ajast zuumboxis tööle hakanud.
btw,Canal+ Film ja Sport ja Urheilu+Kanava siiani vabad ...
Uurisin põtrade vastavaid saite - mingit kampaaniajuttu küll silma ei jäänud, :?
Mingi bug, :?:
... hetk peatu vaid, ..., 8)
kas 3.mux on see mis tuleb 46.-ndalt kanalilt; urheilu ja canal+ ?
koodivaba jah,
S50% Q64%, hääl hakib (pilt muidugi ruudutab kah kergelt)
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”