Uudiseid NAD-ilt .

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Uudiseid NAD-ilt .

Postitus Postitas faas »

Kuna ise pean väga lugu NAD-i pillidest,ja olen oodanud seda siis äkki kedagi huvitab veel.NAD lasi välja lõpuks Blu-ray mängija hind veel teadmata aga müüki peaks saabuma detsembris,kodukalt infot pildid jne.
http://nadelectronics.com/products/dvd- ... isc-Player" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis faas, 23:29, 22 Aug 2009, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

Re: Uudis.NAD-ilt Blu-ray mängija.

Postitus Postitas antonio1 »

oskad sa faas öelda, kes(või kas) veel peale audiocenteri eestis nad'i asju müüb, norm hinnaga ma mõtlen?
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:) Ei kiida ega laida neil EU-s parimad hinnad tundub,ja Eestis vist ainukesed maaletoojad.Ma olen netis sobranud küll siis Audiocentrist tavaliselt odavam kui teistes kohtades.Pole ju laiatarbekaup ja päris kirved hinnad meiega võreldes teistes kohtades. :)
Ja kunagi sobrasin jänki poodides siis krt.imestama paneb ei lüpsta meid siin. :D
Ja lisaks head asja päris tasuta ei saa,ja kui kogemus puudub siis väga ei hinda.Proovima peab sihukesi asju ja ime küll ma leidnud mõned vidinad kallimalt müügis kui uued ja põhjendus enam ei ole saada. :) Muide minu arvamus on ainult minu ja vaidlema ei hakka kui sogaks läheb teema siis palun kustudada :)
Kasutaja avatar
0000
Tegija

Postitus Postitas 0000 »

Kui hind oleks mõistlik siis huvi on olemas ;=)
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Kui kõlakaid uskuda siis hind peaks tulema 15000 eegu kandis.
Kasutaja avatar
Carat_EST
Digivanake

Postitus Postitas Carat_EST »

Kuidas nende plaatidega ja regioonidega (ka saadaolevad pleierid) meil on?
BD_Region.jpg
BD_Region_H.jpg
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kasutaja avatar
Inq
Entusiast

Postitus Postitas Inq »

Nende Bluray regioonidega on nii nagu on, osadel regiooni plaatidel ei ole tegelikult regiooni lukku ja mängib edukalt ka B regiooni mängijas. Alati kui midagi tellida, siis on alati abiks tänuväärne list http://bluray.lindsite.dk/
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Re: Uudiseid NAD-ilt .

Postitus Postitas faas »

NAD-ilt siis kohe kohe saabub müüki uus LUX võimendi http://nadelectronics.com/products/mast ... -Amplifier" onclick="window.open(this.href);return false;
:D hind saab ilmselt olema kaunikesti soolane(kindlasti on hinda väärt) :)
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
Yks
Entusiast

Postitus Postitas Yks »

Pildi järgi näeb NADile kohaselt kole välja. :lol:
Sisu on ilmselt oma hinda väärt.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

Pensionieeliku ja raadioinsenerina (TPI 1980) tunnen huvi sellise lahenduse nagu
Direct Digital Amplifier kohta - kas oskab keegi soovitada head kohta lugemiseks?

Google on loomulikult ka käepärast, aga ehk on see tee juba kellelgi läbi käidud?

Tehnilised parameetrid on muidugi vägagi jumekad:
# 2 X 250W Continuous Power at 8 and 4 Ohms
# >500W IHF Dynamic Power
# <0.004% THD 20Hz – 20kHz from 500mW to 250W
# >120dB Dynamic Range
# 40uV Residual Noise
# >2000 Damping Factor at 50Hz +0/-0.5dB Frequency Response 20Hz – 20kHz, -3dB >85kHz
# Channel Separation >90dB @ 1kHz, 80dB @ 10kHz
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

Mnjaa...
natuke "googeldamist" - tehnoloogia kohta ollakse üsna vait,
aga midagi ikka :) :

Masters Series M2 Direct Digital Amplifier from NAD Electronics is a digital amplifier that can be thought of as a digital-to-analog converter (DAC) that directly drives a loudspeaker with the same precision as the best low-level DACs. More sophisticated than the Class D analog amplifiers often erroneously referred to as digital, the M2 is the first digital amplifier to exceed almost all the best analog amplifiers for low noise and distortion. At the same time, the M2 can deliver startling power: 250 Watts to each of two channels, and 500 Watts dynamic power. As such, the M2 redefines what is possible with digital amplifier technology.

The M2 exploits the resolution potential of high-definition (HD) audio, implements digital error correction, uses it to reduce distortion, and introduces direct digital feedback amplifier architecture.

The M2's extremely wide data path generates speed and precision with low noise and low distortion. A built-in analog-to-digital converter accommodates existing analog audio sources such as turntables and FM tuners.

The M2 will ship the summer of 2009 for $5,999.
Kasutaja avatar
linni
Entusiast

Postitus Postitas linni »

Carat_EST kirjutas:Kuidas nende plaatidega ja regioonidega (ka saadaolevad pleierid) meil on?
Vähemalt Sony bluray mängijad on juba mõnda aega regioonivabaks häkitavad.
Kasutaja avatar
Inq
Entusiast

Postitus Postitas Inq »

linni kirjutas:
Carat_EST kirjutas:Kuidas nende plaatidega ja regioonidega (ka saadaolevad pleierid) meil on?
Räägid ehk natuke lähemalt ka sellest "häkkimisest"? Muidu jääb "naised saunas rääkisid" maik sellele väitele juurde.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Nagu mina nendest häkkidest aru olen saanud siis mõikavad ainult DVD osale sinikiir jääb nagu on.Asjast tiba juttu videohelp.com kui kellegil vaja siis enamus dvd häkke sealt saada, kah sinikiire pillidele midagi leida. :)

Yks ilu peitub vaataja silmades ja arusaamises.Mulle isiklikult meeldib NAD-i disain kodus juba kolmas resiiver sellelt firmalt ei mingeid jõulupuu sarnaseid tulukesi ega muud tarbetud tilu-lilu, lihtne aga häält teeb head. :)

Henkka ega seda eriti ei avaldatagi enamus on ostedud lahendused X laboritelt kes eriti ei reklaami oma lahendusi ja kui siis üldine pläma :D
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
linni
Entusiast

Postitus Postitas linni »

Inq kirjutas:
linni kirjutas:
Räägid ehk natuke lähemalt ka sellest "häkkimisest"? Muidu jääb "naised saunas rääkisid" maik sellele väitele juurde.
Häkk käib DVD osa kohta, jah. Sinikiirt ennast pole perspektiivis vajadust häkkida, 2008 aasta seisuga moodustasid regioonivabad bluray plaadid 70% kogu toodangust ning see osa on pidevas suurenemises.
Vasta

Mine “Muidujutt”