Starman Humax digibox
Starman Humax digibox
Küsimus selline: kui ma lõpetan lepingu Starmaniga siis ma saan vaadata kodeerimata eesti kanaleid Humax digiboxiga (mis oli väljaostetud). Asun Paides, kus anaalogTV rohkem ei ole, maja on 5korruseline.
SAT-TV süsteemid
- Paigaldus, seadistamine, hooldus
- Digiboxide müük, teenuspakettide pikendus
- Linux Digiboxid (Dreambox, Skyway, VU Solo)
Kontakttelefon 58866696
Kontakttelefon 58866696
Re: Starman Humax digibox
Kust Sa neid siis vaatad? Kui lepingu lõpetad, miks siis starman nad Sulle kaablisse alles peaks jätma?
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Lihtsalt kuuskilt kuulsin seda.Plinn kirjutas:Kust Sa neid siis vaatad? Kui lepingu lõpetad, miks siis starman nad Sulle kaablisse alles peaks jätma?
SAT-TV süsteemid
Kontakttelefon 58866696
Kontakttelefon 58866696
Vähemalt osa Eesti kanalitest peaks digikaablis koodivabad olema, aga lepingu lõpetamisel keeratakse isegi kaabliots jaotuskapis lahti.
- tsaarsataan
- Entusiast
clayer kirjutas:Küsimus selline: kui ma lõpetan lepingu Starmaniga siis ma saan vaadata kodeerimata eesti kanaleid Humax digiboxiga (mis oli väljaostetud). Asun Paides, kus anaalogTV rohkem ei ole, maja on 5korruseline.
Küsimus ju selles nagu ma aru saan,et tal oli starmaniga tehtud leping, et näha koodiall kanaleid(kaart)Aga nüüd ta seda kaarti enam ei taha ja soovib lepingu lõpetada.Digibox oli välja ostetud.Tasuta kanaleid 7tk saad ikka edaspidi vaadata selle boxiga.Mis siis ,et viid kaardi tagasi ja lõpetad lepingu.
Või panin mina teemast mööda?
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
Panid jah. Jutt ju kaablidigist (DVB-C). DVB-T puhul vastaks tõele.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
- tsaarsataan
- Entusiast
Zuumbox kirjutas:Panid jah. Jutt ju kaablidigist (DVB-C). DVB-T puhul vastaks tõele.
Ok.teemaalgataja võiks ise ka siis teinekord täpsem olla.Otseselt kaabel tv-st pole sõnagi ja digiboxe ka ju mitmeid.Aga vähemalt sai vastuse,et ei saa vaadata

110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).