AverTV Duo Hybrid PCI-EII
AverTV Duo Hybrid PCI-EII
Tere!
Kuna mu HVR-4000 andis teadmatta põhjustel ca paar-kolm kuud tagasi otsad (HD kanali vaatamise ajal kõrbes tükiplaadi sisemuses siiniklemmide juurest midagi läbi), otsustasin edaspidi muretseda DVB-T ja DVB-S/S2 seadmed eraldi (tulevikus ühekorraga ehk vähem väljaminekuid). Niisiis DVB-T seade on juba olemas: seesama AverTV Duo Hybrid PCI-E kaart.
Kaasasolev Aver MediaCenter võimaldab PIP ja PAP rezhiimis vaadata mitut kanalit üheaegselt. Kuna mul aga ametlik DVBViewer olemas siis kasutan seda, sellega pilt pisut parem ja mis oluline: võimaldab kuut programmi korraga salvestada(oluline seetõttu, et salvestama panekul pole vaja jälgida kas ja kui mitmed programmid omavahel kattuvad) Võibolla võimaldab ka Aver soft seda, pole uurinud. Nüüd aga küsimus suurele ringile: oskab ehk keegi öelda kas DVBViewer PIP'i võimaldab ja kui siis kuidas. Nende foorum suuremalt osalt saksakeelne mis mulle üle jõu.
Mõnusat lähenevat aastavahetust kõigile!
Kuna mu HVR-4000 andis teadmatta põhjustel ca paar-kolm kuud tagasi otsad (HD kanali vaatamise ajal kõrbes tükiplaadi sisemuses siiniklemmide juurest midagi läbi), otsustasin edaspidi muretseda DVB-T ja DVB-S/S2 seadmed eraldi (tulevikus ühekorraga ehk vähem väljaminekuid). Niisiis DVB-T seade on juba olemas: seesama AverTV Duo Hybrid PCI-E kaart.
Kaasasolev Aver MediaCenter võimaldab PIP ja PAP rezhiimis vaadata mitut kanalit üheaegselt. Kuna mul aga ametlik DVBViewer olemas siis kasutan seda, sellega pilt pisut parem ja mis oluline: võimaldab kuut programmi korraga salvestada(oluline seetõttu, et salvestama panekul pole vaja jälgida kas ja kui mitmed programmid omavahel kattuvad) Võibolla võimaldab ka Aver soft seda, pole uurinud. Nüüd aga küsimus suurele ringile: oskab ehk keegi öelda kas DVBViewer PIP'i võimaldab ja kui siis kuidas. Nende foorum suuremalt osalt saksakeelne mis mulle üle jõu.
Mõnusat lähenevat aastavahetust kõigile!
Re: AverTV Duo Hybrid PCI-EII
Vaatasin, et DVBVieweriga saab ainult ühe kanali(vist) algselt PIP'i panna, kas lisapluginatega tuleks rohkem võimalusi - pole viitsinud uurida.
Olles kanalil, mis "üles nurka läheb" - valid "View" ja sealt avanenud alamenüüst "Preview", "kast" tekib nurka ning
seejärel lülitud teisele kanalile, mida suures aknas tahad vaadata.
-------------------------
... on olemas "mosaic" valik menüüs, aga see mitteaktiivne, ehk on küsimus meie DVB-T MPEG4
videos, arvatavasti MPEG2 video'ga see "mosaic" vaatamine toimiks.
Olles kanalil, mis "üles nurka läheb" - valid "View" ja sealt avanenud alamenüüst "Preview", "kast" tekib nurka ning
seejärel lülitud teisele kanalile, mida suures aknas tahad vaadata.
-------------------------
... on olemas "mosaic" valik menüüs, aga see mitteaktiivne, ehk on küsimus meie DVB-T MPEG4
videos, arvatavasti MPEG2 video'ga see "mosaic" vaatamine toimiks.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Suured tänud andres66. Oled üks kõige abivalmimaid persoone (loen ka inglisekeelseid) foorumites.
DVBVieweri saksakeelses osas leidsin jah jutu mingist PIP'i pluginast aga kust seda saab ja mis ta võimaldab jäi keelebarjääri tõttu arusaamatuks.
DVBVieweri saksakeelses osas leidsin jah jutu mingist PIP'i pluginast aga kust seda saab ja mis ta võimaldab jäi keelebarjääri tõttu arusaamatuks.
Saksakeelseid lehti saab ju English-i ja mujalegi "pöörata":dreamants kirjutas:DVBVieweri saksakeelses osas leidsin jah jutu mingist PIP'i pluginast aga kust seda saab ja mis ta võimaldab jäi keelebarjääri tõttu arusaamatuks.
http://www.online-translator.com/site_T ... rmtlang=en
või
http://translate.google.com/
või
http://babelfish.yahoo.com/
või
http://www.worldlingo.com/en/websites/u ... lator.html
või
http://www.freetranslation.com/free-web-translation.htm
jne
- valgekotkas
- Admin
aga kuna sul on ametlik proge siis logi members area-le sisse (kasutajaks meiliadre ja parooliks dvbvieweri parool, need samad millega proge installides aktiveerid) ja seal allalaadimiseks kõik kellad ja viled mis valmistet olemasdreamants kirjutas: DVBVieweri saksakeelses osas leidsin jah jutu mingist PIP'i pluginast aga kust seda saab ja mis ta võimaldab jäi keelebarjääri tõttu arusaamatuks.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Jah aga sealt ma kahjuks otsitavat ei leidnud. Foorumi inglisekeelses osas keegi küsis sobivate pluginate täielikku nimekirja. Vastustes väideti, et inglisekeelset ei olegi ja anti link saksakeelsele saidile kus oli väga pikk nimekiri erinevatest pluginatest, sealhulgas ka mingi PIP'i plugin. Kahjuks ma ei salvestanud seda linki. Eks ma otsin ta siis üles ja proovin carat_EST poolt soovitatuga tõlkida.valgekotkas kirjutas:aga kuna sul on ametlik proge siis logi members area-le sisse (kasutajaks meiliadre ja parooliks dvbvieweri parool, need samad millega proge installides aktiveerid) ja seal allalaadimiseks kõik kellad ja viled mis valmistet olemasdreamants kirjutas: DVBVieweri saksakeelses osas leidsin jah jutu mingist PIP'i pluginast aga kust seda saab ja mis ta võimaldab jäi keelebarjääri tõttu arusaamatuks.
Igaljuhul tänan vastukaja eest.
PIP töötab mul dvbvieweri ja hvr4000-ga DVB-T režiimis kõikide kanalitega, satiga funkab vaid siis, kui kanalid on sama transpondri ja sama sageduse peal (sama DVB data stream peab kah olema). Mingit vastavat pluginat memberite sektsioonis ei märganud 

Jah, tänu andres66 tagasisidele leidsin ka mina selle võimaluse üles. Aga see pole see - Aver MediaCenter võimaldab enamat: mitu PIP'i, kursoriga PIP'ide suuruse muutmist, ekraani jagamist mitme kanali sektoriks. Tundub, et olen mind huvitavale küsimusele vasuse saanud - kahjuks negatiivse. Võite ju öelda, et mis sa vahutad, kasuta Aver MediaCenerit ja ole rahu. Mulle aga tundub DVBViewer üldjoontes käepärasem. Ilmselt tuleb seni erinevates vajadusolukordades mõlemat kasutada, lootuses, et ehk hea ja universaalne tulevikus siiski ka luuakse.tom1245 kirjutas:PIP töötab mul dvbvieweri ja hvr4000-ga DVB-T režiimis kõikide kanalitega, satiga funkab vaid siis, kui kanalid on sama transpondri ja sama sageduse peal (sama DVB data stream peab kah olema). Mingit vastavat pluginat memberite sektsioonis ei märganud
Olen üks suur kõrv ja punnis silm kui keegi millelegi enamale veel vihjata oskab.
- valgekotkas
- Admin
oled juba 4.0 versiooni ka selga ajanud ?
Olen. Ja andres66 vihjete põhjal ka PIP olemas. Ka asi aga vajaks arendamist. PIP nimelt.valgekotkas kirjutas:oled juba 4.0 versiooni ka selga ajanud ?
Uue versiooni võrdlusesse ei oska ma esialgu sõna sekka õelda sest vana olen kasutanud vaid HVR-4000'ga, mille juures esines teatud probleeme, mis oli ka üks põhjusi miks ma otsustasin DVB-S/S2 ja DVB-T kaardid eraldi muretseda. Niipalju võin õelda, et koostöös AverTV Duo Hybrid PCI-EII + DVBViewer 4.0 + CyberLink(PDVD8) annab parema pildi kui sama kaart oma originaal softiga.
suurim erinevus ehk see, et nüüd vahetab ilusti dvb-t kanalilt satile ja vastupidi. Kanalite vahetus tundub üldse pisut kiiremaks läinud olema. Endiselt aga kaotab aeg-ajalt signaali ära, kui vahetatav kanal asub teisel satil kui hetkel eesolev. See võib-olla ka hoopis mingi diseqci kala...dreamants kirjutas:Olen. Ja andres66 vihjete põhjal ka PIP olemas. Ka asi aga vajaks arendamist. PIP nimelt.valgekotkas kirjutas:oled juba 4.0 versiooni ka selga ajanud ?
Uue versiooni võrdlusesse ei oska ma esialgu sõna sekka õelda sest vana olen kasutanud vaid HVR-4000'ga, mille juures esines teatud probleeme, mis oli ka üks põhjusi miks ma otsustasin DVB-S/S2 ja DVB-T kaardid eraldi muretseda. Niipalju võin õelda, et koostöös AverTV Duo Hybrid PCI-EII + DVBViewer 4.0 + CyberLink(PDVD8) annab parema pildi kui sama kaart oma originaal softiga.
hauppauge hvr4000
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
Saame näha. Uue DVB-S/S2 muretsemine seisab veel ees. Äkki pakub keegi häid variante.tom1245 kirjutas:suurim erinevus ehk see, et nüüd vahetab ilusti dvb-t kanalilt satile ja vastupidi. Kanalite vahetus tundub üldse pisut kiiremaks läinud olema. Endiselt aga kaotab aeg-ajalt signaali ära, kui vahetatav kanal asub teisel satil kui hetkel eesolev. See võib-olla ka hoopis mingi diseqci kala...dreamants kirjutas:Olen. Ja andres66 vihjete põhjal ka PIP olemas. Ka asi aga vajaks arendamist. PIP nimelt.valgekotkas kirjutas:oled juba 4.0 versiooni ka selga ajanud ?
- valgekotkas
- Admin
kogemused puuduvad aga lihtsalt pakun http://www.ox.ee/est/product/75680" onclick="window.open(this.href);return false;dreamants kirjutas: Saame näha. Uue DVB-S/S2 muretsemine seisab veel ees. Äkki pakub keegi häid variante.

Tänud. Päris huvitav variant: koos CI mooduliga ma oletan (erweiterbar für PayTV-Empfang).valgekotkas kirjutas:kogemused puuduvad aga lihtsalt pakun http://www.ox.ee/est/product/75680" onclick="window.open(this.href);return false;dreamants kirjutas: Saame näha. Uue DVB-S/S2 muretsemine seisab veel ees. Äkki pakub keegi häid variante.
- valgekotkas
- Admin
oxis müüdav on ilma moodulita - seda ongi kaks versiooni ja mooduliga vist meil müügil ei ole ... rõhk sõnal vistdreamants kirjutas:Tänud. Päris huvitav variant: koos CI mooduliga ma oletan (erweiterbar für PayTV-Empfang).valgekotkas kirjutas:kogemused puuduvad aga lihtsalt pakun http://www.ox.ee/est/product/75680" onclick="window.open(this.href);return false;dreamants kirjutas: Saame näha. Uue DVB-S/S2 muretsemine seisab veel ees. Äkki pakub keegi häid variante.