Kas keegi remondib ZuumBoxe.
Kas keegi remondib ZuumBoxe.
Peale ühest kohast teise viimist andis box otsad.Ei mingit elumärki.Kas keegi oskab remondimeest soovitada või on sellest pillist huvitatud.Koos puldiga tahaks 500.-
Re: Kas keegi remondib ZuumBoxe.
mis tal häda on ? Ei võta toidet sisse ?
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
remondimeest ei oska soovitada. garantii peaks olema 2 aastat, kas see on läbi?mulk kirjutas:Peale ühest kohast teise viimist andis box otsad.Ei mingit elumärki.Kas keegi oskab remondimeest soovitada või on sellest pillist huvitatud.Koos puldiga tahaks 500.-
kui see on HD versioon, ma võtaks 500.- ära. siis PM.
Loe siit:http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?p=97440#p97440mulk kirjutas:Peale ühest kohast teise viimist andis box otsad.Ei mingit elumärki.Kas keegi oskab remondimeest soovitada või on sellest pillist huvitatud.Koos puldiga tahaks 500.-
Kas sul kastil garantiiaeg läbi?
Või kui sa pole asja "esimene ostja" siis kas suudad leida selle isiku kes ta ostis? - ainult ostja (kellel on ostu/müügi või rendilepingu tõttu kliendinumber) saab anda kasti garantiiremonti / Starmanis ümber vahetada.
Ostetud pandikast.seepärast garantiid pole.Töötas veatult.Sai naabrile müüdud.Ise viisin ja panin järgi,änam voolu sisse ei võta.
võibolla lihtsalt kaitse läbi.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kaitse kindlasti mitte.Niipalju taipan ise .Pakuti varjanti,et mõni lüüt lühises.Telekate põhi viga kui on voolu katkestus.
Palju seal siis hind oli?mulk kirjutas:Ostetud pandikast.seepärast garantiid pole.
Oled sa kasti lahti kruvinud - võib olla on viga silmaga näha - kuskilt ots lahti, mõni detail "kärsanud" või muud sellist (ka toitejuhe/pistik võib katki olla).
Maksis 1000.- Kontrollisin kaitset,kaitse korras ja näha pole midagi.
selline näeb siis zuumbox seest poolt välja.
mul oleks seda kaardi lugejat vaja,tundub teine ära põlenud seest.
jube kärsakas on camil küljes.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Päris seadusi ei tea,aga üldiselt kehtib pandikates tava ,et kui ei tööta tooge homme tagasi.Antud box mitu kuud minu ja oli igati korras.
Kaardilugeja seal üleval vasakus nurgas??
matles kirjutas:Kaardilugeja seal üleval vasakus nurgas??
jah
lihtsalt eemaldatav ja paigaldatav.
Kui viitsid tee igast trükkplaadist/moodulist eraldi foto ja seda mõlemast küljest.kapa kirjutas:selline näeb siis zuumbox seest poolt välja.
Nüüd räägid et kaardilugeja "kärsand" muidu aga väitsid et toidet ei võta sisse.
Kas siis kui kaardilugeja lahti ühendad võtab toite sisse?
Kontrolli ka toitelülitit tagaküljel - silda see üle, sellised kipuvad kergelt lagunema, endine omanik on pagan teab mida selle boxga teinud, box võib olla ka vett/niiskust saanud - miks muidu peaks CAM kärssama....
P.S. Saad sa uurida kirju selle kõrgsagedusmooduli kõrval ja peal (plekid maha)?
Oleks ikka vaja ükskord selgust kas kõrgsagedusosa on tõesti ilma VHF-ta!