odav digiboks
odav digiboks
Nii siis ,vaja 3tõeliiselt odavat digipoksi.Soovitavalt uued ja garantiiga.Pakuge head interneti poodi.Üle800 EEK ei tahaks maksta.
Re: odav digiboks
Selliseid bokse tahaks ka paljud teised... kui leiad jaga infot meilegi.
Hetkel ei tea küll, et nii odavalt midagi saaks (uutest jutt siis).
Hetkel ei tea küll, et nii odavalt midagi saaks (uutest jutt siis).
- peeter3000
- Digivanake
http://www.digi-shop.ee/PublishedServic ... de=T3100CO" onclick="window.open(this.href);return false;
minu arust odavaim Conaxi Zuumkaardikohaga..
minu arust odavaim Conaxi Zuumkaardikohaga..
Viimati muutis peeter3000, 20:54, 15 Okt 2009, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
neid General Satellite boxe müüs Bauhoffi aia ja ehitusmaterjali kauplus mingi 1190.-eek tükk
~1200 krooni eest pakkujaid on mitmeid. See on siiski 50% rohkem kui 800 krooni.
Või kui teistpidi võtta, siis 1200 kroonist tuleks teha 33.33% allahindlust, et saada 800.- ja ma ei usu, et nii head diili keegi teha tahaks, sellega võetakse nende palk ja leib ära.
Me kõik ootame kannatamatult alla 1000 krooni maksvaid bokse, et maal elavatele sugulastele-tuttavatele-sõpradele neid hulgem viia saaks.
Tõenäoliselt on järgmisel aastal samal ajal olukord juba palju parem... ja siis peaks ka alla 1000 krooni bokse saada olema.
Või kui teistpidi võtta, siis 1200 kroonist tuleks teha 33.33% allahindlust, et saada 800.- ja ma ei usu, et nii head diili keegi teha tahaks, sellega võetakse nende palk ja leib ära.
Me kõik ootame kannatamatult alla 1000 krooni maksvaid bokse, et maal elavatele sugulastele-tuttavatele-sõpradele neid hulgem viia saaks.
Tõenäoliselt on järgmisel aastal samal ajal olukord juba palju parem... ja siis peaks ka alla 1000 krooni bokse saada olema.
need kes maal elavatelt sugulastelt 800 eegu (või naca rohkema eest) kartulaid ja muud staffi said, ootavad 800 eeguseid boxe, aga mina sain sel sügisel ainult 2 kilekotitäit õunu, osa ussiaukudega ja ootan seetõttu kannatamatult kuni 80-krooniste boxide müügiletulekut..serxx kirjutas: Me kõik ootame kannatamatult alla 1000 krooni maksvaid bokse, et maal elavatele sugulastele-tuttavatele-sõpradele neid hulgem viia saaks.
Odav odavaks aga küsimus on ka kvaliteedis ja kindlasti ka tüüneri lisavõimalustes. Mõtlen CI moodulipesa. Hetkel pakub tasulist DVB-T-d ainult Starman, aga jumal seda teab, mis plaanid Elionil selle DVB-T-ga on. Mingisugused sagedused olla neil reserveeritud ja sideametlilt litsentsid kah saadud. Väga võimalik, et paari-kolme (5) aasta pärast on Starmanile Elion juba kahel rindel konkurent, esiteks oma IPTV-ga ja teiselt poolt DVB-T-ga. Odavamatel vist CI puudub, mõnedel ehk sisseehitatud CAM. Tasub seetõttu olla ettevaatlik, et pärast digiboks kasutuks/mõttetuks ei muutuks.
Aga kes lepib kohalike kanalitega ehk siis mux1 kanalitega siis muidugi, käib ka odav "juust".
MInu meelest on juba 1000 EEK juba piisavalt odav. . 200 EEK ei ole nii tappev summa, kui leiad 800, siis leiad ka need puuduvad 200. Kel kodus arvuti, see saab veelgi odavamalt (USB MPEG4 pulgaga).
Aga kes lepib kohalike kanalitega ehk siis mux1 kanalitega siis muidugi, käib ka odav "juust".
MInu meelest on juba 1000 EEK juba piisavalt odav. . 200 EEK ei ole nii tappev summa, kui leiad 800, siis leiad ka need puuduvad 200. Kel kodus arvuti, see saab veelgi odavamalt (USB MPEG4 pulgaga).
siiani vist kellelgi usb pulgaga pole õnnestunud üle kahe kuu starmani tasulisi kanaleid vaadata ilma, et vaatajakaarti digiboxis uuendama peax, või on uuemaid andmeid selles vallas liikumas?
elion jagab liitujatele tasuta dvb-t pulki, ju tal ikka selle õhu kaudu levivaga tõsi taga on ja plaanib ehk sellist varianti kasutama hakata, mida arvuti abil probladeta vaadata saab - see olex väike eelis starmani ees.
elion jagab liitujatele tasuta dvb-t pulki, ju tal ikka selle õhu kaudu levivaga tõsi taga on ja plaanib ehk sellist varianti kasutama hakata, mida arvuti abil probladeta vaadata saab - see olex väike eelis starmani ees.
küsimus ei ole operaatoris ja tema soovides, vaid kasutatavas tehnoloogias, mis ei võimalda kiipkaardile infot kirjutada.mønster kirjutas:elion jagab liitujatele tasuta dvb-t pulki, ju tal ikka selle õhu kaudu levivaga tõsi taga on ja plaanib ehk sellist varianti kasutama hakata, mida arvuti abil probladeta vaadata saab - see olex väike eelis starmani ees.
paljud (enamus?) smart cardi lugejaid oskavad T0, T1 protokolliga kirjutada. küsimus on operaatoris -mis protokolliga salvestava vaatajakaardi ta kasutusele võtab.a1 kirjutas:küsimus ei ole operaatoris ja tema soovides, vaid kasutatavas tehnoloogias, mis ei võimalda kiipkaardile infot kirjutada.mønster kirjutas:elion jagab liitujatele tasuta dvb-t pulki, ju tal ikka selle õhu kaudu levivaga tõsi taga on ja plaanib ehk sellist varianti kasutama hakata, mida arvuti abil probladeta vaadata saab - see olex väike eelis starmani ees.
praegusel momendil pc peal vaatajakaardiga vaatamisel ei oska soft mis kaardilt loeb sinna uuendusi kirjutada... ( ma ei tea kus pidur on koosluses vplug/wincsc , et kumb ei anna uuendusi kaardile... )
mina tean et küsimus on pigem nn "cam" softis. ON olemas CI moodulipesaga PCI SAT kaarte. Nende jaoks vastav soft kah olemas. Asi siis samasuguse lahendusega DVB-T kaarte müüa.
MUidugi, teatud operaatorid ei toeta kolmandate osapoolte lahendusi. Heaks näiteks viasat. Selles suhtes on pall alati operaatori väravas. Kui elion siiani kasutab softipõhist krüptimist-dekrüptimist (IPTV puhul) , siis tõenäoliselt üle DVB-T see enam ei toimi. Signaal liigub üle DVB-T "ühes suunas", mistõttu on DVB-T puhul ka elion sunnitud kanalid krüpteerima ja dekrüptimiseks vaatajakaardid klientidele käiku laskma.
MUidugi, teatud operaatorid ei toeta kolmandate osapoolte lahendusi. Heaks näiteks viasat. Selles suhtes on pall alati operaatori väravas. Kui elion siiani kasutab softipõhist krüptimist-dekrüptimist (IPTV puhul) , siis tõenäoliselt üle DVB-T see enam ei toimi. Signaal liigub üle DVB-T "ühes suunas", mistõttu on DVB-T puhul ka elion sunnitud kanalid krüpteerima ja dekrüptimiseks vaatajakaardid klientidele käiku laskma.
Viimati muutis Energizer, 19:20, 28 Mär 2009, muudetud 1 kord kokku.
ID-kaardi lugeja ju muidu oskab ID-kaardile kirjutada. ID-kaardi utiliidi abil saad ju oma PIN-id ära muuta (kirjutatakse kaardile, ja selleks tegevusek ei pea arvuti üldse online olema). Vist ikka probleem just selles softis mis TV vaatajakaarti loeb.descite kirjutas:praegusel momendil pc peal vaatajakaardiga vaatamisel ei oska soft mis kaardilt loeb sinna uuendusi kirjutada... ( ma ei tea kus pidur on koosluses vplug/wincsc , et kumb ei anna uuendusi kaardile... )
kaardilugejaga kirjutamine võib ntx siis ebaõnnestuda, kui kaart tahab programmeerumisex Vpp kontaktile +12V saada, aga kaardilugeja võimaldab vaid +5V pinget. kuid kõrget pinget Vpp kontaktile tahcid vanad EPROM-ga smart cardid, ei usu hästi, et Starmani kaart sihuke on.