Tervist!
Mul siis selline probleem. Et Vaatan ja vaatan telekat. paar minutit saan jälle vaadata ja siis viskab üsna suvalisel hetkel programmi kinni ja kõik. Coodekidena kasutan enamjaolt Ffshow-i(video jaoks) Kas seal on mingi Bug sees? Tegu on DVB 4 versiooniga. Imelik oli veel see, et pilt on üsna säbruline ja kehvem kui 3.9 versiooniga. Mingi seadistuse viga ma kardan.
Proovisin ka 3.9 kuid too oli sama tark.
Kellelgil mingi idee?
DVBviewer Lülitab end ise enesest välja.
Re: DVBviewer Lülitab end ise enesest välja.
Mul on selline karvane tunne et kasutad kräkitud versiooni.served kirjutas:Tervist!
Mul siis selline probleem. Et Vaatan ja vaatan telekat. paar minutit saan jälle vaadata ja siis viskab üsna suvalisel hetkel programmi kinni ja kõik. Coodekidena kasutan enamjaolt Ffshow-i(video jaoks) Kas seal on mingi Bug sees? Tegu on DVB 4 versiooniga. Imelik oli veel see, et pilt on üsna säbruline ja kehvem kui 3.9 versiooniga. Mingi seadistuse viga ma kardan.
Proovisin ka 3.9 kuid too oli sama tark.
Kellelgil mingi idee?
Sai jah, nagu Trialimiseks hangitud.
Kuid arvad et on asi selles?
Sel juhul peab vist ikka õige asja ära ostma.. Täitsa mõnus programm on.
Sel juhul peab vist ikka õige asja ära ostma.. Täitsa mõnus programm on.
- valgekotkas
- Admin
99% on asi sellesserved kirjutas:Sai jah, nagu Trialimiseks hangitud.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Hinda on see programm tõesti väärt
Sama trikki teeb ta ka siis kui sul ei ole miinimum riistvara nõuded täidetud. Kui oled kiire ja jõuad valida "Audio/video disbled" jääb programm tööle. Näiteks kui tahad ainult salvestada (mul 400mhz rondi peal salvestab 3 kanalit korraga
)

Sama trikki teeb ta ka siis kui sul ei ole miinimum riistvara nõuded täidetud. Kui oled kiire ja jõuad valida "Audio/video disbled" jääb programm tööle. Näiteks kui tahad ainult salvestada (mul 400mhz rondi peal salvestab 3 kanalit korraga

Sai soetatud ja kõik töötab kui kellavärk. Lindistamised ja kõik puha. Nüüd pean oma USB-TV kaardi ainult korda tegema (antenni pistik suutist küöljest ära murduda)