Amos/Thor
Amos/Thor
On kellelgi kogemusi kui suurt panni tahab,proovisin 60 cm offsetiga,aga mõlemaid korraga kätte ei saanud,kui üks neist sattidest tsentris siis kõik ok,aga külje peal ei midagi,mõtlesin et proovin korra Alpsiga see pea teistest kitsam,kas on mõtet või suurem pann 

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Re: Amos/Thor
No kui sul sellest abi, siis minul üks 20 kraadi ja teine juba üle 20 kraadi kõrvalt.Signaal siis vastavalt thorilt ca 14db ( nordic) ja amose ukraina tugevamatelt kanalitelt kõigub 6-9db vastavalt ilmale.Alla 5db pilt dream 800-l tavaliselt läinud.Erand on sky uk kanalid, mis näitavad ka 4db veel suht ok pilti.Ehk kui häälestad siis ikka fookus amos ja püüa kõrvalt thor kätte saada.Thor ikka siga kõva, vähemalt nordick kiir.Digi tv oluliselt nõgema signaaliga.Jõudu katsetamisel.Usun, et sinu kombinatsioon on siiski võimalik.Vähemalt teoreetiliselt. 
edit: - aga see tahab saada ilmselt filigraanset häälestust ja mängimist asja juures.Telekas ja tuuner panni juurde, visuaalne signaali jälgimine, pea kaugus fookusest, h/v õige sätitamine, võimalikud panni fookused 3w,3,5w .... jne, aga ilmselt muna ei peaks kana õppetama ....
edit2: Ka täiesti kuivast sidrunist annab tavaliselt ikka tilga välja pigistada ja seda ma väidan ikka suht oma kogemustest.Olen ka vanal heal ajal oma 1.8m panniga imet teinud ja ka praegused saavutused on enamusel ilmset püüdmatud.
NB: Ennast kiitmast ma ei väsi ja kui ka väsin, siis alustan ................
edit3: On ammu teatud ja tuntud tõde, kõrvalt on võimalik vaadata KUNI 20 kraadi.Mina vaatan laiusega kokku 48 kraadi.Kusjuures otstes on pea kõik olemas.

edit: - aga see tahab saada ilmselt filigraanset häälestust ja mängimist asja juures.Telekas ja tuuner panni juurde, visuaalne signaali jälgimine, pea kaugus fookusest, h/v õige sätitamine, võimalikud panni fookused 3w,3,5w .... jne, aga ilmselt muna ei peaks kana õppetama ....

edit2: Ka täiesti kuivast sidrunist annab tavaliselt ikka tilga välja pigistada ja seda ma väidan ikka suht oma kogemustest.Olen ka vanal heal ajal oma 1.8m panniga imet teinud ja ka praegused saavutused on enamusel ilmset püüdmatud.
NB: Ennast kiitmast ma ei väsi ja kui ka väsin, siis alustan ................

edit3: On ammu teatud ja tuntud tõde, kõrvalt on võimalik vaadata KUNI 20 kraadi.Mina vaatan laiusega kokku 48 kraadi.Kusjuures otstes on pea kõik olemas.

Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Hea soovitus.
Vast niipalju täpsustaks, et fookusesse jah Amos kitsa ALPS LNB-ga ja Thor kõrval peaks tulema tavamõõdus LNB-ga, sest multifeed`is/kõrval on tavamõõdus LNB etem, kuna püüab/haarab hajunud kiiri rohkem kui kitsas LNB.
Seda juhul, kui muude oluliste näitajate osas on LNB-d võrdsed.
Koos Amos-ga saad kätte ka 5W teenused.
Teise ALPS`i peale mõtle siis, kui näed, et olemasolev tavamõõdus LNB jääb ikka liiga laiaks, st. tahaks fookusele ligemale.
Sellisel juhul tuleks juba kaaluda suurema antenni muretsemise otstarbekust.
Vast niipalju täpsustaks, et fookusesse jah Amos kitsa ALPS LNB-ga ja Thor kõrval peaks tulema tavamõõdus LNB-ga, sest multifeed`is/kõrval on tavamõõdus LNB etem, kuna püüab/haarab hajunud kiiri rohkem kui kitsas LNB.
Seda juhul, kui muude oluliste näitajate osas on LNB-d võrdsed.
Koos Amos-ga saad kätte ka 5W teenused.
Teise ALPS`i peale mõtle siis, kui näed, et olemasolev tavamõõdus LNB jääb ikka liiga laiaks, st. tahaks fookusele ligemale.
Sellisel juhul tuleks juba kaaluda suurema antenni muretsemise otstarbekust.
Aitüma,vastajatele.To elit,vaatasin sul siis ühes teemas pilt oma multifookus antennist,mis imenipiga keskelt 7,9 ja 10 kraadi korraga kätte saad,mul 7 ja 9 tulevad küll korraga aga 10?
Aga mis puutub amosesse,siis ikka pann opisut väiksevõitu,sain küll kõrvalt thori signa üle 90 kätte,aga selle nihutamisega läheb amose pea pisut fookusest välja ja ongi signaal väiksem,panin fookusesse alpsi,aga ei aidand midagi,signaal peab maximumi peal olema,sest 7000 seeria dream on ikka jube viletsa tundlikkusega.
Aga mis puutub amosesse,siis ikka pann opisut väiksevõitu,sain küll kõrvalt thori signa üle 90 kätte,aga selle nihutamisega läheb amose pea pisut fookusest välja ja ongi signaal väiksem,panin fookusesse alpsi,aga ei aidand midagi,signaal peab maximumi peal olema,sest 7000 seeria dream on ikka jube viletsa tundlikkusega.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Ega ma seda 10E pole tükk-aega vaadanud, sest NBA läks kinni ja muud huvipakkuvat seal pole. Nii, et ei hakka püüdmagi.
Endalegi üllatuseks avastasin täna, et ei näe sealt midagi.
Varem tulid 10E pealt ainult NBA ja mõned feed`id. Pudi-padi ei tulnud.
Endalegi üllatuseks avastasin täna, et ei näe sealt midagi.
Varem tulid 10E pealt ainult NBA ja mõned feed`id. Pudi-padi ei tulnud.
Pärast eurobird 9 vahetust 9a vastu, pole vähemalt minul enam asi võimalik.9a on nõrgema signaaliga ja 1,8m antenn on liiga kitsa suunadiagrammiga.See puudutab siis 9 +7E vaatamist ühe peaga.Eraldi 2 pead aga sinna ikka ei suru.Isegi alps on ikka suur mis suur.Samas kiskusin alpsi lahti ja aru ma jälle ei saa, miks korpus nii suur peab olema?Kui korpus sinna normaalne teha, siis paneks vabalt iga 2 kraadi tagant pea.Ehk on keegi veel kitsamaid kuskil näinud?
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Minul 9E fookuses kõrvalt ei püüa midagi 110 panniga ei 7E ega 10E alpsid on lnb-d. On keegi proovinud neid peenikesi oma panniga oluliselt peenemad kui alps.Mõtlen kas mahub ja kuidas võtab kui 9e ja 5e vahele pista silma järgi endal ruumi jägub nende vahele pista.
http://www.lobster.ee/index.php?bm=webs ... nodeID=181" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lobster.ee/index.php?bm=webs ... nodeID=181" onclick="window.open(this.href);return false;
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
http://www.lobster.ee/index.php?gm=webs ... 4068_B.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
110cm antenniga tulevad 7E ja 9E kindlalt ühe ALPS-ga, kusjuures see LNB on fookuses, mis mul on rihitud ~8,5E-le.
Kuna 10E huvi enam ei paku, siis panen fookusesse 7,5...8 kraadi, sest praegu on 7E nõrgem kui 9E, kuigi mulle on huvitavam 9E.
Kuna 10E huvi enam ei paku, siis panen fookusesse 7,5...8 kraadi, sest praegu on 7E nõrgem kui 9E, kuigi mulle on huvitavam 9E.

Kui peen see ots tegelikult on?On kellegil ka selline juba olemas ja töös?
110 panniga on see võimalik.Aga 180 panniga juba ei saa.Seda enam, et mul jääb juba liiga palju kõrvale ka.
1,5m otsefookusega leiab niisuguse asendi, kus 7E ja 9E tulevad kindlalt ühe LNB-ga antenni sama asendi puhul.
Signaalid muidugi pole põhjas nagu eraldi suunatuna täpselt kummagile.
Signaalid muidugi pole põhjas nagu eraldi suunatuna täpselt kummagile.
Elit - me räägime üksteisest mööda.Mina räägin sellest, et ca 15 kraadi fookusest kõrvalt vaatavalt 1.8m pannilt ei saa enam näiteks 8E positsioonil ühe peaga vaadata.Loomulikult on seis teine, kui me paneme 1.5m panni fookusega 8E ja proovime siis.Ja ilmselt oleks ideaalne 1.1 - 1.2 m offset fookusega 8E + alps pead.Lisaks kehtib endiselt reegel, mida suurem on pann, seda kitsamalt ta võtab.
Paistab mängimist jälle panniga tulemas kuna 9e lisaks vaja kah 7e kinni püüda ja kui proovisin siis vahele alps ei sobinud eelmine aasta kui ladusin uuesti kogu mängu.
Ma pole küll kinde,l et 110 pann ja antud kooslus hea tulemuse annab 7e nõrk ja 9e kah ja poolpidust lahendust ei taha.Kah tiba W poole plaan sihtida eks annnan teada kui pelab asi ja kuidas. 

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
No ei taha ja ei saa ka võtta kasutusele teist panni.Kuigi see annaks korraliku tulemuse ja annaks lisaks võimaluse laieneda veel fix peadega 5W-st lääne poole.See 7E ei anna aga ka kuidagi hingele rahu...
Aga mul on selle 9E ja 5E vahel vahe pea olematu.5E-l istub veel 2 väljundiga pea kah.

Ma siin mõtlesin loobuda 5e krt. midagi head sealt ei tule .