Raadio 3 uus ja "huvitav" playlist

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Raadio 3 uus ja "huvitav" playlist

Postitus Postitas pint »

Kuna rhm'i foorumit enam pole, tuleb ilmselt raadioeetri jutud ka siia foorumisse mahutada.
Ma ei ole küll paraku kursis, kui paljud siinse foorumi asukatest seda raadiojaama kuulavad, kuid, need, kes kuulavad, on tõenäoliselt ka kursis, mis seal viimaste nädalatega toimunud on.
Lühidalt öeldes tundub, nagu oleks keegi tulnud, ning Raadio 3'e playlisti kõvasti Elmari ja veidi vähem Skyplusi ja veel muud muusikat külma kõhuga "sisse pressinud".
Kuidas muidu saaks seletada fakti, et ühtäkki kõlavad pidevalt eetris vanad Eesti ja Lääne lood (Apelsin, Mahavok, Abba jne) ning sekka ka veidrat vana lääne tantsumuusikat (Backstreet Boys, Robert Miles) No tule taevas appi.. Vanast Raadio 3'st on jäänud järgi riismed! :shock:
Kui keegi ehk mäletab, siis 2005 aastal tuldi välja lubadusega mängida kergemat rokkmuusikat ja äärmuslikud stiilid välja jätta. Ja need neli aastat tõesti nii oligi. Raadio 3 oli justkui Tallinna Mania sõsarjaam, küll veidi kergema kallakuga aga peamiselt kõlas selline mõnus uus ja vana kitarripop. Nüüd ei kutsu neid Elmari ja Europop lugusid küll enam kuulama..

Igaljuhul äärmiselt kahetsusväärne lugu, et üks hea raadiojaam niimoodi ära on "lörtsitud".
Või siis tehti mingi osav turu-uuring ja selle järgi siis timmiti. Sel juhul palju õnne nendele, kes sellist raadiot soovisid! :lol:

Vähemalt sain oma viha ja nördimuse nüüd ära jagada. Tänan tähelepanu eest! :D
;()
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Re: Raadio 3 uus ja "huvitav" playlist

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Njah... igaühele oma. Kellele meeldib Ivo Linna, kellele Kreisiraadio. Tegelikult mina lõpetasin Raadio 3 kuulamise juba siis kui Milling ja Reitelmann kinga said - sellega algas minu jaoks selle jaama "lörtsimine".
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

Ma ei tea kas seal veel inimhääli kõlab aga mingi aeg tagasi käisid küll jutud läbi et 24/7 muusikajaam ja kõik. (põhjuseks toodi mingid rahalised probleemid või midagi - nagu ikka)
Raadio 3 kodukas kirjutas: Sinu lemmiklood – kõik ühest jaamast!

ABBA, Queen, Madonna, Bryan Adams, Robbie Williams, U2, Tina Turner, Roxette, Smilers, Ines, Tanel Padar & The Sun, Blacky, Terminaator ja paljud teised lemmikud kolmest viimasest aastkümnest ootavad sind iga päev Raadio 3-e sagedustel üle Eesti.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Tundub jah et playlisti uuendatud ja mina leian küll et paremause poole.Vähemalt ei kuule nüüd sealt sama jura mis skyplus-is.Mul pole midagi vanema eesti ja lääne muusika vastu kui nad vaheldumisi tulevad,peaasi et ei kordaks pidevalt neidsamu laule päevast päeva võiks nagu mõne nädalakese vahele jätta muusikat on ju tohutult palju ja a´la skyplusi "hitid" võiks(või on juba) välja jääda(jäänud).Nii et jõudu ja jaksu Raadio 3 tiim.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Vasta

Mine “Muidujutt”