Pinnacle PCTV 100i Stereo (PCI) kaardiga digi vaatamine
Pinnacle PCTV 100i Stereo (PCI) kaardiga digi vaatamine
Kas selle kaardiga Pinnacle PCTV 100i Stereo (PCI) on võimalik üldse hetkel Eestil levivat digi vaadata.Nii palju kui olen siin lugenud olen saanud aru et asi ei ole kinni mitte rauas vaid tarkvaras.Mis peaks tegema et see kaart praegust digi näriks.
Re: Pinnacle PCTV 100i Stereo (PCI) kaardiga digi vaatamine
On see üldse digi-tv jaoks? Arvan, et see on siiski analoogi jaoks...
Googeldan veel natuke, aga....
Googeldan veel natuke, aga....
Mul endal on ka selline kahtlus et see ei ole üldse digi-tv jaoks.Seega umbes aasta pärast võib selle vist rahuliku südamega minema visata sest siis ei ole sellega vist midagi teha.Või kui kellelgi on mõni idee mis sellega teha aastapärast siis ehk avaldaks siin sest muidu peab see kunagi kallillt ostetud vidin rändama prügikasti. 

seda saaks kasutada näiteks analoogvideo arvutisse tõmbamiseks videokaameratest või videomakkidest-playeritest.
hauppauge hvr4000
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
Täitsa õige see mul kohe ei meenunud.Seega ei peagi minema viskama.Aga millised softid sobiks sellise tegevuse jaoks.
kasvõi pinnacle enda soft. Programmis juba valid capture video ja vastava source'i.arx kirjutas:Täitsa õige see mul kohe ei meenunud.Seega ei peagi minema viskama.Aga millised softid sobiks sellise tegevuse jaoks.
hauppauge hvr4000
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W
19,2E, 13E, 4,8E, 0,8W