RCS Digi TV
RCS Digi TV
Ida-Euroopa satipakett Digi TV hakkab ka üle minema kodeeringusse Nagra 3.tänasest Digifilm 1 enam ei näita,väidetavalt juba nagra 3 kodeeringus! iseenesest on see halb uudis neile kes seda veel emudega vaatas,kuna varsti terve pakett pime. Kahju!!
Re: RCS Digi TV
Moodulite lõpp siis paistab, suurt peale mustlaste ei avanud juba ammu.
peab vist parteid vahetama või ausaks hakkama 

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
ausalt vaatamine tähendaks olla viasati klient,ülejäänud asjad on kõik illegaalsed,isegi see kui omada teise riigi satioperaatori ametlikku kaarti eesti territooriumil.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Natuke ausaks on isegi EU kodanikuna väga raske saada
Kui kadunud Next HD veel täies jõus oli, üritasin Sky Italia kaarti saada. Isegi omades head Itaalia tuttavat, ei õnnestunud see mul kuidagi - mul elukoht Eestis ja ise Eesti kodanik ka veel.
Itaallane ei tahtnud riski oma kaela ka võtta, mille eest ma nüüd talle väga tänulik olen
RIP Next HD by Sky Italia ....

Kui kadunud Next HD veel täies jõus oli, üritasin Sky Italia kaarti saada. Isegi omades head Itaalia tuttavat, ei õnnestunud see mul kuidagi - mul elukoht Eestis ja ise Eesti kodanik ka veel.
Itaallane ei tahtnud riski oma kaela ka võtta, mille eest ma nüüd talle väga tänulik olen

vene Platforma HD-ga on natuke lihtsam,see on eestis saadaval nagu ka NTV+.
Natuke ausaks = Natuke rase...
Viimati muutis tigekala, 21:38, 29 Juul 2009, muudetud 2 korda kokku.
Tõesti next oli ülihea...mtv hd'ga ei saa võrreldaHenkka kirjutas:Natuke ausaks on isegi EU kodanikuna väga raske saada![]()
Itaallane ei tahtnud riski oma kaela ka võtta, mille eest ma nüüd talle väga tänulik olen![]()
Väga tahaks teada mitu protsenti meie riigis on ausaid inimesi, rasedad mind ei huvita, neid annab ise teha.tigekala kirjutas:Natuke ausaks = Natuke rase...
Seda ma räägingi, et natuke aus ei saa olla. Oled, kas aus või ei ole. Samuti on ka rasedusega, natuke rase ei saa olla. Oled, kas rase või ei ole.

Mis tv vaatamisse puutub siis ainult enese harimise ja huvi pärast,hall telku vaatamine siis komistasin netis filee otsa ja oh imet pilt ees või kaardi leidsin vedeles teine maas

Muidugi on kohti kus asju vedeleb palju

Kas hetkel on siis tõsiselt vaja karta, et ka sellel paketil varsti pilt eest läinud?
Paha lugu küll siis ju...
Varsti vist ei jää muud üle, kui oleks vaja osta teenust, millest me siin ei räägi
Paha lugu küll siis ju...
Varsti vist ei jää muud üle, kui oleks vaja osta teenust, millest me siin ei räägi

Mis jutt see nüüd on,Digifilm 1 minul küll pilt ees.antsuke kirjutas:Ida-Euroopa satipakett Digi TV hakkab ka üle minema kodeeringusse Nagra 3.tänasest Digifilm 1 enam ei näita,väidetavalt juba nagra 3 kodeeringus! iseenesest on see halb uudis neile kes seda veel emudega vaatas,kuna varsti terve pakett pime. Kahju!!
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Täna minul ka pilt ees aga too päev kui seda kirjutasin oli kinni! võib-olla neil asjad algul ei laabu kodeeringuga nagu polsatil oli, aga ühel ilusal päeval on kõik kinni! see info et nad nagra 3 üle lähevad oli võetud satuniverse foorumist.
Nii oligi, kõik foorumid kisavad sellest. Mustkass ei sattunud lihtsalt peale...
![]()
29/07/09 Official info DigiTV Romania
DigiFilm 1 12607H, SR27500 encrypt Nagravision 3