Matrix-ga näed paljugi, olenevalt versioonist. Seda versiooni näed CAM menüüst.
Funkaardiga saab Matrix-t upgradida. Muidugi, kui see on vähemalt fun6 või fun5. Kuldkaardiga pole midagi eriti tarka teha, kui töötav matrix on. Matrixi koode saad ise ka muuta, võtad cam menüü ja sealt MR1.** ja setup, ning teisendad hex numbrid kolmekohalisteks decimalideks (kümnend) (teem isegi windosa calculaator.
Ostsin tuuneri koos kaartidega ja tekkisid mõned küsimused
Ei tahaks kedagi solvata aga viimasel ajal foorumitest lugedes on jäänud
järgmine mulje ma ei saa aru nendest inimestest kes soetavad endale Dream´i,keerukaid programmaatoreid viimane näide on siin matrix cam,on ju need asjad mõeldud juba täielikele fanaatikutele kes oskavad ka niisuguste asjadega ringi käia,on ju palju igasuguseid tüünereid
ja ka mooduleid millega ei pea niipalju vaeva nägema kusjuures pilti
näitavad kõik ühtemoodi.Ärge siis pahandage selle jutu peale,aga
ma usun et on ka lihtsamaid variante sat tv vaatamiseks kui dreamid ja matrixid,need jäägu ikka proffessionaalidele.
järgmine mulje ma ei saa aru nendest inimestest kes soetavad endale Dream´i,keerukaid programmaatoreid viimane näide on siin matrix cam,on ju need asjad mõeldud juba täielikele fanaatikutele kes oskavad ka niisuguste asjadega ringi käia,on ju palju igasuguseid tüünereid
ja ka mooduleid millega ei pea niipalju vaeva nägema kusjuures pilti
näitavad kõik ühtemoodi.Ärge siis pahandage selle jutu peale,aga
ma usun et on ka lihtsamaid variante sat tv vaatamiseks kui dreamid ja matrixid,need jäägu ikka proffessionaalidele.
MR-iga võimalik kindlasti, kui oleks midagi rohkem avada. Kõik teised kodeeringud paraku süütukesed (vähemalt meiesugustele). Sellele nimistule lisaks veel Conax (MR-i vajalik Titaankaart); SkyCrypt (Dreamis väidetavalt töötab) ja samuti TPSCrypt (Viac*** väike edasiarendus). Rohkem paraku hetkel ei midagi. Neist kah osa lähiajal mängust lahkumas.
Külasta saiti http://vkeys.ubb.cc/ . Seal asjast täpne ülevaade olemas kes mida kasutab.
Pratslastel olemas juba ammu ka ThalesCrypt. Väidetavalt TPS Crypti asendaja.
Pratslastel olemas juba ammu ka ThalesCrypt. Väidetavalt TPS Crypti asendaja.