BH vs AH
BH vs AH
BlackHole vs AssHole ,et mis vahe neil on? Mina ei näe mingit.Sõnastus on teine aga sisu on ju sama.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
- valgekotkas
- Admin
Re: BH vs AH
seened või savuseston kirjutas:BlackHole vs AssHole ,et mis vahe neil on? Mina ei näe mingit.Sõnastus on teine aga sisu on ju sama.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
4 sada + oda...
seston, Sa tead, miks vanad kreeklased joostes hoidsid vasaku käega munadest kinni ?
seston, Sa tead, miks vanad kreeklased joostes hoidsid vasaku käega munadest kinni ?
Elementaarne, seston !
Sest paremas käes oli neil oda.
Sest paremas käes oli neil oda.
Asjale teaduslikult lähenedes siis vahe on suur kulla sestonseston kirjutas:BlackHole vs AssHole ,et mis vahe neil on? Mina ei näe mingit.Sõnastus on teine aga sisu on ju sama.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
esimene neist on ka võimeline väljastama midagi.Mida veel keegi ei tea ,et mida ja kuhu täpselt aga eks tootja teab täpsemalt kosta äkki.Itaalia mustlaste toodang ju või olid need neegrid.
Masu head küljed - odav narks!
odavam jah kui võrrelda 2 aasta taguste hindadega.Silmad punnis kogu aeg nagu bmw esituled.Viina osta ei jõua enam.Olen alati rääkinud,et alko keerab mao p***e.